Zdravim,
vyskytl se mi v praci takovy problem - dostal se mi do ruky komp - C700,TNT2,IBM 60GB 7.2krmp + WD 20GB 7.2krpm, DVD, vypalka LiteON.
Ten komp chodil vpohode s 200W zdrojem (podle usera no problemo).
Chtel ale vymenit ten 20GB disk za vetsi, tak sem tam strcil B7200.7 40GB - disk se rozjel, nadetekoval, ale instalace w2k se mi nekolikrat zasekhla (vetsinou ve chvili kdy loadoval "Spravce Mount Point" nebo neco podobnyho) - nasledovalo par restartu a odebirani vseho nepotrebnyho (druhej disk, vypalka, par karet (bylo jich tam jak n***no

, pet slotu plnejch ) ), ale nic nepomohlo, a asi pri 10. restartu mi ta 40ka zacala divne cvakat, komp nestartoval ... tak sem ji zkusil v jinym kompu s 235W zdrojem , a tam se vpohode rozjela, ale BIOS ji nenadetekoval - tak sem ji poslal na reklamaci...(pred par dnema sla na reklamaci jedna 40GB B7200.7 s uplne stejnyma priznakama)
Do vyse zmineneho kompa sem strcil B7200.7 80GB, a ta uz se vubec nerozjela, jenom divne cvakala - zase sem ji zkusil v kompu s 235W zdrojem - stejny vysledek (BIOS nedetekuje) - tak uz sem ji chtel taky poslat na reklamaci (poradne na***nej a hlavne rozhodnutej ze Seagate uz nikdy, i kdyz mam dva v kompu

), ale napadla me spasna myslenka zkusit ji v novym kompu co sem stavel s 300W zdrojem - a tam naprosto bez problemu !
Dostal sem

, v prvne uvedenem kompu sem vymenil 200W zdroj za 250W a vsechno najednou jede bezproblemu...
Z toho sem si udelal zaver, ze HDD Seagate Barracuda 7200.7
nutne vyzaduje minimalne 250W zdroj...
a co Vase zkusenosti?
P.S. Vim ze dneska (a zvlast tady
) uz ma kazdej min. 250W zdroj, takze se to vetsiny netyka, ale co kdyby... 
Ted sem jenom zvjedavej, jak dopadne ta reklamace dvou "mozna fungujicich" B7200.7
.