Chlapici mam problem vcera jsem koupil tenhle discik, za celkem slusnou cenu - 4200 vc. dphale... bios ukazuje 160GB, jenze xp ani zadnej jinej system mi na nej nechce jit nainstalnout, proste i kdyz jsem si ho v jinym kompu naformatoval na 160 (na mym asusoj to neslo) tak instalace zahlasej hlasku ze je tam chyba, a vsechny svorne ukazujou ze disk ma pouze 131GB a vic se se mnou nebavej. No neva system mam nyni na seagatoj 7200.7, a tak jen na maxtora zapisuju, jenze mam strach ze ve chvili kdy tam zapisu vic jak to mag cislo 128GB me data pujdou do kelu... Takze se ptam - proc takova nova deska jako je ta moje tohle neumi? nebo umi a neumej to instalace ms systemu? Podporuje nforce2 ten 48-bit lba?vyresi muj problem sp1a pro xp? A je divny ze soused s i815 pod w2k sp3 si v poho naformatil ten muj disk na 160 a ja si na vic jak tech 131 nevrznul? Ted jsem na myho asuse stahl bios, jenze tam je nova jen podpora novych cpu.. mam samozrejme novy neforce drivery 2.45. Jinak ted me ted me xp ukazujou tech 160Gb jenze co se stane az zapisu vic jak 128GB?