Kde lze něco takovýho sehnat, aby valila rychleji![]()
Kde lze něco takovýho sehnat, aby valila rychleji![]()
Kryšote...
No ja mam tuto napalovacku presne, ale existuje nieco taketo? Vsak palenie bude dane skor hardwarom ako softwarom nie?
Akurat co mozem poradit je, skus prehladat www.rpc1.org.
Naco ?? Naco rychleji, vzdyt ty rozdily v rychlostech jsou minimalni - sazel bych na 16x,kde jede CLV, pac pak uz jede Z-CLV, coz uz nemusi byt tak kvalitni
Jinak nic na zrychleni nesezenes, sice jsou FW a utility typu mtkflash,ale co vim tak jednou snad je na Chipsety Mediatek a tento teac ma sanyo chipset..
Proste to nejde - zapomen na to
Původně odeslal Toydolls
proč
![]()
Ale copak uz druhy Thread,kde mi zmizelo moje vysvetleni problemuKdo to smazal a proc ?!?!?!?
![]()
NO jelikoz mi moje odpoved nekam zmizela holt to musim napsat znovu!Původně odeslal KuKla
Proc?? No to je jednoduchy, pac Z-CLV je druh zapisu pri kterem dochazi ke skokove zmene rychlosti,ale toho se dosahuje tak, ze dojde k preruseni vypalovani - aktivaci Burnproofu (apod..) a pak se navaze a pali dal vyssi rychlosti...jenze to nemusi byt vzdy 100%
Sanyo to sice ma domakane,ale i tak to neni 100%. Proto se take vyvinul zapis P-CAV nebo FULL-CAV, ktery je v tomto smeru vychytanejsi a dosahuje "kvalitnejsiho" paleni
Takze suma sumarum, drzet se v CLV, kde nedochazi k preruseni vypalovani - a to je u tohodle Teaca rychlost do 16x
No vsak pocti sam
http://www.cdr.cz/a/clanky/clanek/885
podstatou burnproof technologie je to, že dokáže BEZ JAKÉKOLIV ZTRÁTY KVALITY přerušit vypalování a později na něj navázat, takže nevim...![]()
videl jsi nekdy CD vypaleny pomoci Z-CLV?Jestli sis vsimnul,tak nema po celym povrchu stejnou barvu,ale jsou na nem takovy pruhy.to je zpusobeny tim,jak se prerusi zapis,zvysi se vykon a zapisuje se najednou vyssi rychlosti.muze tam vadit prave to,ze ten prechod neni plynulej.treba audio bych jako Z-CLV v zivote nepalilUz jsem totiz videl takle paleny CD,co delalo v audio prehravacich problemy.
No to prave ne, proste nerikam, ze to neni OK - i audio takto smahle hrajou,ale 100% to neni, jednou se to prerusuje (nebo i vickrat) a tak proste je vetsi riziko neuspechu nebo problemuPůvodně odeslal KuKla
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)