Můj falcon rock II má v těchto vedrech při zaáži na procáku 62, ale kolik je v chieftecoviMálo
39 rizdíl je 23 stupnů a to je podle mě dost----->>>> špatné chlazení
Můj falcon rock II má v těchto vedrech při zaáži na procáku 62, ale kolik je v chieftecoviMálo
39 rizdíl je 23 stupnů a to je podle mě dost----->>>> špatné chlazení
Pašák erda.
v bedne a podle ceho posuszujes jestli podle druhy teploty tak se mylis, pac to je nekde na desce a to meri tak haluzoidne.
ale 62 stupnu je moc i kdyz je ted vedero ja jedu vcore 1.7V a jedu to na 2700+ amam kolem 52 fulload 24/7.
já jedu na 2900+ a 1,75V...
jo je to ta druhá teplota, ale myslím že to odpovídá protože disk má výdy o jeden nebo max 3 stupně méně
vzadu mám dva větráky ven....
Pašák erda.
jo jeste by bylo fajn kouknou te na certifikaci toho titana a pak uvidis kdyztak nahradi coppersilentem 2.
2eraser: On asi myslel toho Falcona2All: Jinak Falcon Rock II je podle výrobce použitelný max na Thoroughbred 2700+
![]()
AMD Athlon XP 1600+@1900+ (AGOIA, 12x133, 1.7V) | -ABIT- KT7A | SPIRE FalconRock II | 448 MB RAM PC-133 | WD 800 JB | Seagate BARACUDA III 20 GB | MSI 8870 GeForce 4 Ti 4200 64MB VTD 308/585 | CD-RW TEAC CD-W548E | DVD Toshiba SD-M1612 | CREATIVE SB Audigy Player | CREATIVE Inspire 5300 5.1 | EC ML 5410 Black | Fortron FSP350-60(PF) | LG 776 FM Flatron 17\" | Genius NetScroll Optical Mouse | M$ SideWinder Precision 2 | Win XP CZ SP1 | Wireless Internet: 64 Kbps by CZFreeNET Ostrava
no jo asi koupím od někoho tady Volcano devítku, myslíte že se mi rodíl teplot zmenší alespon na deset![]()
Pašák erda.
mel sis volano 9 objednat od Fabsy...17EPůvodně odeslal eraser
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
to jo no ale mě zajímá spíš jestli se něco stane s tím rozdílem teplot...
Pašák erda.
Jak to meria na tom ABITe lebo som tam videl cidlo pod paticou.Inak mam pri 1,825 V pri full load 55°C
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
no rves do toho mocny napeti.Původně odeslal NOD
No jasne ale rozbehni dut-ko na 2,35![]()
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
no dobře a jakej tam máš bios jen tak pro zajímavost?Původně odeslal NOD
Pašák erda.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)