Ma otazocku. Mam pouzivat firewall pribaleny k tomuto produktuAlebo si mam zohnat nahradu. Predsa len zozere 300MB RAM hned po starte. Ma nejake vyhody ktore by tuto chybku krasy zmazali
![]()
Ma otazocku. Mam pouzivat firewall pribaleny k tomuto produktuAlebo si mam zohnat nahradu. Predsa len zozere 300MB RAM hned po starte. Ma nejake vyhody ktore by tuto chybku krasy zmazali
![]()
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
Asi jediná výhoda v porovnání třeba s winroute co mě napadá je spolupráce s Active Directory, takže můžeš v ISA serveru pracovat přímo s uživatelskými jmény a ne IP adresami. Jinak to má vestavěné nějaké detekce na intrudery (cca 40 typů útoků). Pak možná ještě, že můžeš nastavit pravidla podle obsahu hlaviček transportů. 300M po startu se mi zdá nějak moc, to jsi asi nastavil do režimu cache.Původně odeslal Haldo
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
V akom rezime to bolo presne neviem, iba som to tak na rychlo skusal a potom aj hned odstranil lebo mi nesiel net a teraz sa snazim precitat si knizku co som stiahol z netu a rozmyslam ako a co znova natiahnut.Původně odeslal VOiD
Máš Small Bussines Server 2000?
Mam to ako samostatnu instalaciu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)