Nevite prosim nekdo, co a kde nastavit, aby mi slo s Kyrem GTAcko?Sice funguje, ale neni to renderovany, takze je to fakt humus a v menu tak ani nejsou videt pismena. Dik za radu..
Nevite prosim nekdo, co a kde nastavit, aby mi slo s Kyrem GTAcko?Sice funguje, ale neni to renderovany, takze je to fakt humus a v menu tak ani nejsou videt pismena. Dik za radu..
Mě to jde v poho. Vice city si instalují DX9, jestli to není v tom. Zkoušels jiný ovladače? Kolik máš v 3Dmark2001. Podle mě takovejch 2000 bodů pro trošku škubanější hraní stačí.
A64 3500+, Samsung 2 GB 667 MHz, Gigabyte GA-M55S, Seagate 7900 160 Gb, SB live!, Msi X1300
GTA-WCPůvodně odeslal george.f
parim pod winXP+SP1 s poslednimi drivery 2.0.20.516 (http://www.powervr.com/Downloads.asp) a vyraznejsi problemy nemam.
Snad jen, ze se pozde vykresluji nektere objekty (za to ale spis muze engine hry, nebot se plynule "zhmotni" asi jako slabnouci nabidky ve WinXP) a nekdy se stane, ze listy stromu jsou pruhledne a je videt i lidi kracejici az za stenou domu (to se mi pravidelne stava u jednoho telefonu, kdy listy stromu jsou "oprene o kameru ve hre")
Jake ovladace a system mas?
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Vsechno uz je v pohode a vzdycky bylo akorat sem si neceho nevsimnul.. tak dik za rady![]()
... že nemáš brejle na nosePůvodně odeslal george.f
![]()
AMD XP1600+ -*- 20GB MAXTOR *-* K7Turbo Limited Edition -*- 256 MB Ram KingMax (Cas 2) *-* Gainward GeForce 4 *- DVD Hitachi *-* CD-RW TEAC 40x -*- Hyundai Q955\" *-* Windows XP Professional -*-
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)