Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: GTA Vice City a Kyro II

Standardní GTA Vice City a Kyro II

Nevite prosim nekdo, co a kde nastavit, aby mi slo s Kyrem GTAcko? Sice funguje, ale neni to renderovany, takze je to fakt humus a v menu tak ani nejsou videt pismena. Dik za radu..

Standardní

Mě to jde v poho. Vice city si instalují DX9, jestli to není v tom. Zkoušels jiný ovladače? Kolik máš v 3Dmark2001. Podle mě takovejch 2000 bodů pro trošku škubanější hraní stačí.
    A64 3500+, Samsung 2 GB 667 MHz, Gigabyte GA-M55S, Seagate 7900 160 Gb, SB live!, Msi X1300

Standardní Re: GTA Vice City a Kyro II

Citace Původně odeslal george.f
    Nevite prosim nekdo, co a kde nastavit, aby mi slo s Kyrem GTAcko? Sice funguje, ale neni to renderovany, takze je to fakt humus a v menu tak ani nejsou videt pismena. Dik za radu..
    GTA-WC parim pod winXP+SP1 s poslednimi drivery 2.0.20.516 (http://www.powervr.com/Downloads.asp) a vyraznejsi problemy nemam.
    Snad jen, ze se pozde vykresluji nektere objekty (za to ale spis muze engine hry, nebot se plynule "zhmotni" asi jako slabnouci nabidky ve WinXP) a nekdy se stane, ze listy stromu jsou pruhledne a je videt i lidi kracejici az za stenou domu (to se mi pravidelne stava u jednoho telefonu, kdy listy stromu jsou "oprene o kameru ve hre")
    Jake ovladace a system mas?
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

Vsechno uz je v pohode a vzdycky bylo akorat sem si neceho nevsimnul.. tak dik za rady

Standardní

Citace Původně odeslal george.f
    Vsechno uz je v pohode a vzdycky bylo akorat sem si neceho nevsimnul.. tak dik za rady
    ... že nemáš brejle na nose
    AMD XP1600+ -*- 20GB MAXTOR *-* K7Turbo Limited Edition -*- 256 MB Ram KingMax (Cas 2) *-* Gainward GeForce 4 *- DVD Hitachi *-* CD-RW TEAC 40x -*- Hyundai Q955\" *-* Windows XP Professional -*-

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mandrake 10
    Založil jama v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 06.01.2005, 16:36
  2. Ako si urobit zaloznu kopiu GTA Vice City 3 ???
    Založil Kil v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 03.06.2004, 13:45

Pravidla přispívání