Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: WMP 9.0,ac3 a gain??

Standardní WMP 9.0,ac3 a gain??

Chci se zeptat na par veci...ten WMP 9 me stve..hlavne ten panel pri full obrazovce..

dlasi vec je ac3 kodek jsem koncene vcera nstavil tak,aby hralo dvd a divx (ac3) filmy tak jak ze stolniho dvd..ale furt se me to zdalo o dost potisejc..nasel jsem polozku gain a zaskrtnuti normalize..ted to hraje opravdu tak ja ma...

nastavujou se v ac3 jeste nejaky vychytavky,aby to hralo opravdu dolby digital,kdyz zdroj je DD??zda se me jakoby ty hodnoty u input a output v tech sloupkach byli nejak zpozdeny orpoti sobe? co je to LFE?jake jsou zmeny v 0.69b oproti 0.63b driveru?vyplati se instalit?

gracia...
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Standardní

no nevim proc pouzivas WMP 9, me se v nem nikde narozdil od starickeho mplayer2 nepodarilo najit nastaveni loadnutych filtru.
    LFE je Low Frequenty Effect channel tedly kanal pro efekty s nizkou frekvenci - tedy oddeleny kanal pro subwoofer.
    Question is: who cares ?

Standardní

taky pouzivam 6.4 (mplayer2)...ale proste jsem chtel 9tku zkusit...a hlavne ji pouziovam jako prehravac dvd na nic jinyho...

Standardní

Citace Původně odeslal Ganja-NIN
    taky pouzivam 6.4 (mplayer2)...ale proste jsem chtel 9tku zkusit...a hlavne ji pouziovam jako prehravac dvd na nic jinyho...
    Ja mplayer2 nepouzivam, pouzivam mv2player.Zatim sice beta ci alfa,ale ma moznost nastavis si vsecko podle sveho gusta, navic primy export prikazu do girderu, zadne dlouhe nastavovani.
    Question is: who cares ?

Standardní

Citace Původně odeslal stealth
    no nevim proc pouzivas WMP 9, me se v nem nikde narozdil od starickeho mplayer2 nepodarilo najit nastaveni loadnutych filtru.
    LFE je Low Frequenty Effect channel tedly kanal pro efekty s nizkou frekvenci - tedy oddeleny kanal pro subwoofer.
    Co ja vim, tak tohle nastaveni ma mv2player, bsplayer a radplayer, mozna i nektere jine, ale tolik jsem jich zase nezkousel... A IMHO nejlepsi je bsplayer...
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Standardní

a co odpovedi na me dlasi oatzky..viz.nahore...?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Microsoft WMP 6.4 codec pack
    Založil Spec v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 01.11.2005, 20:02
  2. WMP a zvuk
    Založil Geeker v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 13.04.2005, 13:53
  3. Čím přehrávat .asx, kromě WMP?
    Založil howard v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6