Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Athlon TBird 1.33 mrtvy

Standardní Athlon TBird 1.33 mrtvy

vcera mi zhorel TBird 1.2@1.33 ked som znamemu menil chladic...do 5 sekund od zapnutia sa zacal sirit smrad zhoreniny, po vypnuti a vytiahnuti procu som zbadal len zhorenu nalepku na spodu. Je to mozne aby zhorel za taku kratku dobu? A pritom chladic vyzeral byt nasadeny dobre... Akurat som si vsimol ze ten odbornik co tam instaloval proc zabudol dat dole s medenej podlozky tu ochrannu foliu ktora bola specena

ale aj tak mi to nejde do hlavy

Standardní Re: Athlon TBird 1.33 mrtvy

Citace Původně odeslal mono
    vcera mi zhorel TBird 1.2@1.33 ked som znamemu menil chladic...do 5 se*** od zapnutia sa zacal sirit smrad zhoreniny, po vypnuti a vytiahnuti procu som zbadal len zhorenu nalepku na spodu. Je to mozne aby zhorel za taku kratku dobu? A pritom chladic vyzeral byt nasadeny dobre... Akurat som si vsimol ze ten odbornik co tam instaloval proc zabudol dat dole s medenej podlozky tu ochrannu foliu ktora bola specena

spatne nasazenej oprenej o hranu,malo pasty,hodne pasty nebo zadna pasta snad ne,slabej chladic,poskozeny jadro proste je mnoho moznosti
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Standardní

pasty myslim tak akurat (tenka vrstva), chladic postacujuci - d5tb/tc, jadro olamane neni, pasiv drzal pevne... neviem co sa s tym stalo

Standardní

pasty myslim tak akurat (tenka vrstva), chladic postacujuci - d5tb/tc, jadro olamane neni, pasiv drzal pevne... neviem co sa s tym stalo
    jinej duvod nenajdes krom toho chladice musel sedet spatne,kdyz menim chladic za chladic tak nic jinyho kolem nedelam tak je problem ten chladic = spatne sedel

Standardní

tady se muzes kouknout na video ktery snad uz vsichni videli http://www.tomshardware.com/cpu/20010917/ je tam i thunderbird a jak krasne horel

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    296

Standardní Re: Athlon TBird 1.33 mrtvy

vcera mi zhorel TBird 1.2@1.33 ked som znamemu menil chladic...do 5 se*** od zapnutia sa zacal sirit smrad zhoreniny, po vypnuti a vytiahnuti procu som zbadal len zhorenu nalepku na spodu. Je to mozne aby zhorel za taku kratku dobu? A pritom chladic vyzeral byt nasadeny dobre... Akurat som si vsimol ze ten odbornik co tam instaloval proc zabudol dat dole s medenej podlozky tu ochrannu foliu ktora bola specena

jj athlon bez chladice se spali do 5 s po startu...proto je nutne poradne zkontrolovat uchyceni

BTW : to ti sel jen na 1.33?
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Athlon XP2400+ problém - z 2GHz na 1,5GHz
    Založil NiHique v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 27.11.2003, 09:40
  2. Athlon XP vs. Athlon 64
    Založil Jack.k v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 10.07.2003, 19:06
  3. Pretaktovanie Athlon XP 2200+ Thoroughbred
    Založil sorbo v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6