Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Ako obist heslo pri prihlaseni do WinXP ?

Standardní Ako obist heslo pri prihlaseni do WinXP ?

Poradte. Pls

Standardní

obist? to neviem ale viem ako by sa mohlo dat zmenit

skus na webe najst subor NTRecovery-DMZS.iso a vypal to na cd
    je to boot cd, pomocou ktoreho sa da zmenit heslo ktorehokolvek uzivatela (lokalneho), pre w2k to funguje, pre xp som neskusal ale mohlo by to ist

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    obist? to neviem ale viem ako by sa mohlo dat zmenit

skus na webe najst subor NTRecovery-DMZS.iso a vypal to na cd
    je to boot cd, pomocou ktoreho sa da zmenit heslo ktorehokolvek uzivatela (lokalneho), pre w2k to funguje, pre xp som neskusal ale mohlo by to ist
    Cau tak jsem to zkusil....nasel jsem si to hnedka pres google...a pohodicka... .)) a uz to mam i vypaleny...udelal jsem i boot z cd a zacal o mi to vsechno psat a o l1 al2 cache atd.....az mi to napsalo...ze si mam vybrat nejkou parititon ale nevedel jsem aby mi to neco nepsalo do winu a pak abych je rozchodil....(znam heslo ale chtel jsem to jenom vyzkouset jestli to funguje)Co by se tam zapsalo...nebo k cemu to tam chtelo neco zapisovat.... atd....neporusi mi to win? nechtel bych je znova reinstalovat...diky
    abit nf7-s rev. 1.2, AXDA1700DUT3C 9497156280001 JIUHB 0312XPMW, radeon 9100 st-lab, DDR 256Mb - samsung 400Mhz, cp5-7jdib-ol

Standardní

ja som to pustil na dvoch w2k strojoch kde som zabudol admin heslo

samozrejme, ze to zapisuje, do oblasti kde su uchovavane hesla
    win som tym nepokazil, stroje bezia ok

ked sa ma to cokolvek pytalo tak som odklepol default vyber
    pokial mas win instalovane standardne na c-cku a v default adresari tak by si mal potvrdit vsetko default volby, ale aj inak ked si precitas otazku tak je to vcelku easy

skusal to aj jeden znamy a tiez nic nepokazil ale ono sa to pose*e vzdy ked to clovek najmenej potrebuje - takze bacha, je to na vlastne riziko

Standardní

jj tak to byva .))) diky
    abit nf7-s rev. 1.2, AXDA1700DUT3C 9497156280001 JIUHB 0312XPMW, radeon 9100 st-lab, DDR 256Mb - samsung 400Mhz, cp5-7jdib-ol

Standardní

pokial mas win instalovane standardne na c-cku a v default adresari tak by si mal potvrdit vsetko default volby, ale aj inak ked si precitas otazku tak je to vcelku easy

skusal to aj jeden znamy a tiez nic nepokazil ale ono sa to pose*e vzdy ked to clovek najmenej potrebuje - takze bacha, je to na vlastne riziko
    Zkousim to, na pohled to vypada schopne...ale ja jsem asi neschopna, protoze me to nejde. Ponecham vse defaultne a kdyz se objevi hlaseni:
    Username to change, tak bud ho ponecham prazdny a pak zadam nove heslo, anebo tam napisi "Administrator" a zase zadam nove heslo. I presto me to pri novem nabootovani do oken a naslednem prihlaseni nefunguje.
    Zkousim to ve Win2000prof.
    Diky...
    KUK!

Standardní

Citace Původně odeslal Aeris

Zkousim to, na pohled to vypada schopne...ale ja jsem asi neschopna, protoze me to nejde. Ponecham vse defaultne a kdyz se objevi hlaseni:
    Username to change, tak bud ho ponecham prazdny a pak zadam nove heslo, anebo tam napisi "Administrator" a zase zadam nove heslo. I presto me to pri novem nabootovani do oken a naslednem prihlaseni nefunguje.
    Zkousim to ve Win2000prof.
    Diky...
    ak sa dobre pamatam tak po odklepnuti noveho hesla to po mne chcelo este nejaky zapis a to bola posledna vec

ta posledna volba mala default na NO takze poslednu WRITE volbu si treba pozorne precitat a dat tu zmenu hesla zapisat, potom to pojde

Standardní

2Aeris:
    Nic si z toho nedělej, mě to taky nejde
    Normalni PC :)

Standardní

no ten iso subor je vinikajuci, uz dlho som nieco take hladal, ale gde by som nasiel nejake scsi (asi linuxove) ovladace pre tento programcek? bo ked je system na scsi disku tam mi ho nenajde

Standardní

Citace Původně odeslal JurajF
    no ten iso subor je vinikajuci, uz dlho som nieco take hladal, ale gde by som nasiel nejake scsi (asi linuxove) ovladace pre tento programcek? bo ked je system na scsi disku tam mi ho nenajde
    no to je zaujimave, vlastne ja som to vzdy testoval na ide diskoch

no niesom velky linuxak ale asi by som bootol nejaky free linux, ktory cita aj scsi disky aj cdrom a potom vlozil toto cd s napalenym isom a spustil manualne to co sa pusta automaticky

alebo treba pozriet na to cd, ci tam nie je nejake readme alebo url, ci nieje vonku novsia verzia, predsa len ja som to zohnal dost davno

alebo sa treba vrhnut na astalavistu a hladat a hladat kym nenajdes iny tool, ja som tento nasiel prave takto

Standardní

2 ace: prosim ta zvacsi si font pisma, neda sa to citat

hladal som hladal, ale ziadny z programov, co som nasiel ani nepredpoklada, ze by mohol byt system na scsi disku len henten jeden, on sa pyta aj na cestu gde ma hladat ovladace na to scsi,
    tak nenajde sa nik gdo by mi poradil nejaku stranku s ovladacmi pre linux na Adaptec SCSI Card 19160 - Ultra160 SCSI?

Standardní

¨

Uz to jede...slava...
    KUK!

Standardní

2 ace: prosim ta zvacsi si font pisma, neda sa to citat

hladal som hladal, ale ziadny z programov, co som nasiel ani nepredpoklada, ze by mohol byt system na scsi disku len henten jeden, on sa pyta aj na cestu gde ma hladat ovladace na to scsi,
    tak nenajde sa nik gdo by mi poradil nejaku stranku s ovladacmi pre linux na Adaptec SCSI Card 19160 - Ultra160 SCSI?
    re font: to som len skusal co to s vami urobi
    ovladace... no len prehladat web a fora
    ale mozno by bola ina cesta... keby si si urobil image z toho tvojho scsi disku na nejaky ide, zmenil heslo na ide disku a loadol image na scsi disk tak by si mal vyhrate ...ale neviem ci bezne tooly na vytvaranie images vidia scsi disky - ale zda sa mi to ako dobry pokus

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Da se ve winXP obejit heslo admina???
    Založil Brutus v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 02.12.2009, 11:04
  2. Zabudnute heslo do Win XP. - ako ho obist?
    Založil Entita v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 08.05.2004, 06:21
  3. Da sa nejako obist heslo v biose?
    Založil T@poX v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 16.10.2003, 16:10
  4. HESLo pri starte WINXP
    Založil TiGeR v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 03.09.2003, 19:10
  5. HESLo pri starte WINXP