Poradte. Pls
Poradte. Pls
obist? to neviem ale viem ako by sa mohlo dat zmenit
skus na webe najst subor NTRecovery-DMZS.iso a vypal to na cd
je to boot cd, pomocou ktoreho sa da zmenit heslo ktorehokolvek uzivatela (lokalneho), pre w2k to funguje, pre xp som neskusal ale mohlo by to ist
Cau tak jsem to zkusil....nasel jsem si to hnedka pres google...a pohodicka... .)) a uz to mam i vypaleny...udelal jsem i boot z cd a zacal o mi to vsechno psat a o l1 al2 cache atd.....az mi to napsalo...ze si mam vybrat nejkou parititon ale nevedel jsem aby mi to neco nepsalo do winu a pak abych je rozchodil....(znam heslo ale chtel jsem to jenom vyzkouset jestli to funguje)Co by se tam zapsalo...nebo k cemu to tam chtelo neco zapisovat.... atd....neporusi mi to win? nechtel bych je znova reinstalovat...dikyPůvodně odeslal ace
abit nf7-s rev. 1.2, AXDA1700DUT3C 9497156280001 JIUHB 0312XPMW, radeon 9100 st-lab, DDR 256Mb - samsung 400Mhz, cp5-7jdib-ol
ja som to pustil na dvoch w2k strojoch kde som zabudol admin heslo
samozrejme, ze to zapisuje, do oblasti kde su uchovavane hesla
win som tym nepokazil, stroje bezia ok
ked sa ma to cokolvek pytalo tak som odklepol default vyber
pokial mas win instalovane standardne na c-cku a v default adresari tak by si mal potvrdit vsetko default volby, ale aj inak ked si precitas otazku tak je to vcelku easy
skusal to aj jeden znamy a tiez nic nepokazil ale ono sa to pose*e vzdy ked to clovek najmenej potrebuje - takze bacha, je to na vlastne riziko![]()
jj tak to byva .))) diky
abit nf7-s rev. 1.2, AXDA1700DUT3C 9497156280001 JIUHB 0312XPMW, radeon 9100 st-lab, DDR 256Mb - samsung 400Mhz, cp5-7jdib-ol
Zkousim to, na pohled to vypada schopne...ale ja jsem asi neschopna, protoze me to nejde. Ponecham vse defaultne a kdyz se objevi hlaseni:Původně odeslal ace
Username to change, tak bud ho ponecham prazdny a pak zadam nove heslo, anebo tam napisi "Administrator" a zase zadam nove heslo. I presto me to pri novem nabootovani do oken a naslednem prihlaseni nefunguje.
Zkousim to ve Win2000prof.
Diky...
KUK!
ak sa dobre pamatam tak po odklepnuti noveho hesla to po mne chcelo este nejaky zapis a to bola posledna vecPůvodně odeslal Aeris
ta posledna volba mala default na NO takze poslednu WRITE volbu si treba pozorne precitat a dat tu zmenu hesla zapisat, potom to pojde
2Aeris:
Nic si z toho nedělej, mě to taky nejde![]()
![]()
Normalni PC :)
no ten iso subor je vinikajuci, uz dlho som nieco take hladal, ale gde by som nasiel nejake scsi (asi linuxove) ovladace pre tento programcek? bo ked je system na scsi disku tam mi ho nenajde![]()
no to je zaujimave, vlastne ja som to vzdy testoval na ide diskochPůvodně odeslal JurajF
no niesom velky linuxak ale asi by som bootol nejaky free linux, ktory cita aj scsi disky aj cdrom a potom vlozil toto cd s napalenym isom a spustil manualne to co sa pusta automaticky
alebo treba pozriet na to cd, ci tam nie je nejake readme alebo url, ci nieje vonku novsia verzia, predsa len ja som to zohnal dost davno
alebo sa treba vrhnut na astalavistu a hladat a hladat kym nenajdes iny tool, ja som tento nasiel prave takto
2 ace: prosim ta zvacsi si font pisma, neda sa to citat
hladal som hladal, ale ziadny z programov, co som nasiel ani nepredpoklada, ze by mohol byt system na scsi diskulen henten jeden, on sa pyta aj na cestu gde ma hladat ovladace na to scsi,
tak nenajde sa nik gdo by mi poradil nejaku stranku s ovladacmi pre linux na Adaptec SCSI Card 19160 - Ultra160 SCSI?
¨Původně odeslal JurajF
Uz to jede...slava...![]()
KUK!
re font: to som len skusal co to s vami urobiPůvodně odeslal JurajF
![]()
ovladace... no len prehladat web a fora
ale mozno by bola ina cesta... keby si si urobil image z toho tvojho scsi disku na nejaky ide, zmenil heslo na ide disku a loadol image na scsi disk tak by si mal vyhrate ...ale neviem ci bezne tooly na vytvaranie images vidia scsi disky - ale zda sa mi to ako dobry pokus
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)