Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Registr

Standardní Registr

No nevim jestli to sem pisu spravne, kdyztak se omlouvam.
    Chtel sem si tady na notasku naistalovat Ultimu Online, ale vzdy pred koncem instalace mi hodi chybu ze nenasla nakej nepojmenovanje soubor No tak sem si nahral na RW UO z meho PC (to co mam na HDD) a prekopcil to, ted asi musim nejak upravit registr, aby se to tvarilo ze je to naistalovany, mne to ted pise ze UO neni spravne naistalovana. Diky za rady.
    C2D 4400@333*9 & AC Freezer 7; MSI P35 Neo2-FIR; OCZ Reaper 800@1000 4x1GB; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB + 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor; Samsung SyncMaster 226CW

Standardní Re: Registr

Citace Původně odeslal LukasKiller
    Chtel sem si tady na notasku naistalovat Ultimu Online, ale vzdy pred koncem instalace mi hodi chybu ze nenasla nakej nepojmenovanje soubor No tak sem si nahral na RW UO z meho PC (to co mam na HDD) a prekopcil to, ted asi musim nejak upravit registr, aby se to tvarilo ze je to naistalovany, mne to ted pise ze UO neni spravne naistalovana. Diky za rady.
    nainstaluj si třeba Norton utilities, konkrétně Registr Tracker. nainstaluj na tvym PC tu ultimu, podívej se do registry trackeru co všechno se do registru "zaneslo" při instalaci a ty klíče vyexportuj a přenes do druhýho PC a tam je zase vlož. mělo by to jet...

Standardní Re: Registr

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    Citace Původně odeslal LukasKiller
    nainstaluj si třeba Norton utilities, konkrétně Registr Tracker. nainstaluj na tvym PC tu ultimu, podívej se do registry trackeru co všechno se do registru "zaneslo" při instalaci a ty klíče vyexportuj a přenes do druhýho PC a tam je zase vlož. mělo by to jet...
    No ten registr sem nakonec vyresil, problem byl ze sem na tomhle PC nebyl admin a tak sem moc nevedel co a jak, pak sem se tu prihlasil jak admin a udelal jak mi rekl kamos a povedlo se, ale ted mam jinaci problem Nejede to kvuli tomu ze nemuze nacist soubor fonts.mul, ale to uz sem nepatri Tak diky za rady, ale kdyby nekdo vedel cim to je, tak reknete
    Kuklo sem si driv nevsiml ze jsi admin
    C2D 4400@333*9 & AC Freezer 7; MSI P35 Neo2-FIR; OCZ Reaper 800@1000 4x1GB; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB + 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor; Samsung SyncMaster 226CW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kde se nachází registr
    Založil Matio v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 09.06.2005, 20:38
  2. Kurýrní služba XPcek - poskozeny registr ???
    Založil Nakadah Al Jaffa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 01.05.2005, 19:38
  3. Vypnuti 20% pasma QoS ve WinXP Home (pouze registr)
    Založil NiX v sekci fóra Sítě
    Poslední příspěvek: 07.05.2004, 23:44
  4. WIN 98 a registr
    Založil PecaP v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Poslední příspěvek: 30.09.2003, 16:26
  5. Poskozuje se mi registr "SOFTWARE" ve W2000 prof.
    Založil civos v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 26.05.2003, 19:01

Pravidla přispívání