Lidicky, poooomoooooc please!Flashnul jsem si na 9500 bios ale vypada to ze blbe a ted mi to vubec kartu nenajde .Mate nekdo tip jak tam nejakej bios nacpat a nebo jsem proste na konecny?!........ Diky moc vsem za pomooooc.Tom
Lidicky, poooomoooooc please!Flashnul jsem si na 9500 bios ale vypada to ze blbe a ted mi to vubec kartu nenajde .Mate nekdo tip jak tam nejakej bios nacpat a nebo jsem proste na konecny?!........ Diky moc vsem za pomooooc.Tom
No v prvom rade si zozen PCI kartu a potom musis flashnut ten povodny BIOS do karty.V MB BIOSe nastavis primary VGA ako PCI a preflesujes.Malo by ti to potom normalne nabehnut.Ostatne kukni do sekcie ATI.
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
Pci kartu mam ,to jsem zkusil jako prvni .Problem je ze kdyz jsem to flashnul poprve atiflashem tak mi to asi nevymazalo ten puvodni a docpalo to tam jeste ten vtaroj pac kdyz jsem dal stahnout bios ted tak ma 130 misto 50 neni to nejak moc?Kdyz to zkousim flashnout tak mi to pise eror 01 a neco o device id.Jsem z toho jelen ,ale dal jsi mi nadeji ze tu kartu nebudu muset vyhodit a za tu jsem Ti vdecnej.Nejdriv se mi ten bios totiz nechtel flashromem prepsat tak jsem to zkusil atiflashem ale ten mi na konec napsal delete eror a tak sem si myslel ze se zase nezadarilo ale ejhle jak jsem to restartnul tak tma tma tma a jen komp piskal jak magor.Diky za nadeji pokusim se nastudovat toho co nejvice mam pocit ze ten blaznivej bios je nejakej zamcenej nebo co.Dovnitr jo ale vymazat ne.ale kdyz dam atiflash -i tak kartu vidi tak nevim jsem zralej na ........Nevis da se flashka naformatovat presto ze se do ni pise proudem a jeste prej existuje nejakej flashovaci vec kterej jede ve windowsech.Diky Ti moc za rady.Ahoj a mej se prima.![]()
Kdyz to zkousim flashnout tak mi to napise :asic device ID does not match with biosfile¨nazev souboru¨ device id! A dale serial flash rom locked nevis co s tim?Diky
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)