poradte rozmery, prietor, velkost, z coho, kde kupit, ako vyrobit, kde zohnat, proste, co vas napadne. Dik
poradte rozmery, prietor, velkost, z coho, kde kupit, ako vyrobit, kde zohnat, proste, co vas napadne. Dik
Jako radiátor použij radiátor topení z škody 1000MB (je mosazný) a nebo si kup radiátor na www.aquacool.cz))
vedeli by sme mi poradit, ako zapojit cerpadlo od Sicce na zdroj pc ze rele ? Ak mate schemu, bude to najlepsie. mail mam u00f0104@dorm.utc.sk
I s FAVORITU nevypadá špatně![]()
vojkovsky.com | fine art nude photographer | Canon 5D MarkII | LCD 24" Eizo S2411W-BK + 64-bit High-end PC
velikost podle toho co budes chladit ale chladic zeskody (105-20) by mel s 120 mm vetrakem stacitPůvodně odeslal lentilka
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
jeste lepsi je topeni ze zigulika, u nej nesetrili a udelali ho tam z medi![]()
rozmery asi 180*250*60
z felicie neni vubec spatny jen je to na muj vkus moc dlouhy...
mohl by niekto napisat aj "presne" [aspon +- 3-4cm] rozmery. Chcem totiz radiato dat dnu do midle tower [chieftec] case, a chcem si byt isty ze sa vojde dnu. Zatial som nic vhodne nenasiel.
A64,MSIk8NeoFSR,2x256MbPQI... (well, this suck's)
zeptej se martyho on ho ma...Původně odeslal cernobil
sorrymozno som nepochopil ..ale co ma marty ? ...rozmery radiatorov ..alebo nieco ine co by ma mohlo zaujimvat ?...
ja len aby som mu do p.m nenapisal ..co mas ?![]()
Napoj si to na ůstřední topení a nepotřebuješ ani čerpadlo.![]()
![]()
![]()
NoW OnlY ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB
tak tak ..a teplotu vam to udrzuje na prijatelnych 90C ked nieje CPU v zatazi. Podmienkou je PIV, ktory vam aspon nabehne a nezhory hned![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)