Tak si v práci zapnu komp a hle modrá obrazovka a při restaru mi to naběhlo k přihlášení,ale ihned se to samo restartovalo a při nabíhání win zatuhloA tak to dělá stále
Rozběhnu ještě ty win? Dík všem za pomoc
Tak si v práci zapnu komp a hle modrá obrazovka a při restaru mi to naběhlo k přihlášení,ale ihned se to samo restartovalo a při nabíhání win zatuhloA tak to dělá stále
Rozběhnu ještě ty win? Dík všem za pomoc
asi problém v HWrupřehřívající se procesor atd...
![]()
taky mi to kdysi delalo...ale to my odchazel disk...Původně odeslal Ichmael
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Tím to nebude, system nenaběhne, ani když dám HDD do jinýho kompu.Původně odeslal Kukla Kuklovič
Jinak data z něj v pohodě překopíruju na jinej HDD, akorat tam mam par programu ke kterejm nemam instalaci a o ty bych nerad přišel![]()
Nouzovej režim jsi zkoušel? Třeba by pomohlo kdyby se ten případně problémovej ovladač nenehrál. Neinstaloval jsi tam v poslední době něco? Třeba nějakej antivir atd?
Nouzovej režim udělá naprosto to samý,ale co kdybych z instalkaček win2000 spustil zotavení systému nebo co to je pomohlo by to?
TAk už mám na jiným kompu vše v pohodě nainstalovaný a všechny programy běží, takže tenhle problém není již urgerntní, akorát nevím co na to řekne kolega, až zjistí, že nemá komp![]()
![]()
Ale mám týden na to, abych něco sestavil
Ale stejně by mě zajímalo, co s tím
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)