Trochu dost newbie otazka, ale budiz: ktery adresar to vlastne je![]()
![]()
![]()
Trochu dost newbie otazka, ale budiz: ktery adresar to vlastne je![]()
![]()
![]()
Why use windows, since there is a door?... SlackWare Linux ruleZz - Linux for the subgenius
co picujes?...takhle to pojmenovala CZillaPůvodně odeslal ^Tomahawk^
![]()
jinak diky
Why use windows, since there is a door?... SlackWare Linux ruleZz - Linux for the subgenius
no jako sorry ale kdyz slysim takovyhle pocesteni vyrazy tak se mi otvira kudla v kapse... treba hlasitost disku z instalace WinXP zePůvodně odeslal pavel.jakubisko
proste tohle bych nikdy neprekladal... plugin je plugin a hotovo
btw ty pouzivas ceskou mozillu?![]()
s temi vyrazy mas pravdu - treba jako kdyz softwaremedia.cz prekladaji:Původně odeslal ^Tomahawk^
naučí se techniky jako:
přehlcení bufora
napadení typu format strin
brutální útoky na aplikace
okrádání nástrojů IDS
přímé sešití jádra
)))
mozillu ceskou nemam: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3) Gecko/20030313
potrebuji nainstalovat javu (flash tam myslim mam)
ale nejak se me nezadarilo: nainstaloval jsem
j2re-1_4_1_03-linux-i586.bin
a vytvoril v adresari, kam se to nainstalilo (mozna spise extrahovalo) symlink:
ln -s /hda1/stah_prog/j2re1.4.1_03/plugin/i386/ns600/libjavaplugin_oji.so libjavaplugin_oji.so
, ale java porad nechodi![]()
Jak to instalujete vy?
Presne tak ako si to popisal. ALEPůvodně odeslal pavel.jakubisko
- teraz su v obehu kompilatory gcc 2.9x a 3.x. Java a mozilla musia byt kompilovane rovnakym typom gcc inak sa nespoznaju. Pre mozillu kompilovanu 3.x je Java z http://www.blackdown.org/, pre mozillu s gcc 2.9x java od Sunu. Odkusane - mne na MDK9.1 blackdown java s mozillou vobec nejde, Sun java ide bez problemov
- mas zakazanu javu - pozri ci v Preferences/Advanced a Preferences/Advanced/Scripts.. mas povolenu javu.
- mne ukazuje linka ibjavaplugin_oji.so -> /usr/java/j2sdk1.4.1_02/jre/plugin/i386/ns610/libjavaplugin_oji.so
neviem ci su ns600 a ns610 pluginy kompatibilne, skus zmenit linku
zajimave, tohle sem nevedel a taky mne to nechodilo. tak se na to podivamPůvodně odeslal fish
dik
mno Mozillu mam nainstalenou z baliku *.tgz - nevim, cim je zkompajlena.
ale ani symlink na soubor libjavaplugin_ijo.so, ani to, ze sem to tam cele nekopcil nefachci. V prefrences->script&plugins take nic.
Mam javu od sunu - ani se nekompiluje - je to jakysi *bin.
ale jinak mam gcc v3.2.2. - znamena to, ze Mozilla je zkompilovana v tehle verzi?...asi jo.
mno zkusim stahnout tu javu z blackdown.org pro verzi 3.2 a uvidime.
takze staci ten balik nekam rozbalit a vytvorit na ten jeden soubor symlink? popr. tedy asi funguje, kdyz to tam cele nakopnu.
hodte me sem nejaky link s URL, kde je pouzita java - nevim, jestli ta stranka, co zkousim ja je zrovna idealnia.
BTW:
http://linuxfromscratch.org/~tushar/...vaFromScratch/
...tady mely byt zdrojaky jre, ale asi z toho nic nebude.
resume: takze sem nainstaloval JRE pro gcc 3.2.2 (blackdown.org) a v pohode. Ale nesmi se to opravdu kopirovat, ale udelat simlink.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)