Ukliknul jsem se, a uzivateli Wolferine jsem nadelil K-, i kdyz si zaslouzil K+.
Da se s tim neco delat?
Diky.
Ukliknul jsem se, a uzivateli Wolferine jsem nadelil K-, i kdyz si zaslouzil K+.
Da se s tim neco delat?
Diky.
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Já to za tebe vykompenzuju a je to.
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Kontaktovat někoho z adminů a pokud bude dobře naladěn, tak tu k- odmázne (vlastní zkušenost).
Anebo si usera "Wolferine" pamatovat a až mu budeš moci udělit další karmu, tak se nesplést a dát mu pozitivní
EDIT: 2 mraky: dobrý podpis, tohle rozlišování "holt x hold" asi nikdo nemá moc v krvi, je tu toho tolik, že kdybych psal každému (kdo to píše špatně), tak celý den nedělám nic jiného. No, aspoň vidím, že jako "magor na pravopis" tady nejsem sám
Naposledy upravil meteor; 31.03.2010 v 16:00.
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro
Ok, tedy pockam, jestli se neozve nektery z adminu, pokud ne, pozadam mraky-ho.
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Sem ti to spravil
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Diky zucastnenym, odmenim vas.. no modlete se, abych se trefil
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)