teď ve sralbotu (pozejtří) burza ve Frenštatě v učilišťu, bohužel teda už nepošlu vodkaz na web pořadatela, anžto ten už néjni
teď ve sralbotu (pozejtří) burza ve Frenštatě v učilišťu, bohužel teda už nepošlu vodkaz na web pořadatela, anžto ten už néjni
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Pro ty, kteří by snad ještě nevěděli, již zítra začíná mezinárodní setkání radioamatérů v Holicích, jako už tradičně dvoudenní v pátek a sobotu, viz web pořadatele.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Zejtra je Kozákov a zároveň v Pze ve Strašnicích…s vohledem na počasí se snad nikdo soudnej na durch promáčenou louku tahat nebude, ale vobávám se, že ai v Pze to bude bídný, kór esli bude fakt velkej slejvák. Byť podle aktuální předpovědi se to má vypršet hlavně teď v noci…
Toto téma si právě prohlíží 6 uživatelů. (0 registrovaných a 6 anonymních)