-
Re: ICQ,Miranda,Trilian co pouzívat
Citace:
Původně odeslal
Katoo
Pouzívám Mirandu,ale nemyslím si,ze je az tak dobrá :?
Co pouzíváte vy?
[edit by marty: hlasovani tu chybi ;)]
poizivam QIP 8020b a jsem s nim naprosto spokojeny :D
-
-
Jednoznacne QIP!! mel sem ICQ vsechny mozne verze se vsema ruznyma bannerkillerama pak jsem presel na mirandu a super no a ted jsem ochutnal QIP a uz nevymenim!!!!! bomba!
-
Citace:
Původně odeslal
AmOK
ICQ5.1build3000 + BannerKiller, uvazujem nad QIP-om.
Uz cca mesiac na nom ficim a je to v p***, tak sa mi paci. Som veeelmi spokojny. :)
Edit: QIP samozrejme! :)
-
muzu se qiparu zeptat na hlavni vyhody oproti mirande?
-
Pouzivam oboje a QIP mi pride daleko jednoduchsi. Nema sice tolko pluginov ako miranda , ale zase daleko menej pamete zerie ako miranda.
-
Citace:
Původně odeslal
basik
muzu se qiparu zeptat na hlavni vyhody oproti mirande?
Mě se hlavně líbilo, že jsem nainstaloval nastavil a od té doby mi to funguje bez problémů. Miranda byla hodně v pohodě, ale měl sem s ní sem tam problémy (neposílání souborů, vytěžování cpu, sem tam po updatu přestalo něco fungovat,...), ale nebavilo mě je už neustále řešit, vím že sem si za to mohl třeba sám, že jsem chtěl zkusit ten novej plugin, tu novější verzi, ale pak mě to už přestalo nějak bavit a neměl jsem na to ani čas si s tím hrát... Podle mě Miranda je pro ty co to baví, si udělat něco přesně podle svýho, skiny do Mirandy jsou skvělý, strašně moc pluginů, ale QIP je prostě jednoduchej, kde se nemusíš o nic starat a je to prostě pro ty co to chcou nainstalovat a fungovat... Imho.
-
Tak mi na qip zacalo chodit v posledni dobe tuny spamu od uzivatelu co nemam v seznamu a chteji autorizovat. Chjo..
-
Citace:
Původně odeslal
Hynchenzo
Tak mi na qip zacalo chodit v posledni dobe tuny spamu od uzivatelu co nemam v seznamu a chteji autorizovat. Chjo..
Nezadaval si v poslednej dobe do nejakeho fora alebo inde na internet verejne svoje cislo ?
Mne spam zacal chodit VZDY po zverejneni cisla na nejakom fore/sajte.
Ked som ho odtial potom odstranil, tak do mesiaca spam chodit prestal...
(ti, co spamovali moje konto su samozrejme v ignorliste)
-
Daleko mene pameti, to jest kolik? Ja ze miranda spotrebuje ani ne polovinu toho co firefox, takze na systemovy prostredky bych nehledel:)
jinak ale chapu, ze pro nekoho je vyhoda nainstalit a "jet".. jednoduchost jako icq + par uzitecnych veci.. dobra volba, ale miranda je miranda:p
-
Citace:
Původně odeslal
Hynchenzo
QIP ako i Miranda , ma moznost zapnut si AntiSpam a nielen na autorizaciu. Treba skusit ;) Osobne prave kvoli spamu som si to aktivoval a pouzivam a odftedy ziadny spam. Hlavne ma otravovalo ignorovat stale nejakych smejdov.
-
-
Jabber samozrejme a tudiz PSI ...
Neni nad to mit pohromade jabber/icq/slovniky/tvprogramy/rss kanaly/sms brany/a dalsi milion veci ... :-)
-
Citace:
Původně odeslal
svaca
Jabber samozrejme a tudiz PSI ...
Neni nad to mit pohromade jabber/icq/slovniky/tvprogramy/rss kanaly/sms brany/a dalsi milion veci ... :-)
Jop, PSI rulezz!
-
Citace:
Původně odeslal
Nazalogy
Je tomu 14dní, co jsem přešel na QIP, protože ICQ mi neustale padalo,nedalo se přihlásit a dělalo si co si zrovna zamanulo...Tak jsem přešel na QIP a opravdu maximální spokojenost a už bych neměnil...Takže doporučuju QIP pokud se nemůžete rozhodnout;)
:D TAKY SI MYSLIM ZE QIP JE NEJ...KAZDEJ SCHOPNEJ CLOVEK SI HO UMI PRISPUSOBIT SAM PRO SEBE A TO TAK ZE MU BUDE VYHOVOVAT:p
-
Citace:
Původně odeslal
apevia
:D TAKY SI MYSLIM ZE QIP JE NEJ...KAZDEJ SCHOPNEJ CLOVEK SI HO UMI PRISPUSOBIT SAM PRO SEBE A TO TAK ZE MU BUDE VYHOVOVAT:p
:cry:Škoda jen, že není v tom hlasování tady na hoře na foru zařazen QIP, že jsou tam všechny možné, jen ne QIP:rolleyes:
-
To bude nejspis tim, ze to hlasovani je "trosku" starsi.
Uz jen to, ze se tam objevuje ICQ4 je dost velka napoveda.
-
QIP jsem před nějakým časem zkoušel, na Trilliana se IMHO nechytá ani náhodou.
-
Jinak ja pouzivam uz dlouho ICQ 5.1 + CZ balik + samozrejme Banner killer a jsem celkem spokojenej.Nic jinyho jsem nezkousel a ani me to nejak nenuti (teda aspon zatim).
-
Ja presel pred pul rokem na Mirandu, protoze jsem potreboval pouzivat protokol ICQ i MSN a nechtel jsem dva klienty. 100% spokojenost.
Nakonfiguroval jsem ji tak, ze vypada jako ICQ.
-
Ja zkusil Mirandu,ICQ 5.1-stale padalo,a nakonec skoncil u QIP ktery sem nastavil za dve minuty,naprosta spokojenost,rychlost a stabilita super.
-
Já používám ICQ 5.1. Jen jsem se chtěl zeptat nezobrazuje se mi můj obrázek v panelu ICQ, ale když píšu zprávu v okně tak už tam se objeví.Jinak nevíte jestli existuje nějaký plugin k transparentnosti panelu ICQ ?
-
Citace:
Původně odeslal
Dusan
Já používám ICQ 5.1. Jen jsem se chtěl zeptat nezobrazuje se mi můj obrázek v panelu ICQ, ale když píšu zprávu v okně tak už tam se objeví.Jinak nevíte jestli existuje nějaký plugin k transparentnosti panelu ICQ ?
Me se v panelu taky nezobrazuje.Myslim ze je to ale zpusobeny tim Banner killerem - urcite ho tam mas taky nainstalovany.
-
Používám mirandu ani ne měsíc a už mi tak leze krkem,že jsem musel na tuhle diskuzi a zjistit čím jí nahradím.Například u některých kontaktů mi nejde posílat zprávy,furt mi to píše spojení přerušeno,zkrátka shit. Zkusim to qip,to vypadá slibně;)
-
Skoda, anketa je sice nova, ale ludia ktory hlasovali v predchadzajucej ankete v nej druhy krat hlasovat nemozu. :(
Neslo by to nejako anulovat?
-
Vime o tom a na reseni se pracuje, behem dneska bude ta anketa predelana.
-
ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...
OK, omlouvam se za zdrzeni s novou anketou, uz je funkcni pro vsechny. Muzete se na to vrhnout :)
-
Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...
-
QIP rox :-) Libi se mi na nem extremni jednoduchost a graficka podobnost se starsima ICQ - zadny omalovanky, jednoducha grafika.
-
Bod pro Mirandu...ted momentalne mam Yaho's Miranda Pack s vypnutyma vecma co nepotrebuju a lahoda....
-
Nejvíc používám SIM. Teď mi dva dny nešel ("limit rychlosti"?), tak jsem zkusil QIP - jde o povedený program, ale SIM dnes znovu naběhl a zvyk je zvyk.
-
Muze mi prosim nekdo vysvetlit, v cem se lisi Modern / Nicer contact list v mirande?
Nejak kolem me maji vsichni hyper-nabuseny mirandy a ja takovou sedivku :)
-
neuveritelne, tento thread stale zije :)
divim se, kolik lidi tu opevuje QIP, pokud vim, umi jen ICQ, to jste nikdy nepotrebovali IRC, Jabber, AIM nebo MSN?
je lepsi mit multifunkcniho klienta - mimochodem, ani po letech nedam na Trilliana dopustit, ted je verze 3.1.6.0 a tesim se na 4 :)
-
Na irc mám xchat, ale to teďka už skoro nepoužívám a ostatní nepotřebuju ani jsem nikdy nepotřeboval.
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
Muze mi prosim nekdo vysvetlit, v cem se lisi Modern / Nicer contact list v mirande?
No na modern je imho víc skinů a mělo by to žrát víc paměti... Pokud chceš pěknou mirandu, tak modern a pokud rychlou, tak nicer... Imho :)...
EDIT: double sry :oops:
-
Miranda BM pack nebo QIP, záleží na tom kde jsem.
Stačí mi ICQ, nic jinýho jsem nikdy nepotřeboval.
Na QIPu se mi líbí jednoduchost a stablita, BM pack používám protože mi vyhovuje (=jsem línej upravit si mirandu sám :-))
-
Citace:
Původně odeslal
howard
neuveritelne, tento thread stale zije :)
divim se, kolik lidi tu opevuje QIP, pokud vim, umi jen ICQ, to jste nikdy nepotrebovali IRC, Jabber, AIM nebo MSN?
je lepsi mit multifunkcniho klienta - mimochodem, ani po letech nedam na Trilliana dopustit, ted je verze 3.1.6.0 a tesim se na 4 :)
Stejne jako ostatni, ICQ (QIP) mi plne dostacuje a irc mi bezi na routeru v irssi + screen a pripojuju se na nej pres putty :)
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Me se v panelu taky nezobrazuje.Myslim ze je to ale zpusobeny tim Banner killerem - urcite ho tam mas taky nainstalovany.
Mě to taky tak dělalo za dob kdy jsem ho ještě používal ale někde jsem se dočet, že to je právě tím Banner Killerem;)
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
Oba maji rozdilne vlastnosti, je pravdou, ze Nicer je trosku mene narocny, na druhou stranu je i takovy "stridmejsi", tzn. skinu, ktere by se nejak supervyrazne lisily od jeho defaultniho tvaru, moc nenajdes.
Nicmene narocnost bych dnes, kdy zrejme kazdy staly uzivatel tohohle fora honi pod kapotou alespon 1GHz CPU a pul giga ram, povazoval za identickou. Co je skutecne mene narocne, je tvoje sedivka - clist classic :)
Jinak z me strany bod pro Mirandu - bavi me si hrat s nekterymi programy a vzhledem k tomu, kolik casu na ICQ travim, si rad klienta prizpusobim zcela svym potrebam, coz mi treba QIP/SIM/Trillian, ac vyborni klienti, bohuzel nenabidnou.
-
ve threadu o foobaru se taky hazej ruzny vlastni nastaveni a vzhledy, tak proc ne tady :) treba se to nekomu zalibi - tady moje miranda (14MB pameti)
-
-
QIP ma novou verzi 9000 - QIP Infium. Je to beta, ale vypada hodne pekne, akorat jsem nenasel moznost nastavit si vlastni status, precist cizi status a tak :)
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Oba maji rozdilne vlastnosti, je pravdou, ze Nicer je trosku mene narocny, na druhou stranu je i takovy "stridmejsi", tzn. skinu, ktere by se nejak supervyrazne lisily od jeho defaultniho tvaru, moc nenajdes.
Nicmene narocnost bych dnes, kdy zrejme kazdy staly uzivatel tohohle fora honi pod kapotou alespon 1GHz CPU a pul giga ram, povazoval za identickou. Co je skutecne mene narocne, je tvoje sedivka - clist classic :)
Jinak z me strany bod pro Mirandu - bavi me si hrat s nekterymi programy a vzhledem k tomu, kolik casu na ICQ travim, si rad klienta prizpusobim zcela svym potrebam, coz mi treba QIP/SIM/Trillian, ac vyborni klienti, bohuzel nenabidnou.
da se nekde najit nejake porovnani v cem konkretne se lisi? ja sem nainstaloval developer verzi, kde jsou vsechny ty clisty atd, a byl jsem z toho uplne zmatenej - takze sem ji smazal a zatim mam porad stejne jako Ty sedivej clist classic ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
da se nekde najit nejake porovnani v cem konkretne se lisi? ja sem nainstaloval developer verzi, kde jsou vsechny ty clisty atd, a byl jsem z toho uplne zmatenej - takze sem ji smazal a zatim mam porad stejne jako Ty sedivej clist classic ;)
Asi da (mozna na tom nasem Miranda.cz foru), ale nevim o tom, zase tolik jsem se o to nezajimal, temer odjakziva jsem pouzival Modern kvuli velkemu moznosti nastaveni; Nicer prisel az pozdeji a pro me neprinesl nic zasadniho, abych menil.
Jinak ja nepouzivam sedivej clist classic, mam velke cerne okno a v tom hromadu kontaktu, screenshota pripadne poslu na PM :).
-
Gaim byl prejmenovan na pidgin a zaroven presel na stabilni verzi 2. Zmena jmena kvuli hrobe zaloby od AOL kvuli AIM.
Driv jsem sice pouzival mirandu, ale presel jsem na gaim/pidgin kvuli multiplatformite. Od verzi 2 beta uz je i docela pouzitelny.
-
Citace:
Původně odeslal
admix
QIP ma novou verzi 9000 - QIP Infium. Je to beta, ale vypada hodne pekne, akorat jsem nenasel moznost nastavit si vlastni status, precist cizi status a tak :)
::::::::QIP Infium::::::
Velmi oblíbenému ICQ klientovi QIP je velice často vytýkáno, že podporuje pouze a výhradně protokol ICQ a není možno jej používat pro jiné protokoly.
Ve verzi QIP Infinum se vývojáři rozhodli tento nedostatek odstranit a QIP se tak stává více protokolovým klientem - konkrétně nabízí podporu pro protokol Jabber a XIMSS(SIP) a začíná se tak postupně dostávat kupředu i mezi další protokoly, nežli pouze pro nejrozšířenější ICQ.
Další funkce a vlastnosti:
* kompletní správa kontaktů,
* upozorňování na narozeniny,
* možnost vlastního nastavení pro jednotlivé uživatele,
* seznam uživatelů, kteří vás mohou vidět a kteří ne,
* černá listina kontaktů,
* změna vzhledu pomocí skinů, vlastní nastavení barev
* záložkové zobrazení při komunikaci,
* ukládání historie,
* vlastní stavové obrázky,
* možnost vytvoření více profilů (Práce, Doma apod.),
* kontrola pro spamovým zprávám,
* hlídání a záznam uživatelů, kteří se vás pokouší zjistit nebo kontaktovat,
* možnost hromadného odesílání zpráv uživatelů se seznamu nebo skupin,
* podpora pluginů,
* široké možnosti upozorňování (Okna upozornění, detailní informace uživatelích),
* a mnoho dalšího,
Program je sice zatím ve verzi Beta ale pracuje velice spolehlivě. Pro uživatele Stahuj.cz je připravena také vlastní čeština. Soubor czech.dll jednoduše nakopírujete do adresáře Langs. V nastavení a položce Languages češtinu vyberete.
http://www.stahuj.cz/komunikace/inst...ni/qip-infium/
zdroj: stahuj.cz ;)
-
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
Gaim byl prejmenovan na pidgin a zaroven presel na stabilni verzi 2. Zmena jmena kvuli hrobe zaloby od AOL kvuli AIM.
Driv jsem sice pouzival mirandu, ale presel jsem na gaim/pidgin kvuli multiplatformite. Od verzi 2 beta uz je i docela pouzitelny.
JJ, taky používám a jsem vcelku spokojen :)
Jen od nějakejch uživatelu se mi spatne zobrazuje diakritika, nvm proc :o
-
už asi rok Psi, dřív sem střídal Mirandu a Exodus
-
Taky jsem přešel z Mirandy na Pidgina, kvůli multiplatformosti a pár věcem které se mi líbí ( oznamování podle konkrétních uživatelů apod. )
Ta diakritika blbne, protože zprávy každej druhej IM messenger v kódování jak se mu zachce.. Mně třeba chodí zprávy z QIPu po ruski, ale vzhledem k tomu, že se v Pidginu nastavuje kódování na celý protokol, asi to kvůli pár lidem měnit nebudu.
Mimochodem tohle mi dělala s QIPem i první verze mobilního QIPu ;)
Jinak jsem v Pidginu narazil snad jen na jednu zvláštní chybu, že nemůže přidat kontakt do seznamu z důvodu, že v něm mám maximální počet přátel. Neřešil to někdo?
-
Re: ICQ, QiP
Fičí vám ICQ/QIP ? mě to píše chybu : Služba je dočasně nedostupná :cry:
-
Re: ICQ, QiP
Citace:
Původně odeslal
Nazalogy
Fičí vám ICQ/QIP ? mě to píše chybu : Služba je dočasně nedostupná :cry:
Nefici mi ICQ od cca 17:00
-
Tak to mate neco spatne, me jede ICQ cely den bez problemu.
-
Nejspise obvykle zachvevy na AOL serverech. Radsi nezkousim reconnect, jeste bych se tam pak uz nedostal :)
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Nejspise obvykle zachvevy na AOL serverech. Radsi nezkousim reconnect, jeste bych se tam pak uz nedostal :)
Jj.. urcite.. Kolem osme uz to najelo bez problemu, akorat me to dvakrat sejmulo ze prej jsem prihlaseny na jinem miste se stejnym cislem. Myslel jsem ze jsem nevypnul PC v praci :-) ale nakonec jsem tu pretahovanou vyhral :-D
-
Me dnes ICQ cely den naprosto bezproblemu...Ale kamarad mi psal a pak si stezoval ze mu to nejde nejak odesilat a ze mu to cely den blbne,takze zvlastni.
-
Kdyz uz se to tady nakouslo, tak bych vsem postizenym doporucil si poridit alespon jeste jeden protokol. Od nazoru, ze bychom meli ICQ vyhodit do kanalu, a ze MSN/Jabber je jedina spravna cesta, jsem se jiz oprostil, nicmene mit jeste druhy protokol bokem jako zalohu, to se vzdycky hodi. Navic, kdyz v Mirande je to celkem jednoduche.
Ale tak nejakd podvedome tusim, ze nejsem zdaleka prvni, kdo to v tomto threadu pise :).
-
Ja sam pouzivam protokoly ICQ a MSN, ale uz vidim, jak presvedcuji "nePC fanatiky", aby se naucili jineho klienta a jeste k tomu meli dalsi ucet. Treba jen kvuli mne.
A mit "duplikovane" kontakty mi prijde zbytecne.
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
.Ale kamarad mi psal a pak si stezoval ze mu to nejde nejak odesilat
tohle mě dycky dělá když posílám kamošovy z mirandy a on má icq 5.1, všem ost v poho.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Ja sam pouzivam protokoly ICQ a MSN, ale uz vidim, jak presvedcuji "nePC fanatiky", aby se naucili jineho klienta a jeste k tomu meli dalsi ucet. Treba jen kvuli mne.
Tak nemyslim lidem cpat jineho klienta, ale par kontaktu si tam clovek udela. A duplikovane kontakty mit netreba, v Mirande je na to pomerne sikovny plugin metacontacts, ktery ti ruzne protokoly spoji do jednoho.
-
Tak miranda konečně začala podporovat přijímání a odesílání offline zpráv pro MSN. Zatím je to jen v posledni sedmičkové alfa build #34 verzi.
Něměl jsem ještě potřebu to otestovat, ale je to podle mě dost důležitá funkčnost, tak oznamuji.
-
Funkcnost potvrzuji, uz jsme radne otestili, i s originalnim klientem.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Já mám kromě QIPčka ještě taky Skype a MSN;)
-
Používám QIP, momentalne Infium a spokojenost na 90%
-
Ted jsem videl podobny thread na nVnews a par lidi tam zminilo pro me uplne neznamy messenger Pidgin. Vypada dost jednoduse, coz by se mohlo nekomu libit.
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
Ted jsem videl podobny thread na nVnews a par lidi tam zminilo pro me uplne neznamy messenger
Pidgin. Vypada dost jednoduse, coz by se mohlo nekomu libit.
Pidgin je verze 2.0 od gaim. Byly nejake problemy s AIM, kvuli jmenu, takze to radsi prejmenovali. Uz jsem to tady nekde psal.
Jinak se jedna o pomerne kvalitni multiplatformni, multiprotokolovy messenger.
-
Aha, tak to jsem prosvihl, no nevypada to spatne, ale ja uz jsem tak zvykly na Mirandu, kterou piplam uz rok, ze asi nejsem schopny zmeny :D
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
Ted jsem videl podobny thread na nVnews a par lidi tam zminilo pro me uplne neznamy messenger
Pidgin. Vypada dost jednoduse, coz by se mohlo nekomu libit.
Kdysi jsem tohoto klienta zkusil, ale zkuste si ho nainstalovat a podivat se kolik zere pameti a myslim, ze ho poslete velice rychle tam odkud prisel, zvlast uzivatele mirandy :)
Vypada stylem dosti jednoduse, ale je to "nenazrany" klient!
*testovano ve Win Xp
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
Kdysi jsem tohoto klienta zkusil, ale zkuste si ho nainstalovat a podivat se kolik zere pameti a myslim, ze ho poslete velice rychle tam odkud prisel, zvlast uzivatele mirandy :)
Vypada stylem dosti jednoduse, ale je to "nenazrany" klient!
*testovano ve Win Xp
Nenazrana je jen kontrola pravopisu(kvuli asi memory leaku) a nektere pluginy. Taky jsem nedavno k zdeseni koukal kolik to zere. Stacilo vypnout kontrolu a mam max 20MB, coz jsem mel s customizovanou mirandou.
-
Citace:
Původně odeslal
mike.pr
Nenazrana je jen kontrola pravopisu(kvuli asi memory leaku) a nektere pluginy. Taky jsem nedavno k zdeseni koukal kolik to zere. Stacilo vypnout kontrolu a mam max 20MB, coz jsem mel s customizovanou mirandou.
Aha tak to jsem netusil, ja jsem se k tomu "holubovi" dostal jen rekneme nahodou, kdyz jsem potreboval neco testnout...
jak rychle priletel tak rychle taky odletel a priletel zpet Yaho´s Miranda Pack :)
-
Citace:
Původně odeslal
mike.pr
Přesně tak, nevim komu vadá 20MB v paměti :D
Ale jo, je to dobrej klient. Jednoduche a neni potřeba se s tim piplat (a nepadá!).
-
Citace:
Původně odeslal
Crusheer
Přesně tak, nevim komu vadá 20MB v paměti :D
Ale jo, je to dobrej klient. Jednoduche a neni potřeba se s tim piplat (a nepadá!).
Mne treba jo :) 20MB se mi zda tak akorat, ted je otazka kolik mate kontaktu a razem je zrout pameti na svete :)
Zustavam u mirandy :)
-
Funguje vam icq/qip?
EDIT: tak uz jede...
-
tak ja jsem presel po nekolika rokach stravenych s ICQ na Mirandu
presneji verzi WIP miranda IM 1.6
trosku jsem si to poupravoval a je to vazne posun k lepsimu!
to se neda srovnat
chci se zeptat, jde nejak ulozit nastaveni Mirandy?
nebo se to rovnou uklada, jak ja si to menim?
takze to vlastne nejde vratit na puvodni?
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
chci se zeptat, jde nejak ulozit nastaveni Mirandy?
nebo se to rovnou uklada, jak ja si to menim?
takze to vlastne nejde vratit na puvodni?
Nastavení je součástí tvého profilu, automaticky se ukládá a není možné se vrátit k nějakému předchozímu.
-
Uklada sa Ti to do profile.dat suboru , co je vlastne tvoj vytvoreny profil. Samozrejme mozes si kedykolvek urobit novy profil a natahat data zo stareho. Akurat farbicky a nastavenie velkosti textu , musis zakazdym nastavit rucne.
-
-
Jeste bych dodal, ze ti z vas, kteri aktualizuji ze starsi verze na 0.7, si take musi stahnout nove verze zakladnich pluginu (klasicky z filelistingu), ktere v stable release nejsou, predevsim pak:
- Clist Modern
- Clist Nicer
- TabSRMM
-
a navíc překonvertovat zprávy na UTF-8 pomocí dbtool.exe (nebo tak nějak)
-
Jaké zprávy by se měly konvertovat? Historie? Já sem nic nekonvertoval a všechno mi funguje...
-
Citace:
Původně odeslal
AXB
Jaké zprávy by se měly konvertovat? Historie? Já sem nic nekonvertoval a všechno mi funguje...
jj historie. když ti to funguje tak jedině dobře :) Já si to raději zkonvertoval.
-
Citace:
Původně odeslal
Camillek
No me osobne se to podrbalo totalne cele.. a jeste ze jsem udelal zalohu pred prehranim na verzi 0.7 ;-) nejaka chyba client_modern, zminovana historie a aby toho nebylo malo tak i tamsrmm_unicode 0.9.9.100 se odporoucel.. a nez to znova ladit :-/
-
No ja ted presel na 0.7 a nemel jsem vubec zadny problem, vsechno nastaveni mi zustalo. To me prekvapilo, protoze u minulych buildu jsem musel dost veci nastavovat pokazde znova.
-
Mne blbne diakritika v popup okynkach, jen si nejsem jist, zdali je to upgradem na novou verzi, nebo to bylo uz predtim, diakritiku skoro nikdo nepouziva.
-
Citace:
Původně odeslal
Camillek
Ano, je mozne (a doporuceno) novym dbtoolem prekonvertovat zpravy do UTF-8, usetri se tim cca 25% mista (u me srazena velikost profilu z 88MB na cca 60MB).
Citace:
Původně odeslal
Heady
No me osobne se to podrbalo totalne cele.. a jeste ze jsem udelal zalohu pred prehranim na verzi 0.7 ;-) nejaka chyba client_modern, zminovana historie a aby toho nebylo malo tak i tamsrmm_unicode 0.9.9.100 se odporoucel.. a nez to znova ladit :-/
Viz o par prispevku vyse - pro Mirandu 0.7 je treba novy clist_modern a tabsrmm. Achjo, kdyby lide cetli ;).
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Viz o par prispevku vyse - pro Mirandu 0.7 je treba novy clist_modern a tabsrmm. Achjo, kdyby lide cetli ;).
ja vim ;-) vsiml jsem si toho a samozrejme jsem to cetl, jen jsem potvrzoval Tvou 100% pravdu ! ;-) spis mi slo hlavne o to, ze bych IMO musel ten tabsrmm ladit ( a ze jsem ho ladil hoodne dlouho do takove podoby abych ja byl spokojen, takze "jen" kvuli 0.7 zase pulhodiny zkouset jestli se konverzace zobrazuje jak ja chci... )
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
ja vim ;-) vsiml jsem si toho a samozrejme jsem to cetl, jen jsem potvrzoval Tvou 100% pravdu ! ;-) spis mi slo hlavne o to, ze bych IMO musel ten tabsrmm ladit ( a ze jsem ho ladil hoodne dlouho do takove podoby abych ja byl spokojen, takze "jen" kvuli 0.7 zase pulhodiny zkouset jestli se konverzace zobrazuje jak ja chci... )
Oh, tak to pardon :). Ja jsem presel z 0.7 #4 (jeden z prvnich buildu po 0.6.8 stable) a jak v Clist Modernu tak v TabSRMM se mi nezmenilo naprosto nic - za zkousku nic nedas (pokud predtim zalohujes ;)).
-
Citace:
Původně odeslal
WereWiking
Oh, tak to pardon :). Ja jsem presel z 0.7 #4 (jeden z prvnich buildu po 0.6.8 stable) a jak v Clist Modernu tak v TabSRMM se mi nezmenilo naprosto nic - za zkousku nic nedas (pokud predtim zalohujes ;)).
Aha.. Mno az narazim na neco co mi ted nefunguje, tak to zkusim ! Zatim nebudu menit funkcni build, ale diky za info !
-
Vysla Miranda 0.7.1 stable.
Znovu pripominam vsem, kteri by chteli upgradovat z jakekoliv pre-0.7-stable verze, ze je treba si stahnout nove verze TabSRMM (2.x.x.x), Clist Modernu ('07 0.7.x.x) a Clist Niceru (ze sekce add-ons).
-
Zprava z jabber.cz:
Vážení uživatelé,
máme pro vás dvě zprávy. Obě špatné.
ICQ transporty některým (je jich hodně) uživatelům ukazují všechny ICQ kontakty jako Offline. Společnost AOL změnila protokol a odřízla všechny klienty protokolu ICQ2000, všechny kontakty teď musí být v serverovém kontakt listu ICQ a musí být autorizovány oběma stranami. Pokud vás tento problém postihl, nezbývá než doporučit použití multiklienta jako je Pidgin, Miranda, Kopete (pouze unixy) nebo QiP Infium Beta, které umí nativně jak Jabber tak ICQ. Další (ale v mnoha případech nemožnou) možností je převést vaše známé na Jabber, ať už k nám nebo na libovolný jiný veřejný Jabber server.
...
Rozhodně by uživatelé neměli počítat s tím, že dojde k rychlému vyřešení tohoto problému.
Druhou špatnou zprávou je, že O2 Telefonica definitivně zrušila webovou SMS bránu, od této chvíle není možné přes naše sms transporty posílat SMS do této sítě, není v našich silách v současné chvíli to vyřešit uspokojivě.
Edit:
AjsTi: Ne kazdy jede pres jabber a chtel jsem zamezit zakladani temat "Pomoooooc, nejede mi ICQ?" :-)
-
Ono to doslo vsetkym co pouzivaju jabber , takze naco ju sem pastujes ? :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Ono to doslo vsetkym co pouzivaju jabber , takze naco ju sem pastujes ? :rolleyes:
treba pro me ( Miranda ) je to zajimava zprava a jsem rad ze o ni vim :-)
-
Citace:
Původně odeslal
zivan
Druhou špatnou zprávou je, že O2 Telefonica definitivně zrušila webovou SMS bránu...
Definitivne ji nezrusila, byl to docasny vypadek, momentalne jiz opet funguje.
-
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
Definitivne ji nezrusila, byl to docasny vypadek, momentalne jiz opet funguje.
tak tak, shodou okolnosti jsem se na to podival a pokud je vse v souladu s timto clankem, tak je to ok :)
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/Z...5/default.aspx
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
V soucasne dobe jiz plati co je zmineno v tom clanku, nicmene v prubehu dnesniho dne byla skutecne sponzorovana sms brana zcela nedostupna, az v podvecer byla opet zprovoznena.
-
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
V soucasne dobe jiz plati co je zmineno v tom clanku, nicmene v prubehu dnesniho dne byla skutecne sponzorovana sms brana zcela nedostupna, az v podvecer byla opet zprovoznena.
to je pravda, vsimal jsem si ze mi ten toolbar SMS od mojelogo.cz hlasil ze je brana O2 nedostupna.
-
-
Po dlouhém používání Trillianu, jsem se rozhodl vyzkoušet novou Miradnu a musím říct, že mě docela nadchla.
Začal jsem si jí nastavovat atd. jenže některé věci mi pořád nejsou jasné. Chci se tady zeptat, jestli tady je nějaký zdatný pluginář, který by mi dokázal poradit co a jak.
Kdyžtak prosím SZ, nebo možno rovnou na ICQ :).
-
nestyd se a ptej se rovnou tady :) myslim, ze by to mohly bejt obecne uzitecny rady
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Po dlouhém používání Trillianu, jsem se rozhodl vyzkoušet novou Miradnu a musím říct, že mě docela nadchla.
Začal jsem si jí nastavovat atd. jenže některé věci mi pořád nejsou jasné. Chci se tady zeptat, jestli tady je nějaký zdatný pluginář, který by mi dokázal poradit co a jak.
Kdyžtak prosím SZ, nebo možno rovnou na ICQ :).
Stahni si nejaky Miranda pack a inspiruj se na nem - to je podle me nejlepsi zacatek - i ja si takto pred par lety pomohl ;)
-
To jsem udělal a právě i pak mi není všechno jasné.
Tak třeba za 1) jak si vytáhnu výpis plug-inů?