-
jDownloader a vše kolem něj...
Včera, 21. srpna, vyšla nová verze jDownloaderu (dále JD), verze 0.7. Jedná se o download manager, pomocí kterého můžete stahovat buď z klasických serverů (HTTP, FTP) nebo z různých file serverů (Rapidshare, Megaupload, Ulož.to....), jedná se o otevřenou aplikaci, čili je i k dostání v podobě zdrojových kódů a je i zdarma.
Tato verze sebou přináší spoustu novinek, viz zde (oficiální oznámení), zde je výcuc:
1) Nový vzhled a podpora skinů
2) Flashgot podporuje JD
3) Vylepšený password manager
4) Možnost zvolení sloupců, které chceme/nechceme v hlavním okně vidět
5) Vylepšené některé pluginy
6) Nyní lze provádět update JD i během stahování
7) AntiCAPHA podporuje více než 60 file serverů
8 ) Podporuje 218 (snad jsem to správně spočítal) file serverů - Rapidshare, MegaUpload a další včetně jejich premium účtů...
9) Samozřejmě podporuje i klasický HTTP a FTP download
10) Je česky
Poslední dva body nejsou novinkami, jen jsem je tam napsal pro úplnost.
Moje zkušenosti po pár hodinovém používání jsou výborné, jedná se o zatím nejsvižnější verzi, ani nevím, že je spuštěný. Vzhled hodnotím za povedený, navíc lze lehce změnit v nastavení.
Doporučuji aktivovat plugin JDLightTray, JD pak půjde minimalizovat do lišty vedle hodin. Po spuštění je dobré projít menu, já osobně musel jen přepnout lokalizaci, protože zbylé nastavení jsem měl již z předešlých verzí, v nastavení je spousta dobrých možností.
Aplikace se nemusí instalovat (platí minimálně pro GNU/Linux, ve Windows jsem to viděl jen spuštěné), stačí rozbalit archív a spustit JAR balíček (GNU/Linux, Windows, MacOS), nebo EXE soubor (Windows).
Jediným záporem jsou větší nároky na RAM ( 128 MB , spuštěno půl dne, stále aktivní download), 128 MB si ale dnes vezme, pokud je mi známo i třeba Firefox nebo Opera (ta mi pro zajímavost žere 300 MB právě, běží skoro stejně dlouho jako JD), čili bych to ani za problém nebral.
Na mém PC, viz podpis, opravdu ani o JD nevím, takže i v tomhle případě JD rád doporučím.
EDIT:
Zapomněl jsem uvést odkaz na download aplikace:
http://jdownloader.org/download/index
-
Re: jDownloader a vše kolem něj...
Pouzivam a take doporucuji.
-
taky používám, co je pěknýho tak i na free není problém na MU reconnect, tedka se mi povedlo i na rapidu (free), takže nevím kde se co změnilo, dřív jsem musel stahovat od znova...
jinak nemáte náhodou někdo problém s heslama - zatím se mi nikdy nepodařilo rozbalit archiv tím, že jsem tam předem napsal heslo (ale ani ve starších verzích), vždy při přechodu down nové + čistá složky. Když jsem zadal heslo při dotázání tak nebyl problém... :(
-
Citace:
Původně odeslal
Valhalla
taky používám, co je pěknýho tak i na free není problém na MU reconnect, tedka se mi povedlo i na rapidu (free), takže nevím kde se co změnilo, dřív jsem musel stahovat od znova...
Příjemné. Jinak na MU je i tzv. free účet, který také dovoluje reconnect, čili jsem to u MU nikdy neřešil, ale u Rapidu to potěší :)
Citace:
Původně odeslal
Valhalla
jinak nemáte náhodou někdo problém s heslama - zatím se mi nikdy nepodařilo rozbalit archiv tím, že jsem tam předem napsal heslo (ale ani ve starších verzích), vždy při přechodu down nové + čistá složky. Když jsem zadal heslo při dotázání tak nebyl problém... :(
Mě to dělá jen někdy, u starších verzí vždy OK. Teď mi to dokonce jednou psalo, že heslo je špatné, přitom nebylo, Ark to rozbalil OK.
-
Me jDownloader rozbaluje bez problemu. At zadam heslo hned pri zadani linku nebo az po. Skvela funkce je, ze si hesla "pamatuje" a zkusi pak vsechny v databazi. Smazani archivu po rozbaleni je take fajn.
-
Navíc lze uložit i hesla další do jeho databáze :)
viz: http://jdownloader.org/_media/screen...ng?w=550&h=454
-
jDownloader pouzivam uz nejakou chvilku (je to asi nejlepsi downloader na linuxu).
Novy vzhled se me ale nelibi. Ten starsi se mi zdal prehlednejsi nez to co je ted. Ale taha to, takze to zas tak neresim :)
-
Citace:
Původně odeslal
Koudy
jDownloader pouzivam uz nejakou chvilku (je to asi nejlepsi downloader na linuxu).
A jaký je jinak nejlepší? a proč?
Citace:
Původně odeslal
Koudy
Novy vzhled se me ale nelibi. Ten starsi se mi zdal prehlednejsi nez to co je ted. Ale taha to, takze to zas tak neresim :)
Tož u mě to je právě naopak. Ten předchozí se mi zdál těžkopádný. Mě vadí fakt, že ač určitým souborům přidám heslo, tak JDownloader jej nepoužije a místo toho použije jen ty, které má ve své databázi. Tak to řeším tak, že do to heslo přidám rovnou do správce hesel a ne jen k daným souborům jako doposud.
-
Teda jiny lepsi hmmm... To uz je nejaka doba co jsem mel v Ubuntu neco jinyho nez prave jDownloader, takze popravde si nepamatuju, ale asi nejlip prosel mym vyberovym rizenim :D.
No mne vytaci k nepricetnosti fakt, ze nefunguje tlacitko na minimalizaci (aspon v linuxu). Da se to shodit do traye jenom pres ikonku toho globusu nebo co to je v trayi, ale pres klasickou carku v pravem hornim rohu to bud neudela nic, nebo to okno cely zbela a zustane tam jakoby viset (i kdyz se to minimalizuje). Rozbalovani nepouzivam.
Kdyz uz jsme u toho rozbalovani tak da se nekde vypnout? Ono je defaultne zaple, coz se mi moc nelibi (nekdy to zapomenu rucne vypnout u kazdeho souboru). Bud klasicky nic nevidim, nebo to fakt nejde :).
-
Citace:
Původně odeslal
Koudy
No mne vytaci k nepricetnosti fakt, ze nefunguje tlacitko na minimalizaci (aspon v linuxu). Da se to shodit do traye jenom pres ikonku toho globusu nebo co to je v trayi, ale pres klasickou carku v pravem hornim rohu to bud neudela nic, nebo to okno cely zbela a zustane tam jakoby viset (i kdyz se to minimalizuje).
Mě to v Mandrivě 2009.1 funguje OK. Akorát se někdy to okno zmenší, ale stačí kliknout na ikonku pro maximalizaci a vše OK, případně používat zmenšené.
Citace:
Původně odeslal
Koudy
Kdyz uz jsme u toho rozbalovani tak da se nekde vypnout? Ono je defaultne zaple, coz se mi moc nelibi (nekdy to zapomenu rucne vypnout u kazdeho souboru). Bud klasicky nic nevidim, nebo to fakt nejde :).
Dá:
Nastavení - Plugins and addons - Extensions - odškrtnout možnost JDunrar
Možná to bude chtít restart programu. Osobně jsem to nezkoušel,čili nevím jestli to je ono, myslím si, že to stojí za zkoušku. Mě se rozbalování líbí, proč ho nemusíš?
-
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
Možná to bude chtít restart programu. Osobně jsem to nezkoušel,čili nevím jestli to je ono, myslím si, že to stojí za zkoušku. Mě se rozbalování líbí, proč ho nemusíš?
Protoze linux mam v notebooku (MSI GX720) a tam je jenom 5400rpm disk. Coz bohate staci, ale zbytecne to vytezuje. Ja to obvykle rozbaluju primo do site, tzn nepotrebuju to delat nadvakrat. Jenom kosmeticka vada, ale u velikych souboru jako napr. full HD rip kdy video soubor ma 10GB uz to trva hodne dlouho...
Edit : jinak dik za radu, vyzkousim zitra a pokud to je ono tak K+ :)
-
Osobně jsem s jdwnl spokojenej, ale trápí mě jedna věc. Častokrát se stává, že když je ve frontě několik desítek souborů, spousta z nich se nestáhne, nebo jenom částečně s hláškou "download incomplete" anebo něco ve smyslu, že nemá přístup k HDD. Někde jsem vyčetl, že pomůže snížit počet aktivních conn, což jsem udělal (2/2), ale nepomohlo. Tyto problémy mám s novou verzí 0.7 i se starou 0.5. Lze to nějak vyřešit, nebo alespoň nastavit, aby dal jdwn automatický restart těchto nedokončených souborů?
Setkal se s tím někdo?
-
Hmmm autorestart mi funguje jenom u pripadu kdy bych napr. vytahl kabel od sitovky... Navic to musi umet taky server...
Jinak ja mam nastaveny jenom 2/2 taky a ze by to nejak ukoncovalo... No podle toho co taham a odkud, ale myslim ze bezne se mi to nestava (jedu vicemene na default nastaveni)...
-
mě se docela 0.7 líbí designově, hlavně co se mi líbí je že oproti starší verzi výrazně klesnul lag, kterej jsem měl v předchozí verzi.
Hesla mi fungují stále jen po přidání do databáze, což jsem né vždycky udělám, ale přinejhorším to rozbalím (i když většinou tu mám jen anime takže tak :-D)
@Kooca: podobný problémy jsem míval když jsem ještě jezdil na wifinu, ovšem potom co se mi router začal odpojovat každejch 10minut od netu tak jsem to hodil na kabel a od tý doby no problem
-
Dnes vyšla nová verze jDonwloadera (dále jen JD), verze 0.8.324.
Na titulní stránce JD není žádné info o vydání nové verze, tady jsem našel alespoň changelog:
http://jdownloader.org/changes/index
Jelikož se na stránkách JD nenachází přímo tato verze, ale jen verze starší, je pro získání této verze nutné stáhnout verzi starší, která se nachází na stránkách JD, a ta se sama aktualizuje.
-
Tak ho taky zkousim, vypada sympaticky, ale uz zacinam byt alergicky na "no permission to write to hard disk". :mad:
-
Citace:
Původně odeslal
Mymak
Tak ho taky zkousim, vypada sympaticky, ale uz zacinam byt alergicky na "no permission to write to hard disk". :mad:
měl jsem s ním dost problémů když jsem jel přes Wifinu, tedka jedu přes kabel a mám nastavenej unlimited reconnect a tohle se mi *tuk,tuk* ještě nestalo
-
Citace:
Původně odeslal
Mymak
Nespouštíš ho náhodou ve virtuálním stroji?
-
Citace:
Původně odeslal
Mymak
Mě to dělalo ve škole, kde jsou XP a měl jsem starší JD. Nový jsem ve škole nezkoušel, tak nevím. Doma mi jde (aktuální build) v Mandrivě dobře a ani staré buildy mi toto nedělali (v Mandrivě).
Čili bych to viděl:
1) Máš starý build -> aktualizovat
2) Problémy s právy na HDD
3) Nějaký bug závisející na platformě a dalších okolnostech
4) Možná viz post od Valhalla
-
Jedu pod Vistama, UAC vypnute, pres kabel, ne ve virtualnim stroji, a build mam stazenej posledni. :confused:
-
Zkusil bych odstranit (odinstalovat) současnou verzi a nainstalovat ji znovu, je možné, že je chyba v nějakém nastavení...
PS: Soubory s nastavením by měli být v instalační složce, v uživatelském adresáři jsem je nenašel a v logu, který je v JD, je uvedeno, že se vše načítá z instalační složky (koukal jsem na to zběžně, je tam toho hodně).
-
Včera vyšla nová verze JDownloadera - verze 0.9.0.59
Zatím není ke stažení, získáte ji pouze aktualizací stávající verze, ke stažení je verze nižší, verze 0.89. Na novější verzi budete upozorněni při spuštění JDownloadera.
info:
-
Je vidět, že ho používáš velmi často. Mě se aktualizuje pokaždé, co ho spustím... :-D
-
1 Příloh-a(y)
Dneska jsem si instalnul Xubuntu 9.10. Na prakticky ciste instalaci mi jDownloader dela to lze videt v priloze. Nesetkal se s tim nekdo?
-
Jestli to dobře chápu, je problém s fonty. Nevím, jak je to u Ubuntu a jejich derivátů, ale mě se v Mandrivě taky špatně zobrazovali fonty (u Java aplikací), v mém případě byly špatně čitelné a opravdu škaredé.
Stačilo doinstalovat balíček s fonty od sunu, přesný název teď nenapíšu, ale jmenovali se myslím java-font nebo něco podobného, navíc v Ubuntu se bude balíček jmenovat asi trochu jinak....
-
Popravde nemam zdani. Zkousel jsme hledat ale celkem bez uspechu.
Nicmene instalace javy od sunu to vyresila (nechapu proc v xubuntu neni defaultne...)
-
Povedlo se někomu nastavit heslo ke stahovaným archivům, aby se po stažení a následném pokusu o rozbalení už opětovně na heslo neptal ? Možná jsem tuto volbu přehlédl :o
-
Melo by to byt v menu po kliknuti pravym na "slozku" se stahovanym balickem. Tam nekde je set password.
-
To jsem zkoušel a de nada. Opravdu Vám to funguje? Jediný rozdíl byl, že jsem označil všechny soubory z balíčku, pravým, set pwd, zadal...nic.
-
Mně určitě funguje, když heslo přidám do seznamu hesel v Settings -> Passwords & Logings -> Unrar/Extract.
-
jj, tak tak. Heslo se musí (možná už jen muselo - zase před několika dny vyšla nová verze a ještě jsem to nezkoušel) zadat do seznamu hesel viz frelichl, když se přidá jen k tomu danému balíčku, tak nefunguje.
Osobně jsem si na to zvykl natolik, že už vkládám případné hesla do seznamu a ne jen k těm určitým archívům.
-
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
Osobně jsem si na to zvykl natolik, že už vkládám případné hesla do seznamu a ne jen k těm určitým archívům.
ma to hlavne tu vyhodu, ze kdyz stahujes od stejnych uzivatelu, nemusis to pokazde zadavat :D
-
Já jsem to tu nezmínil :D ? je to tak no, velká výhoda :)
Jinak JD se pomalu blíží k jedničkové verzi, aktuální verze je: 0.9.579 :)
Jinak jsem s JD velmi spokojen, používám jej prakticky na všechen DL a čím je novější verze, tím jsem osobně spokojenější.
-
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
Jinak JD se pomalu blíží k jedničkové verzi, aktuální verze je: 0.9.579 :)
Jinak jsem s JD velmi spokojen, používám jej prakticky na všechen DL a čím je novější verze, tím jsem osobně spokojenější.
taky tak... pamatuju si na doby, kdy sem s nim prisel do styku poprve, potreboval sem tehda stahnout nejaky .dlc ..no mel sem z toho smiseny pocity.. a dneska? jede to 24/7, neplatim si uz zadny accounty a usetreny penizky mi zaplati celorocni provoz meho file serveru na kterem mimojine bezi i ten JD :)
-
můžu potvrdit, většinou mi to heslo ze seznamu schroustá :-), jinak jej používám na všechno, občas jen trochu zaprudí plugin na to, jestli nechci stáhnout video :-D, ale jinak se mi dokonce i s FF pluginem pro stahování podařilo dostat ze školních materiálů čisté mp3 (bylo to v nějakém flashovém obalu - fuj) :-D
-
Dnes byly aktualizovány některé pluginy, byl změněno úvodní logo aplikace na vánoční. Číslo verze zůstalo stejné.
Viz :
http://jdownloader.org/changes/versi...-0.9.579-brain
Stáhnout lze ovšem pouze starší verzi, ihned po spuštění budete dotázáni, zda-li se má JD sám aktualizovat na nejnovější verzi....
Stávající instalace se Vás zeptá, zda-li se může aktualizovat. Pokud máte náhodou toto deaktivováno, pak klikněte na ikonu "globusu"....
-
ok, takže i když mi funguje rozbalování z archivů (z listu, předtím mi i tohle nešlo), ale nestojí mi to za tu práci...
situace z dnešního rána: stáhnutý poslední díl jednoho anime v raru s heslem, rozbalení proběhlo v pohodě... při sledování jsem dostal párkrát rozhozený obraz > byl jsem naštván a soubor stáhnul znova > stejné > to už mi nedalo spát a rozbalil jsem přes 7zip... naprosto v pohodě a bez vad... :( // můžu potvrdit na iso souborech, kde jsem běžně dostával různé errory po rozbalování přes jdown... :(, zkusil jsem jeden rozbalit přes 7zip a nainstalovat a v pohodě...
-
Zajímavé, JD mi rozbalil už stovky archivů a ani jeden se nerozbalil jinak, než stoprocentně (špatně uploadlé archivy nepočítám).
-
U mě taky, na JD si nemohu ani v nejmenším stěžovat. Mě se třeba přes Operu špatně stáhlo ISO, neseděl MD5 sum, kdežto JD zatím nikdy nezklamal...
-
ja taky nemam problem, Valhalla by si mel proverit vlastni pocitac a zacit u RAMky :D
-
-
Ted me tak napadlo, jestli to nekdo nahodou nevite:
1) Rad bych si archivoval download frontu, tzn. po stazeni nechci nenavratne smazat linky z hlavni fronty ale ani je tam nechci mit, protoze se v tom pak spatne orientuji - tak me napada, neni nejaky addon, napriklad, ktery by mi vytvoril dalsi kartu a tam by byl archiv download fronty? :)
Priklad vyuziti takoveho archivu:
kdysi sem si neco stahl, ted jsem se k tomu dostal a chci to rozbalit /protoze to archivuji zabalene/ a ejhle, nekde se stala chyba /spatne heslo, poskozeny archiv/ tak si najdu onen link v mem archivu, tam si v poznamce prectu kde sem to stahl /ty si tam pridavam rucne/, hodim to do prohlizece a voila, problem je vyresen :)
2) Nakousl jsem tu, ze si davam do "comment" /poznamka, komentar/ URL, odkud sem danou vec stahl - neni nahodou addon, ktery by me tam ten link stranky, odkud kopiruju URL pro stazeni, daval automaticky? Napriklad IDM /Internet Download Manager/ toto umi a s uspechem sem to pouzival za dob, kdy sem IDM jeste pouzival :P
Pokud nic takoveho neni, nemohl by to nekdo ochotny a v anglictine zdatny navrhnout vyvojarum tohoto jinak uzasneho softu?
Diky za pomoc:)
-
Plugin JDInfo File Writer, nastaveni
tak sem si zatim poradil sam, treba se to bude nekomu hodit:
V JD sem si nainstaloval plugin JDInfo File Writer a tento mi do kazdeho adresare se stazenym obsahem nakonec prida soubor.info a do nej zapise mnou nastavene informace, takze napriklad ja tam mam ulozeny nazev balicku, heslo k rozbaleni, komentar (kam si rucne vkladam zdroj stazeni) a kdy se dokoncilo stahovani. Tim sem v podstate vyresil bod cislo jedna meho predchoziho prispevku. S druhym bodem asi nic neudelam, zatim sem nenasel addon, ktery by to zajistil.
Postup:
v JD: záložka Nastavení > Pluginy a další > Rozšíření (pokud to mate pocestene) si zaskrtnete plugin JDInfo File Writer a on se vam stahne a nainstaluje. Pote pribude jako menu nizsi urovne v menu Rozšíření.
Pokud si na nej kliknete, ukaze se vam jedina karta s nastavenim, kde radky znamenaji:
Dostupné proměnné: tady si z roletky vyberete promenou, kterou chcete do info souboru zapisovat (muzou v nem byt vsechny, jen je musite naklikat postupne).
Vložit zvolený klíč do obsahu: tlacitkem [Vložit] pridate vyse vybrany string do obsahu info souboru a to presne na misto, kde zrovna mate umisteny kurzor v poli Obsah, o kterem se zminuji nize.
Jméno souboru: umisteni a nazev info souboru, defaultne to uklada do adresare kam se uklada balicek s nazvem sobouru jako je nazev stahovaneho souboru/souborů s priponou .info
Kód:
%LAST_FINISHED_PACKAGE.DOWNLOAD_DIRECTORY%/%LAST_FINISHED_PACKAGE.PACKAGENAME%.info
Obsah: posledni polozka je editacni okno, ve kterem si muzete utvaret vyslednou podobu info souboru. Nejste odkazani jen na vkladani preddefinovanych stringu, muzete si tam dopisovat i zpresnujici texty.
Obsah meho info souboru ma nasledujici podobu:
Kód:
Package Name: %LAST_FINISHED_PACKAGE.PACKAGENAME%
Password: %LAST_FINISHED_PACKAGE.PASSWORD%
Comment: %LAST_FINISHED_PACKAGE.COMMENT%
Finalized %SYSTEM.DATE% / %SYSTEM.TIME%
Doufam, ze to nekomu pomuze, ze sem se s tim nepsal zbytecne ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Warlord
taky tak... pamatuju si na doby, kdy sem s nim prisel do styku poprve, potreboval sem tehda stahnout nejaky .dlc ..no mel sem z toho smiseny pocity.. a dneska? jede to 24/7, neplatim si uz zadny accounty a usetreny penizky mi zaplati celorocni provoz meho file serveru na kterem mimojine bezi i ten JD :)
A jak na tom serveru resis treba captcha pro ulozto apod.? Pres rdp je to docela mimo, ze...
-
Vzhledem k tomu, ze prakticky vse je na rapidu, tak je to asi jedno...
-
Praveze ja casto stahuju z ulozto apod., protoze kdyz tam pridam rapidacky linky, tak ve vysledku to co z ulozto stahnu za 10minut z rapidu za 5hodin.
-
Citace:
Původně odeslal
evlo
A jak na tom serveru resis treba captcha pro ulozto apod.? Pres rdp je to docela mimo, ze...
JD prece umi rozpoznavat obrazky captcha... ze vsech serveru co sem zatim stahoval, tak jen na jednom mu to dela problemy, tusim je to zrovna uloz.to, tam to maj nejaky vymakany nebo spis ten addon na rozpoznavani je nejakej slabej :)
Citace:
Původně odeslal
evlo
Praveze ja casto stahuju z ulozto apod., protoze kdyz tam pridam rapidacky linky, tak ve vysledku to co z ulozto stahnu za 10minut z rapidu za 5hodin.
ja zas stahuju, veci co nepotrebuju cesky, z megauploadu kde to frci jaxvina... co potrebuju cesky tak z rapidu, czshare apod.
kazdej vyuziva co mu nejvic vyhovuje, ze? :) a kdyz uz nekde narazim na problem s automatickym stahovanim, tak aspon ocenuju tu frontu co mam vytvorenou a holt to poustim rucne jedno po druhym a pomaham tomu... nastesti jsou to vzdycky veci co pockaji, takze me to netrapi, ani ze to dele trva ;-)
Ale dobre si pamatuju doby, kdy sem mel placeny accounty a musel sem pres noc stahnout x desitek GB abych byl rano ukojen... ze sem pak nemel ani cas to pomalu roztridit, to uz sem nejak neresil :D
-
Tak to jsi stastny clovek, me to zatim fungovalo jen u megaupload, vsude jinde me ho to zobrazilo at ho jako opisu
-
nemám problém se stažením jako takovým, pouze s rozbalováním, stažení je ok, ovšem v 5-10% případů mi to rozbalí špatně - video se 1-2x rozsype :(, u pár věcí jsem našel err v instalaci, přitom když vezmu archiv a rozbalím ho 7z, tak v pohodě pracuje bez chyb (dneska se mi to stalo znova - TG speciál bez hesla, 2x rozsypaný obraz, po rozbalení v 7z ok)
add PC (respektive NB) je stabilní, většinou testuju stabilitu 1x za 2-3 měsíce a tohle mi dělal jdown i předtím... :(
-
Mno ted jsem tahal neco z hotfile.com a tam teda taky rucni vypisovani captcha v jDownloaderu... Nektery servery to sezere ok nektery jsou horsi no...
-
Citace:
Původně odeslal
Valhalla
nemám problém se stažením jako takovým, pouze s rozbalováním, stažení je ok, ovšem v 5-10% případů mi to rozbalí špatně - video se 1-2x rozsype :(, u pár věcí jsem našel err v instalaci, přitom když vezmu archiv a rozbalím ho 7z, tak v pohodě pracuje bez chyb (dneska se mi to stalo znova - TG speciál bez hesla, 2x rozsypaný obraz, po rozbalení v 7z ok)
add PC (respektive NB) je stabilní, většinou testuju stabilitu 1x za 2-3 měsíce a tohle mi dělal jdown i předtím... :(
no pokud je to takhle, tak co zkusit znova stahnout ten JD Unrar... treba v nem mas chybu - ale kdo vi, jestli to je mozne, jen takova myslenka napsana na "papir" o_O
-
2Blackknight: Diky za tip, predtim jsem pouzival FreeRapidDownloader - je taky dobrej, ale neumi lustit captcha na czshare, K+
-
Citace:
Původně odeslal
Valhalla
....
ted me jeste napadlo, ze bys mohl zkusit (a mnozi dalsi co nejsou spokojeni napr. s captcha recognition v JD) alternativu - Cryptload
ja osobne sem to zkousel asi pred pul rokem, ale nesedlo mi to (aspon si to myslim :D)... jak jednou zkusis JD, uz nechces jinak :P
-
Citace:
Původně odeslal
Warlord
ted me jeste napadlo, ze bys mohl zkusit (a mnozi dalsi co nejsou spokojeni napr. s captcha recognition v JD) alternativu -
Cryptload
Pro mě nepoužitelné - není pro Linux ;) Jinak mě osobně na JD vadí jediné - neumí premium account u ulozto.cz :(
Citace:
Původně odeslal
Warlord
jak jednou zkusis JD, uz nechces jinak :P
Tak tak :)
-
Citace:
Původně odeslal
Valhalla
Nepoužíváš náhodou AVG ? Nesouvisí to s tímto:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?p=61284
?
Jinak jestli umíš anglicky, zkus se zeptat na jejich fóru (popřípadě tam zkus najít nějaký topic s tvým problémem):
http://board.jdownloader.org/?langid=1
-
Zdravím.Může mi někdo poradit jak nastavit Reconnect v JDownloderu?Ukazuje mi Váš Reconnect není správně nastaven.Díky.
-
Citace:
Původně odeslal
Shortak
Zdravím.Může mi někdo poradit jak nastavit Reconnect v JDownloderu?Ukazuje mi Váš Reconnect není správně nastaven.Díky.
Zde pane : http://jdownloader.org/knowledge/wik...view/reconnect
-
Podařilo se někomu odstranit problém s nedotahováním partů na virtuální mašině? Nemůžu si pomoct, ale nechápu, proč vývojáři neodstraní tento elementární problém u takto jinak promakaného softíku :(
-
Jde prosím Vás nastavit vypnutí PC po stahování? Děkuji moc za odpověd
-
Ano, prográm má plugin JD Shutdown, který po zapnutí umí vypnout počítač po dokončení stahování.
-
Stahl jsem si balicek s linkama. Linky se stahuji, ale chtěl bych je nasypat z jiné IP, bohuzel nemuzu tam dat JD, ale musim pres browser. Nepodarilo se mi prijit na prime linky. V poli url jsou hvezdicky, predpokladam ze link je sifrovany. Da se k nemu nejak dostat?
-
Setkal se nekdo s timto problemkem pri installu jdown?
Pripadne, jak se zdarilo nainstalovat?Příloha 8102
Prostě se nedaři nainstalovat...
-
Mělo by stačit odinstalovat současnou Javu a nainstalovat Javu nejnovější, viz:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=16371
CZ překlad přes Google Translator:
http://translate.google.com/translat...&sl=auto&tl=cs
-
Tak update bez reakce, nouzový systém, vše odebráno restart a instalace najednou bez problému, i tak díky za tip.:wink:
-
Zdravim mam problem s JDownloadem stahl sem si ho a nejde mi ubec stahovani skousel sem v sechno dal sem si linky skopiroval obevilo se mi to jako online a nic se nedeje když sem si ho stakl prvne tak fungoval uplne v pohode nevi nekdo co stim proc nejde hledal sem tak kde by to mohlo být a nic sem nenašel díky za info
-
Je to sice naprosta banalita, ktere si asi kazdy vsimne a navic se myslim stahovani spousti automaticky po pridani linku, ale vis o tom, ze tam jsou ovladaci cudliky na start stahovani?
-
Mno spoustelo a uz mi nejde ani kdyz tam mam link a kliknu na ty cudliky co sou nahore tak nevim v cem je tu problem
-
A kde, z jaké adresy, se tak děje?