-
HP "luxusni" case ...
Zdravim,
poridil sem si na aukru tento case, jen tak ze zvedavosti, i s 700w zdrojem za par penez (zdroj je kdyztak k dispozici :) )
zajimalo by me, jestli s nim ma nekdo zkusenosti, jak je na tom s hlukem, chlazenim HDD apod, budu rad za kazdej postreh!
je tam napr. unifikovany konektor na HDD/PWR LED a power/reset buttony (no reset to vlasne ani nema...) na prislusne "made by HP" zakladni desky, to uz sem si omeril a ted to jen prehazim do standardnich konektoru...
-
3 Příloh-a(y)
Re: HP "luxusni" case ...
nejaky fotky (vypujcil jsem si s dovolenim na rychlo z aukra, kdyztak zitra udelam svoje, detailni...
-
Zdroje v HP byly povetsinou Delty (jedna z nejkvalitnejsich firem - HP, Compaq, Dell apod...) coz zarucuje ze to nebude zadny EC, drzi v klidu i 5-6 let. Case (pokud myslis tu modre podsvicenou, tattoo) vypada zevnitr standartne (tzn. bytelne, nesrovnatelna z EC, KME apod.) tzn. lze ocekavat bezsroubkova instalace + drzaky na kabelaz apod. Podle meho nazoru dobra volba (delal jsemu HP/Compaq, bedny a zdroje mi prisly dost kvalitni) ;)
edit: jj, takze koukam ze je tam psu delta, na tom boku je pruduch nebo okynko? kam se vyklapeji dvirka? Btw docela zajimavy kousek, kolik to stalo?
-
na boku je perforace, z tovarny zakryta nejakym pruhlednym plastem, da se v pripade potreby odmontovat a je tam nasavani ke grafikam (asi nejaka TRIPLE SLI varianta:) ), stal me 1700,-- a vybral sem si ten v nej stavu, ostatni byly vepredu vespodu skrable nebo nejak pochroumane
jojo je to moc hezky, dokonce to ma i ledky (modry) vne skrine, a daj se regulovat z predni strany (pod dvirkama), jinak tahle verze neni to tatoo, neni tam ta divna "kytka", ale jinej, min "cool", normalni vzor (takovy zahly prouzky)
700w zdroj je fajn, jen mam pocit ze ho se svoji sestavou tezce nevyuziju...
-
Citace:
Původně odeslal
paik
...tahle verze neni to tatoo, neni tam ta divna "kytka", ale jinej, min "cool", normalni vzor (takovy zahly prouzky)
Ty "linky" maji Paviliony (i notesy), to je urcite lepsi volba nez tattoo ;) skoda akorat tech lesklych dvirek, tam mohly dat nejakou cast matnou nicmene system otvirani vypada docela zajimave a i funkcne. Jak vypada ta "kerka"? Virtus nebo HDX? Me se na tom libi to ucho s pruduchem :) Je videt ze HP koupilo Voodoopc ;)
Jinak ten zdroj je asi opravdu Delta (na prvnim screenu je videt logo) takze zadny smecko a zrejme bude mit i kabelaz "na miru" bedne (nevycuhujici konektory u hdd apod...)
-
Citace:
Původně odeslal
paik
je tam napr. unifikovany konektor na HDD/PWR LED a power/reset buttony (no reset to vlasne ani nema...) na prislusne "made by HP" zakladni desky, to uz sem si omeril a ted to jen prehazim do standardnich konektoru...
Ahoj, mam taky tenhle case a v nem desku Gigabyte GA-EP35-DS3. Mohl bys me prosim poradit, jak prehazet ty dratky HDD/PWR LED a power button? Pripadne pokud si odhalil odkud vede vsechna ta kabelaz :D z predku case a kam se to ma pripojit. Taky je mi zahadou ten malej tistak na dne case.
Diky moc za rady!
-
Z predku by mely vest kabely od ctecty, prednich usb, firewire, audio + zapinani a ledky. Je dost mozny ze ten plosnak slouzi k rizeni osvetleni a regulace ventilatoru. Z ty maly fotky se to neda poznat - pokud muzes tak to prosim nafot, docela by me to taky zajimalo ;)
HP/Compaq daval do lepsich pc mirne upraveny desky od asusu (aspon kdyz jsem tam delal ja), grafiky byvaly taky trochu jiny nez byl standard takze to klidne muze byt hdmi z grafiky vyvedeny dopredu...
-
co si pamatuju tak modrej-hdd+, zelenej hdd-, oraznovej-wifi+, bilej-wifi-, ty dva cerny by mely byt powerswitch+-,cervenej-powerled+, zlutej-powerled- (ale ta mi zasvitila jen jednou a pak uz ne tak nevim), staci ozkouset s 9v baterkou a dratkama :)
vecer to nafotim a poslu, jeste se mi nepodarilo "lidsky" vyndat ty jednotlivy dratky z toho "usb" like konektoru (myslim tim usb-like na deskach co byvaj
jinak ty led/switch dratky, to je to barevny klubo s konektorem druhym zleva (foto2), co vede s usb-ckama a cteckou se shora a vede do pinu pojmenovanych jako singal IN
vecer vice....
EDIT: je to HDX varianta....tzn. imho ta nejlepsi :)
-
jinak na aukru je jeste maji, se zdrojem i bez, ale mam pocit, ze to budou ty z prvni varky, tzn. nekde skrable nebo jinak vzhledove ne-ok, a ze uzivatel zjistil nemoznost zapojeni do standardni zakladni desky bez upravy :)
-
Ja bych se priklonil spis k ty variante bez lesklyho predku (verze "cednik"). Skrabnuty by mi to neprines, vzdycky nosi vse origo zabaleny ;) (doufam ze se mi konecne vyplati koupit "znackovej pocitac")...
Jestli nebudou tak si hold budu muset pockat na jinou - ono uz od designeru z Voodoopc neco urcite vypadne (uz par let slintam nad jejich pc/bookama). BTW jsem docela rad ze je HPcko koupilo (nebo ze by jen spoluprace), konecne by se mohl i v evrope objevit MacBook killer (Envy) ;)
-
hodně pěkná case. CO mě osobně naprosto irituje na všech nových case od značkových výrobců (lenovo, HP, Acer, Nec) absence resetu. Nechápu proč tak zásadní tlačítko chybí. Není pro komponenty nic horšího než když musím natvrdo vypnout. Na tvojem kusu si to přiděláš, ale ja mám v práci 50 stanic bez resetu :(
-
hdmi vepredu nikde neni, tistak slouzi k ovladani podsvetleni a mozna jeste k tomu usb supliku co tam v posledni pozici je,
zkusim to nafotit a popsat
-
Citace:
Původně odeslal
paik
hdmi vepredu nikde neni, tistak slouzi k ovladani podsvetleni a mozna jeste k tomu usb supliku co tam v posledni pozici je,
zkusim to nafotit a popsat
Aha, ja myslel ze je to sata hotswap... urcite nafot :o
-
+ je vedle toho supliku tlacitko na backup systemu/dat ??? doufam ze na to vecir nezapomenu, jinak objektivne je to velice povedena skrinka, jen ten kablik mi brani v tom mit uz pccko (jasny - mam reset, power buttony na desce primo, ale zase nejsem takovej geek abych to tak pouzival :) )
-
Jeden cas jsem pouzival switche na kabliku misto CMOS resetu, moje pc "lekarnicka" stale obsahuje kratky pc speaker a par jumperu. Nevidim duvod proc bys nepridal na kazdy pc kablik s resetem - stejne se v praci urcite nudis ;)
-
no ja se s tim lopotim doma.... :) v praci jsou macy....
-
Pekny, na aukru jich tam nejaky Pardubicak prodava 19 bez zdroje a cca 4 se zdrojem. Dle fotek to ale neni HDX design - ten co tam nabizeji se mi az tak nelibi :-(
Pise tam, ze je vse nove a zabalene do folie - o skrabancich ani slovo.
-
Nevite zda je zdroj zamenitelny za stadardni atx zdroj ? Ja mel jednu uzsi HP a do te nesel jiny zdroj. Tak abych nekoupil variantu bez zdroje a pak nelitoval.
-
-
jj, nove ve folii to sou, ale preprava setrna uz moc nebyla, ale je mozny, ze to bylo jen v mem pripade, meli jich tam pet na prodej, a ta jedina co sem si vybral, stala za to, jinak nejaky vady vzdy vepredu na te dolni perforaci kolem HP znaku.... :(
nj, a hlavne znam aukro, vsechno je tam TOTAL NOVY...., ale to sou je pismenka, skutek utek :)
nasleduji fotky...driv to neslo :(
-
5 Příloh-a(y)
prvni varka...chtel sem dat vetsi rozliseni, bohuzel 4um umoznuje max 1280*1024
-
4 Příloh-a(y)
druha varka - je videt, ze zdroj je vetsi (delsi) a je z vnitrni strany uchycen pliskem k bocnici, chytre :)
dale - na bocnicich + vsech plastech je porad folie, takze kdyby to nekomu pripadalo, tak to "hnusny" tam je kvuli te folii, zatim ji jeste nebudu sundavat...
-
k te prvni fotce, je tam vypojeny kabel, duhova motanice, vede uplne se shora a kouka ven ze skrine, pak je na dalsim detailu videt jednotlive barvy kabelu, to jsem tu popisoval, ty patri tem power/led/hdd diodam a buttonum
EDIT - uplne sem zapomnel, vzadu chybi housing se 120mm vetrakem, je mimo case, ted mi to docvaklo, du radsi spat :)
-
Ten suplik na disk se mi hooodne libi :)
Kabelaz je (az na sikovne sponky - to nema ani Cosmos, mimochodem kazdy pc co se vyrabi na lince musi mit vsechny kabely vedeny podle standardu a to vcetne molexu! V praxi to vypada tak ze "delnik" postupuje podle fotek ktery visi na pracovisti, takze napr. delnik 1 zasune mechaniku, delnik 2 ji prisroubuje, delnik 3 zapoji kabel apod. - 1 pc je sestaveny behem 5minut ;)) vicemene klasika, zadnej problem bych v tom nehledal (ty barvy ma i chieftec)... Vnitrni plechy a plasty vypadaji jako v acerech (bedny maji nesrovnatelne lepsi nez cokoliv jinyho, srovnatelne s chieftecy ale s vetsi vybavou). Myslim ze spolu par let vydrzite ;)
-
ale ja netvrdim ze je problem, jen je svedena do jednoho konektoru, ktery vypada jak vnitrni usb a proste nejde nasadit na vsechny desky, nekterejm by se mozna trefil do rozlozeni frontpanelu, ale vetsine ne
ten suplik je ale bohuzel jen dira, ten samotnej SUPLIK s diskem (nebo at uz je to cokoliv) jaksi chybi :) coz je fakt skoda, to by bylo moc pekny, treba to nekde na ebay sezenu...nebo se zase na aukru objevi nejaka perla...
jinak jak se nekdo ptal, jde tam urcite dat normalni atx zdroj, nemusi tam byt ta delta
-
tezce OT
dnes sem si v praci pri cisteni HP serveru vsiml, ze je tam taky delta prodlouzeny zdroj, akorat 600W :)
-
Citace:
Původně odeslal
paik
ten suplik je ale bohuzel jen dira, ten samotnej SUPLIK s diskem (nebo at uz je to cokoliv) jaksi chybi coz je fakt skoda, to by bylo moc pekny, treba to nekde na ebay sezenu...
Ta dira je vlastne dokovaci stanice pro externi hdd (HP tomu rika Pocket Media Drive) takze cely prenosny disk zasunes do ty diry - mrkni sem, je to to same ale neni to HP.
edit: vice o HP Pocket Media Drive
http://notebook.cz/clanky/prislusens...drive/04_s.jpg http://notebook.cz/clanky/prislusens...drive/03_s.jpg http://notebook.cz/clanky/prislusens...drive/01_s.jpg http://notebook.cz/clanky/prislusens...drive/02_s.jpg
Delty pouzivalo HP snad uz odjakziva, na pude mam stare Pentium s deltou ;)
edit2: Nejaky fotky toho zdroje...
http://phqbfw.bay.livefilestore.com/...43e5a894d7.jpg http://phqbfw.bay.livefilestore.com/...43e8e0ff78.jpg http://phqbfw.bay.livefilestore.com/...43e66ee714.jpg http://phqbfw.bay.livefilestore.com/...43e76544b0.jpg http://phqbfw.bay.livefilestore.com/...43ea2b7f49.jpg
-
-
super - luxusni fotky, ted jen nejakyho machra na zdroje, kterej nam potvrdi, ze je to kvalitni elektronika :)
btw porad jsem jeste nezapojil PC do case...neni cas, ale uz se docela tesim, tak jestli nahodis, tak sem dej par fotek
diky
-
Citace:
Původně odeslal
.::Richmond::.
Ta dira je vlastne dokovaci stanice pro externi hdd (HP tomu rika Pocket Media Drive) takze cely prenosny disk zasunes do ty diry - mrkni
sem, je to to same ale neni to HP.
koukam na to, ale nezda se mi, ze by ten icybox bylo to samy jako to HP, ale dik za odkaz na ten HP original, docela o nem uvazuju :)
-
Citace:
Původně odeslal
paik
koukam na to, ale nezda se mi, ze by ten icybox bylo to samy jako to HP
Nemyslel jsem tim ze ICYbox pasuje do diry HP :cool: mel jsem na mysli vysvetleni jak to funguje :rolleyes:
Vic o zdroji ZDE, jedna se o kvalitni kousek jak je jiz u Delty pravidlem ;)
-
Citace:
Původně odeslal
paik
co si pamatuju tak modrej-hdd+, zelenej hdd-, oraznovej-wifi+, bilej-wifi-, ty dva cerny by mely byt powerswitch+-,cervenej-powerled+, zlutej-powerled- (ale ta mi zasvitila jen jednou a pak uz ne tak nevim), staci ozkouset s 9v baterkou a dratkama :)
vecer to nafotim a poslu, jeste se mi nepodarilo "lidsky" vyndat ty jednotlivy dratky z toho "usb" like konektoru (myslim tim usb-like na deskach co byvaj
jinak ty led/switch dratky, to je to barevny klubo s konektorem druhym zleva (foto2), co vede s usb-ckama a cteckou se shora a vede do pinu pojmenovanych jako singal IN
vecer vice....
EDIT: je to HDX varianta....tzn. imho ta nejlepsi :)
Tak jsem neodolal a koupil tu potvoru taky.. v podstate kvuli tomu zdroji..
Ocekavam ho behem tohohle tydne doma.. jsem celkem zvedavej co s tim klubem hadu udelam :-)
ale kazdopadne dik za popsani tech barev.. min prace..
ma uz nekdo upraveno a rozjeto? hodte kdyztak nejaky fotky pro inspiraci
-
taky sem si psal s jednim uzivatelem fora, co skrin ma, a ma to zapojeny pres signal out a signal in, tzn. ze do desky jdou kabliky z toho kratsiho zlutyho kabelu s cernejma koncovkama, zapojeni je snadny, staci provest kontrolu s dratkama a baterkou...., je to oprosteny o wi-fi led, ktera tam vyvedena neni, sem ted nemocnej, snad to tu nekdo prelozi do srozumitelnejsi podoby
-
Ano, žluto-černý tedy signal out "kábl", na konci je černý, ten rozpojit a není třeba nic měřit baterkou,
na konci jak je černý tak z nej vede 6 dártů, dvě řady, v prvni 4dráty v druhé 2
1 1 2 2
3 3
1 - power LED
2 - power switch
3 - HDD led
Někdy se stane že když to rozpojíte a dáte drátky přímo do mobo tak to nefunguje,
stačí v mobo přehodit ;-)
-
2Richmond: nedavno jsem tenhle case kupoval pro znameho, ten disk, pokus bys mel zajem, sezenes bud na: http://www.hpmarket.cz/document.asp?dc=isic nebo zkus kontaktovat uzivatele likedi :-)
Mej se!
-
Můžu se zeptat kde se dá tento case nejl=pe sehnat? jsem z ostravy, ale nic tady u nas asi prino nebude takze asi nekdo kdo prodava na netu ????
-
Třeba tady? A máš to i s 700W zdrojem ;)
-
Dobry den, jen dotaz,
tuto skrin uz mam taky, je naprosto supr, uz jsem take vyresil zapojeni HDD led apod do desky. Mam bohuzel trochu starsi desku ASUS A8N Sli Premium (tato)
Mam trochu problem se zapojenim vrchnich USB, ten kablik co se zapojoje do sesky, tak je bohuzel kratkej.
Nevite nekdo jak to "nadstavit", prodlouzit/vymenit nebo nejake jine reseni? chybi mi 5 cm.
diky za kazdou radu.
-
Citace:
Původně odeslal
lullu
Ja a disk od HP? Ne, ja mam ICY BOXy ;)
-
Moc aukru nevěřím, určitě to přijde v pořádku od toho prodejce?
Jiná varianta kde sehnat není?
-
můžu se zepat jestli je součástí casu i 2 krytky na cd nebo dvd mechaniky a AV vystup na prefni strane casu?
-
Citace:
Původně odeslal
Gyriko
Moc aukru nevěřím, určitě to přijde v pořádku od toho prodejce?
Jiná varianta kde sehnat není?
Čéče, a jak to mám vědět? Já u něho nenakupoval :p podle procenta pozitivních a negativních komentářů je to IMHO OK. Na bedně toho není moc co rozbít, zdroj... no uvidíš.
Jestli hledáš jinou cestu k této bedně, neváhej využít služeb pana Googleho ;)
-
Bral jsem přes Aukro z Pardubic dva kejsy s dodáním přes ČP a byly oba v pohodě. Dobře zabalený do bublinek. Na kejsu všude originál fólie.
P.Janich
-
Ja ho mam taky z Aukra.. uzivatele Sikula1
stav avizovan jako "nove"
Skrin sice prisla oblepena original folii ale ten stribrny ramecek nahore a a dole je misty celkem odreny..
Kupoval jsem hlavne kvuli zdroji takze par oderek neresim.. Kazdopadne s hornima USB jsem to mel taky na milimetry :-)
Ted jeste resim nejakou regulaci tech vetraku na plno je to celkem vrtulnik...
Jinak jsem nezapojil to USB co jde pravdepodobne z wifi diody (dva kabliky - tistak a vystup USB) a jeste spodni USB.. uz mi nejak na desce nezbyl volny USB konektor
Jinak po tydnu testovani musim rict ze je to super skrin bitelna nijak zvlast nerezonuje..
Muzu s klidnym srdcem doporucit
-
jak je na tom s hlučností ta 700W Delta? V zátěži mne to ani nezajímá, stačí při běžném provozu.
-
dle nejakyh ohlasu na PCT ho mel problem slyset, ale vlastni zkusenost (bohuzel zatim porad) nemam....
EDIT: nejake linky:
http://www.extrahardware.cz/forum/vi...0397012c600ee7
http://www.svethardware.cz/forum/sho...d.php?p=208671
-
Citace:
Původně odeslal
paik
ale ja netvrdim ze je problem, jen je svedena do jednoho konektoru, ktery vypada jak vnitrni usb a proste nejde nasadit na vsechny desky, nekterejm by se mozna trefil do rozlozeni frontpanelu, ale vetsine ne
ten suplik je ale bohuzel jen dira, ten samotnej SUPLIK s diskem (nebo at uz je to cokoliv) jaksi chybi :) coz je fakt skoda, to by bylo moc pekny, treba to nekde na ebay sezenu...nebo se zase na aukru objevi nejaka perla...
jinak jak se nekdo ptal, jde tam urcite dat normalni atx zdroj, nemusi tam byt ta delta
Tento case mám doma už někdy od Vánoc ... je to fajnová záležitost. Vzhledem k tomu, že se jedná o scrap z montážní fabriky, tak toho na ebay moc nebude. Pocket media drivy k tomu jsou také, ale o ty je zájem i bez casů, tak se po nich zaprášilo. :-) Já mám 160 a 320GB varianty a je to docela fajnový doplněk. Moc pěkný 2,5" disk v externí krabičce, která má na sebe luxusní pouzdro. Prostě HP se vším všudy. :-) Akorát pozor, u nějakých kousků je znát náznak oxidace, ale to už je samotný důvod vyscrapování. :-)
-
Mate nekdo ten kejs zapojeny? Chtel bych se optat na 3 veci ...
1 - seshora vedou 3 svazky ... jeden tu uz popsal paik(barevny) ... ty co jsou v buzirce jsou 2 ... jednorady a dvourady ... co je co resp muzu to normalne pichnout do usb na desce?
2 - pokud nezapojim ten plosnak na dne case, bude fungovat podsviceni? Nejak mi totiz unika vyznam toho "premosteni (singal in/out)"
3 - odkud bere "signal" ta wifi led? Na signal in neni zapojena ... je to z toho neobsazeneho 2pin konektoru?
//edit: obrazek toho plosnaku od paika ... http://4um.overclocking.cz/attachmen...5&d=1234996826
-
no do usb to proboha nepichej, s usb to NEMA NIC SPOLECNYHO, je to hddLED/powerLED/powerSWitch konektor, (pasuje napr. do gigabyte vetsiny desek bez rozrezani - schema je tu dostatecne popsane)
led bez napajeni by nemela fungovat, tzn. je TREBA zapojit molex do desky, wifi led je specialni na HP hardware, po tom bych nepatral...
-
Citace:
Původně odeslal
paik
no do usb to proboha nepichej, s usb to NEMA NIC SPOLECNYHO, je to hddLED/powerLED/powerSWitch konektor, (pasuje napr. do gigabyte vetsiny desek bez rozrezani - schema je tu dostatecne popsane)
led bez napajeni by nemela fungovat, tzn. je TREBA zapojit molex do desky, wifi led je specialni na HP hardware, po tom bych nepatral...
Omlouvam se, nedoslo mi, ze se to da pochopit i jinak ... pichnout do usb bych rad ty 2 dalsi kabely seshora (co jsou v buzirce - ctecka a usb) ne to barevne "lanko", ktere jsi tu uz popsal ;-) - jen me zajima, jestli nekdo vi, ktery kablik je co ...
Jinak zapojeni napajeni do toho plosnaku jsem mel v planu ... slo mi spis o to, jestli je tam treba mit pichnute i ono drive zminene barevne "lanko" ... jestli to ma nejakou vazbu na power-switch apod.
-
usb co vedou spolu s barevnym "usbl se shora se zapojuji standardne tzn. VC/-/+/GND a do konektoru na MB zpusobem popsanym v jejim manualu
a znovu, problematika zapojeni ledek a powerswitche je zde dostatecne popsana, ANO pokud chces mit zapojene z leveho krajniho kabelu co vede s maleho plosnaku na spodku case, NE (a v tom pripade de "duhovy" kabel primo do MB) v pripade primeho propojeni...
-
Jeste tohle tema ozivym s problemkem...
Mam takovy problem ze jakmile ten tistak na dne casu jakkoliv uzemnim tak se zkratuje power switch a je porad seply..
uzemenim myslim: zapojeni molexu nebo prisroubovani nebo zastrceni do tech pacek na strane. v tuhle chvili to mam omotany izolackou a hozeny na dne bedny.. nefunguji mi vsak LED
Od prodejce co jsem kupoval case sem si nechal poslat novy tistak ale dela to same.. asi mam nekde slusnuty kabel od Switche.. nevite nekdo jake to jsou barvu v tom duhevem hadovi? :-)
dik
-
Ten slot vpředu na Pocket Media Drive je dobrej, ale k čemu je ten šuplík nad tím?
Možná tam pásne i nějaký jiný externí disk, pro HP to možná vyrábí nějaký známý výrobce (ICY a spol.).
Od jakého konkrétního modelu ta bedna je? To bude něco staršího, co?
-
Tak ta bedna je z loňského modelu HP HDX 900 Desktop PC... jen tak pro zajímavost.. :-)
A ty šuplíky jsou podle všeho na Pocket Media Drive (ten menší) a Personal Media Drive (ten větší)... :-)
-
nevíte někdo kde se dá sehnat jen ten box na prenosny disk HP?nebo jestli do te zabudovane hp pocket media drive lze zapojit i jiny disk?
-
Citace:
Původně odeslal
titameh
nevíte někdo kde se dá sehnat jen ten box na prenosny disk HP?nebo jestli do te zabudovane hp pocket media drive lze zapojit i jiny disk?
To bohužel zatím nevím, ani Pocket ani Personal, je sice možné že se jedná o OEM nějakého jiného výrobce boxů, ale stejně tak to může být special design na zakázku... :confused:
-
díky za odpověd. ještě mě vrta hlavou že někteří na aukru maji obrázek a popisují ze dviřka co schovavají mechaniky maji svetelny obrazek nebo co to je? ale ja to tam nemam, tak nevim jestli je to více druhu HP luxusnich casů.:idea:
-
titameh: Těch obrázků/ornamentů na čelních dvířkách jistě bude víc, ale i fotky klamou, na nich to vypadá jako bůhví co, ale ve skutečnosti to je průhledný kouřový plast s namalovaným (nebo gravírovaným, nevím) ornamentem...
-
Tak jsem si tento case také pořídil a mám pár postřehů:
1) je to velmi precizně propracovaná bedna se spoustou maličkostí, které zpříjemní instalaci MB, zdroje atd. o tom bylo řečeno dosti
2) kabely od horních usb a čtečky jsou na můj vkus krátké - dostal jsem je sice do desky, ale doslova na milimetry
3) zapojení ledek a pwr mi sice chvilku trvalo, ale dá se to celkem v pohodě zbastlit: ušmiknul jsem ten levý černo žlutý kablik, který vede z tištáku na dne a napájel si 6 rozdělených kablíku ze starého casu, a to:
(při pohledu na černý konec)
1 1 2 2
3 3
1 - HDD led
2 - power switch
3 - power LED
tedy oproti usr tnema, který se tento "návod" dával jsem musel přehodit hdd led a power led, když jsem to zapojil dle něho tak mi tlačítko blikalo jak blázen a hdd led svítilo...
A dotaz na závěr: dá se někde v ČR sehnat interní usb prodloužení jako zde: http://www.frontx.com/store/order_a.html a kalbiky od zmíněných led atd jako zde: http://www.frontx.com/store/order_ad.html
Pokud někdo má zdroj budu rád za info
-
co se tyce prodluzky na USB vyresil jsem to celkem elegantne viz. post:
http://4um.overclocking.cz/showthrea...003#post862003
Cena: vybrakovany stary case + par cm medeneho dratu :-)
Jinak me to zapojeni popsane drive absolutne sedelo..
-
Jasný, tak nějak takhle jsem to vyřešil taky :), jen mne zajímalo, zda se tu v čr dá sehnat již hotový...
-
Nemáte někdo tip, kde by se do té bedny dal sehnat šuplík na Personal Media Drive? Na Pocket (!) Media Drive to má, ale na ten větší ne, na ten je jenom záslepka...
-
Tak sem si taky pořídil tenhle case.
"Barevnej had" přesně padl do Gigabytu P35-DS4 (a měl by skoro do všech), až na to, že mám Wi-Fi diodu připojenou na Reset switch, ale čert to vem :)
Case je trošku nekompatibilní s mým zdrojem (Akasa 430W), protože ten má power switch přesně v tom místě, kde je na casu ten vyztužující pásek. Zatím nemám zdroj přišroubovanej "na fest", protože pak nejde zapnout, ale čase buď koupím antivibrační podložku pod ten zdroj (1-2mm podložení bude stačit), nebo ten pásek uřežu. USB dosáhlo s cca 1cm rezervou :)
Dodávaný větráky Foxconn mají zvukový projev Jumbo Jetu při startu a moje deska je nějak odmítá regulovat, ještě se na to podívám.
Jinak je to case moc hezkej, bytelnej a docela velkej, za cenu za kterou se dá sehnat (přiznejme si, že to ale není úplně košér) nemá žádnou konkurenci.
-
Citace:
Původně odeslal
bukva
Tak sem si taky pořídil tenhle case.
Máš to i s rámečkem, včetně konektorů, na Personal Media Drive (to je ten větší)? Nebo jen prázdnou díru a záslepku?
-
Citace:
Původně odeslal
Connor
Máš to i s rámečkem, včetně konektorů, na Personal Media Drive (to je ten větší)? Nebo jen prázdnou díru a záslepku?
To je vlastně otázka na všechny majitele. Jak jste na tom s funkčností rámečku pro Personal Media Drive (to je ten větší)? Máte tam konektory, nebo jen prázdnou díru?
-
Ani já nemám konektory.
Ale měl bych zájem o 2 plný záslepky, jestli někdo máte :)
-
Taky jsem si tuhle vymakanou (HDX) bednu pořídil. Už se těším, až do ní nainstaluju "nový" HW a jak si povede s chlazením a hlučností vůči mému stávajícímu Chieftecu!:drool:
Jinak co se zapojení tišťáku týče:
Aby bylo jasné, co jsem proměřoval, tak je to ten krátký kablík, který má na jednom konci žlutý a na druhém černý konektor.
Zapojení mi souhlasilo s Tnemovým, čili pokud se díváte na černý konektor ve směru vstupu kabelů do něj, je to takto:
1122 (1 - PWR LED, 2 - PWR SW)
34 (3 - HDD LED+, 4 - HDD LED-)
Jinak mám ještě menší postřeh k zapojení power LED - všimněte si, že neuvádím póly - funguje to oboustranně, dioda svítí buď oranžově nebo bíle! No, sice jsem neobjevil Ameriku, ale o tomto se tu ještě nikdo nezmínil...;)
EDIT - Tak mi kámoš řekl, že oranžově to svítí při režimu spánku - no co, stejně se to dá otočit a pak to bude oranžově svítit při on-line.Každý ať si vybere...
-
Ahoj, po letech oživuji toto téma. Case sem koupil se zdrojem novou za parádních 800 Kč. Teď mám jen starosti se zapojením předních usb. Jednak mi drátek shora nedosáhne na desku, to vyřeším prodlužkou. Ale chtěl jsem prozatím aspoň zapojit ten osamocený třetí usb vstup na front panelu vedle konektorů na audio. Prosím vás jaký drátek k němu patří...?
1) Jaký (barevně a počet drátů) drát k přednímu USB, které je vedle 1394 patří...?
2) Co je to za drát, ten který je až k skoro ke konci zeleno-bílý, pak je na něm guma s nějakým čipem či co a pak se větví na další kabílky který dou do čtyř pinového plastíku (s barvami drátů černá-zelená-bílá-červená)
3) Pak nevím ještě ten co má konektor (pin) jako na usb v červené barvě... Ať ho zapojím kamkoliv na desce (usb/1394) tak mi USB nefunguje :(
Moc díky fandům této case za postřehy....