2Kankal : Hm, tak tj radost... Volat tam asi nema smysl :-/ tak snad se to nejak opravi samo ;-)
Printable View
2Kankal : Hm, tak tj radost... Volat tam asi nema smysl :-/ tak snad se to nejak opravi samo ;-)
muzete udelat nejakej kratouckej report a hodit mi ho do sz? presny casy tech vypadku a pokudmozno ipcka na ktery byly ty spojeni? zkusim zjistit co se da. (ale neslibuju vubec, ale vubec nic, support nejsem)
hmm tak odesílání + přijímání + QIP drží, ale jakmile pustím winamp, tak začne padat QIP i Winamp.
Tak to po půl hodině spadlo i bez puštěného winampu.
Kdybyste na něco přišli, tak dejte vědět :)
diky za to info, zkusim se mrknout, jestli na neco prijdu ...
ale potreboval bych tech casu vic ... aspon 4 nebo 5 ...
12:42:12 :-D zase... ta sama situace, ty same IP..
edit :
Mozna je chyba na strane ICQ.. nebylo by to ani poprve ani naposledy, ale pokud je nas vice takovych, tak nevim nevim... V ten sam okamzik jsem mel pusteny rapget a samozrejme bez zavahani to jelo dal jako by se nechumelilo.
tak tohle už moc dobré není, hraju star wars galaxies a mám puštěný pouze winamp, stichne winamp a podle ukazatele pingu a packet loss je SWG v té chvíli mrtvé taky, to je kvalita připojení teda:rolleyes:
Jak se něco takového reklamuje?
Není problém v tom modemu? říkal technik že už byly používány.
EDIT.: 21:59 opět výpadek na pár sekund. To byl pouze SWG puštěn.
jo tak ja to ted na UPC sleduju podle teamspeaku :D
dva roky to bezelo jak ma a ted jak zrusili limity tak me pripada ze mam s nekym sdilenou linku bo co a ted kokot asi zkoro porad stahuje z torentu bo co protoze jedinej cas kdy me krasne jede net je od pulnoci tak do osmi do rana to je na ts ztrata max 0,5 procenta ale pres den se to vysplha az na klidne 70procent packet lost a pak uz muzu pouzivat jenom quipa :D
i klasicky www se nacitaj nechutne pomalu a to mam 4Mbit :) i kdyz pres den to jede zkoro jako modem :D
u me teda zadnej takovej problem neni, myslim jako vypadky
hry pres net nehraju, ale kamos co ma UPC a hry hraje, tak nikdy nic nerikal, a to jsem se ho dukladne ptal jak je na tom stabilita u UPC
pri stahovani me to az tak nevadi, ani nemam sanci postrehnout, ze to vypadlo
Poslední dobou sleduji, že občas vypadne ICQ, ale to může být i samotným protokolem. Jinak rychlostě je to solidní fofr :D
No dal jsem si instalovat comodo firewall a i když nemám puštěný torrent, tak se na mě neustále snaží spojit náhodné IP adresy, vždy na port 6666 (ten jsem měl nastavený ještě na bluetone), firewall to blokuje, tak uvidím jestli to nepomůže, včera už nebyl čas.
tak tj pomerne radost, ale asi se s tim dalo pocitat.. Priznam se i ja ted stahuji tak 5-6x vice nez mi drive dovoloval limit ( 20 GB down/mesic ). Avsak vzpominam si ze kdyz mi to nejaky agent zrizoval tak se dusoval ze agregace je 1:1 a tudiz bych nikdy nemel pocitovat pusobeni agregace ;-) prechazel jsem z Outu DSL a toto jsem uvadel jako hlavni duvod prechodu :-)
S UPC mam problemy uz pres mesic...nastesti ted uz ty "prubezne" vypadky skoro zmizely (cca 3-7prct paketloss), zase vcera odpoledne nejelo UPC vubec...:rolleyes:
tak doufám že už se výpadky na praze 5 moc neprojeví akorát jedinej sosač je kamarád kterému občas stavim pc a ten bydlí asi 0.5 km daleko :) mě právě také zaujala nabídka bez limitu a myslim 2mbit/256 upload to vyhrává docela už mě štvou občasné výpadky a PL mikrovln (czfree) a občasná nedostupnost
vím že Karneval měl nějaké stránky s diskuzním fórem, ale po sloučení s UPC to asi zaniklo. nevíte ale, jestli něco takového existuje i pro UPC? můj současný wifi ISP mě už začíná lehce iritovat, tak přemýšlím o změně a zajímaly by mě zkušenosti lidí hlavně z oblasti Ostrava Zábřeh (rychlost, výpadky apod.). díky
http://www.upczone.cz/
Puvodne Karnevalzone.cz
máš namysli www.karnevalzone.cz alias www.upczone.cz ?
tak to běží dál, jen změnilo barvičky a logo :D
EDIT: Ty Prasáku ;) jsti to napsal rychlejc.
bow to the pig-master :D
díky, to je přesně ono :-) i když teda čekal jsem, že tam budou lidi víc chválit/nadávat, ale snad to znamená, že to jede +- jak má...
Zdravim, chci se zeptat pritomnych uzivatelu UPC TV jestli nemaji ted problemy s prijmem nekterych kanalu ? Jmenovite se mi jedna o kanaly STV1,2, Jojka, Markiza, Ta3, Film+. MGM, GS film, nonstop kino, discovery... Jedna se o to ze kanal sice jede, ale je nekoukatelny. Sekundu obraz jede, pak se na dve sekundy kousne a tak to jde porad dokola. Takze ve vysledku je to uplne na nic. Dival jsem se na upcforum a tam nikdo o tom problemu nic nepsal, tak nevim. Chtel jsem se zeptat tady a pokud nikdo nic, tak to zkusim sepsat a poslat do UPC :-/ a cekat a cekat...
Jedna se o to jejich "digitalni vysilani" stb mame od Karnevalu ten CV 5000. Klasicky propojene scartem do LE32R32 ale do ted to jelo, tak bych spis cekal chybu na strane UPC.. Jine kanaly samozrejme jedou ok.
Dneska mi ICQ spadlo už aspoň 30x :(
ještě by mě zajímalo:
1. jak je to s FUPem? resp. jaký je limit pro objem dat a jestli se počítá zvlášť UL/DL nebo dohormady?
2. co potřebuju, když bych doma chtěl zapojit dva kompy - router, switch nebo něco takového? v tomhle se vůbec neorientuju...
díky
dnes to zase před necelou hodinou vypadlo a nejde internet vůbec doteď, ještě že mám zatím pořád radiokomunikace.
no sice tam mají napsané "bez limitu", ale vzhledem k tomu ustanovení o FUP ve smluvních podmínkách a tomu, že jsem to kdysi i někde na netu četl mám dojem, že tam nějaký limit mají - snad kolem 50 GB za měsíc nebo tak nějak?
Měsíčně protahám okolo 150 GB (tam a zpět zvlášť) a nijak omezován pořád nejsem.
jj.. to jo.. http://mobil.idnes.cz/upc-kompletne-..._operatori_hro
"Dle nich bude uživateli, který překročí 20 GB za 12hodinový interval, snížena do konce tohoto období rychlost." coz si myslim ze se da zmaknou i kdyz "zalohujes internet"
Toto je IMO jedina zminka o FUP, sam jsem to nezkousel - sichr je sichr ;-)
2all: ano, vypadek v cele CR.. ted uz ok ( info z vice mist Ostravy )
Praha 9 - asi hodinový výpadek...
Ok :) mimochodem to ICQ mi náhodně padalo i přes radiokomunikace dnes, tak nic :rolleyes:
Brno taky vypadek asi 1.5h. Presne nevim, ale cele odpoledne mne nejede www.servis24.cz. Ted jsem psal kamaradovi at to zkusi a jemu servis24 jede(je pripojen pres cesnet nebo neco takoveho). Mne jen chvilema, ale kdyz mne nejel jemu jo. Ostatni stranky se zdaji, ze jedou bez problemu. Obcas se ztraci pakety. Muze nekdo potvrdit nefunkconost servisu24 na karnevalu?
Kedze od 1.1. planujem prechod k UPC (ina moznost nie je, tak aspon ze to UPC), preto sa chcem spytat, ako dlho trva prilibzne zapojenie? Nerad by som dlhsi cas pobyval na private bez netu. Diki.
Objednas , zavolaju Ti dohodnes si termin , pridu zapoja podpises zmluvu odidu. Maximalne to trva 2-3 dni pokial sa Ti ozvu a praca na 10-30 minut ;)
minulý týden v úterý jsem to objednal večer přes net, ve Čt zavolala slečna z UPC a v pátek ráno to přišel technik zprovoznit (30 min). jediné mínus bylo, že měli jen jeden volný termín (pátek 8-10:00), který jsem mohl buď vzít nebo čekat do dalšího týdne...
jinak zatím to jede super - na 3MB lince téměř dosahuju nominální hodnoty (stahování +- 380kB/s) :-)
tak ja jsem taky presel z ADSL na UPC a mam s tim jenom problemy
vzal jsem si internet, telefon i TV
sluzbu mam asi 2 tydny, telefon se jeste nerozjel, pritom ton tam porad je, ale jaksi se nejde nikam dovolat :(
internet porad vypadava, jede treba minutu a pak na 10s spadne, coz je strasne neprijemny
jsem z toho fakt dost nestastnej, na infolinku jsem volal asi 2 dny v kuse :(
bracha ma tu stejnou sluzbu co ja a zadny problemy s tim nema
je zajimavy, co s kvalitou sluzeb udela vzdalenost, bydli na druhym konci Brna
Hladaj som na webe UPC, ale marne, preto sa spytam tu. Ma UPC nejaky balik Internet+Kabelovka? Bez telefonu...
Pokud nejsi majitel bytu, ve kterem chces UPC instalovat, tak musis mit povoleni od majitele. Nikde to bohuzel nepisou ale je to tak, cekal jsem na techniky, prijeli, rekli nemate povoleni - nemuzeme vrtat a odjeli :-(
Zadny formular na to nemaji, staci pry kus papiru a na nem neco ve smyslu:
Ja vlastnik bytu povoluji veskere prace v mem byte souvisejici s instalaci internetu od UPC..... podpis
EDIT: a jeste dalsi informace od znameho co pro UPC dela pripojky: nenechat si vnutit modem od Thompsonu, jsou s nim pry jen problemy a reklamace. Jednoznacne vzit Motorolu ;)
jj jen pro vrtani, pokud mas zasuvku, melo by to byt bez problemu. Ono spis zalezi na tom, na koho konkretne narazis - technici u me nebyli moc ochotni. Na telefonicky souhlas majitele bytu (a to je blizky pribuzny) nechteli dat a ani vrtacku nepujcili, ze bych si to vrtnul sam ;D
Já jsem dostal modem WebSTAR by Scientific-Atlanta... a ty zgurvený diody svítí jak divý (rozhodně víc, než starej dobrej žralok od motoroly)...
UPC má sice nové stránky, ale jejich chovani uz presahuje vsechny meze!!!!!
Objednal jsem si tarif Easy za 555Kč, v akci byly 2 mesice za 50%. Pak jsem si doobjednal sluzbu dvojnasobny upload.
Platim inkasem.
Prvni fakturu na cca 300kc, jsem platil normalne prevodem, dalsi bohuzel uz inkasem.
Poprve si strhli 685Kč, ted dokonce 720Kč!!!!
Na první požadavek emailem nereaguji, tak sem jim prave odeslal:
Dobrý den!
Mám dotaz ohledně vyúčtování za poslední dvě období, mám předplacen tarif Easy a Dvojnásobný upload, v akci sem měl 2 měsíce za 50%, ale minulý měsíc si vaše firma strhla 685 kc, tento mesíc dokonce 720kc!!!!
Na moji predchozí upozorneni na tuto skutecnost spojenou se zádosti o zasílání vyuctovaní v elektronicke podobe taktez nikdo nijak nereagoval!!!
(nasleduje prepis potvrzeni minule komunikace:)
Vážená paní, Vážený pane,
potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu.
Pokud budete reagovat na tuto automatickou odpověď, nepoužívejte prosím tlačítko odpovědět, ale využijte opět kontaktního formuláře na http://www.upc.cz/cz/klpoz.
S přáním hezkého dne.
Vaše UPC
Vyplněné údaje v kontaktním formuláři:
Jméno: Prasathor
Ulice: praseci
Město: horni prasecak
Číslo smlouvy: 666
Pevná linka:
Mobilní telefon: pig-o-phone
E-mail: pig-o-mail
Důvod požadavku: Platby
Text požadavku:
Dobrý den!
Dne 19.11. mi bylo z účtu strhnuto 685,00CZK za služby UPC CESKA REPUBLIKA, rad bych k tomuto dostal vysvetleni - objendaval jsem si internet v akci, kdy byly tusim 2 mesice za 50% pausalu, cize s mojim tarifem Easy (555Kč/mesic) se mi ona strhnuta castka zda neadekvatne vysoka.
Je sice pravda, ze jsem si obejdnal sluzbu Dvojnasobny Upload, ale i tak: 555/2+99 != 685Kč
Tímto bych také rád požádal o zasílání elektronické faktury na můj (tento) email - odkaz na vašich stránkách nefunguje.
S pozdravem
Lukáš Kupec
Datum přijetí: 11/20/2007 1:23:55 PM
Prosim nekoho kompetentního o vyjadrení, pokud se vase sluzby nezlepsi a budete nadale pokracovat v nastolenem kursu chovani se k zakaznikum, budu muset podniknout veskere mozne kroky k narovnani teto situace.
S pozdravem
Dr_Pig
Pokud se neozvou, prestavam platit.
Jak se dá objednat ten dvojnásobný upload? Mají k tomu někde podklady?
Objednat to lze stejně jako vše ostatní, jedná se o tohle: http://www.upc.cz/internet/extras/dvojnasobny_upload
Ti, co mají UPC Easy, mohou místo dvojnásobného uploadu zkusit vyjednat slevu na UPC Light. Za pár korun tak můžou mít i dvojnásobný download... Osobně mám UPC Light se slevou za cca 700 Kč už pěkně dlouho.
Snažím se zaregistrovat na UPC pro přístup ke službám (https://www.upc.cz/my_upc/register/) ale vůbec se mi to nedaří, pořád mi to hlásí uživatel nenalezen.
Je tam někdo zaregistrován a mohl poradit co tam mám zadat za číslo?
Doktor-Prase: to neplacení bych si možná rozmyslel. UPC je členem SOLUS a určitě bude své dlužníky "sdílet" s ostatními členy, což by potom mohl být trošku problém, třeba kdybys někde chtěl nějakou půjčku/úvěr...
nejsi jedinej kdo ma problem s placenim prez inkaso (strhavaji spatne castky), a radu ti muzu dat akorat jednu plat to prevodem z uctu ..
btw pokud chces jeste jejich sluzby vyuzivat doporucuju ti jim platit a zpetne vymahat preplatek, pokud prestanes platit budes mit akorat problemy a odstrihnou ti linku ..
Tak dneska přišlo:
Vážený pane DrPig,
dovolte, prosím, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 18. 12. 2007, týkající se nesrovnalostí na Vašem klientském účtu u naší společnosti.
Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/.
Kampaňové zvýhodnění skončilo k 24. 11. 2007. Od tohoto data jsou služby účtovány za plnou sazbu, tedy 555,- Kč měsíčně + Dvojnásobný upload za 99,- Kč poměrnou částí do konce měsíce a v prosinci za celý měsíc.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Karnevalí_operátor
operátor klientského centra
Já nevím, jestli jsou blbý jak zlomený tágo nebo jak, ale tohle mě teda hned po ránu pěkně vytočilo...
obratem jsem jim odpověděl:
Dobrý den!
Už jsem psal dvakrát, že požaduji vysvětlení, proč mi je z účtu strháváno více, než je skutečná částka k úhradě.
Od 24.11. mi běží normální tarif Easy (555Kč) plus Dvojnásobný upload (99kč), táži se tedy poněkolikáté, proč mi bylo 19.11. strhnuto 685kč a 18.12. dokonce 720kč!!!!
555+99= 654, takže jste si strhli o 31+66=97kč více , než jste měli!
Tímto žádám o konkretní a podroné vysvětlení, nejlépe po telefonu!
Pokud nebudu kontaktován v časově krátkém a únosném horizontu, budu nucen podniknout veškeré kroky k narovnání situace.
S pozdravem
DrPig
Opravdu nevím, jestli jsou natvrdlí, hloupí, nebo pouze uhrovití teenageři, ale tohle jsem ještě neviděl.... :D
Plus jsem samozřejmě - již potřetí zopakoval žádost o elektronické faktury a připojil jsem žádost o zpětné vyúčtování. Ať se snaží...
hele už několikrát se mi stalo u jiných institucí, že odpověděli z dopisu jenom na jednu věc a to na kterou se jim nejlépe odpovídalo. Ty ostatní jako by přehlédli. Doporučuji ti poslat každou otázku zvlášť. Pak dostaneš na každou přesnou otázku odpověď (blábol).
Jen k tomu UPC a uctovani. Tak se nam to jednou stalo a hodne podobny priklad jako zde popisovany. Skoncila nejaka akce a castka na SIPU (UPC) byla takova ze rozumny (i nerozumny) clovek k ni nemohl dojit jinak nez fci randomize.. taky tam slo o nejake kilco nahoru. Stalo se to 2x pak se to uklidnilo. IMO ten jejich soft co jim pocita pomerne castky je trosku nakraply :-)
Samozrejme jsem tam psal a dosla mi taky takova nejaka univerzalni odpoved z ktere jsem nebyl moudry.
Prvy den na UPC. Prva reakcia? Robite si k**** srandu? Tomuto niekto hovori vysokorychlostny internet? Na netboxe ak som dal nieco tahat z ftp, tak v logu som mal rovnu ciaru na hranici 500kB/s (4mbit) linka, na UPC pri 5mbite sinusoida s maximom 400kB/s. Tak taketo nieco som skutocne necakal.
Ja som prave ocakaval, ze UPC na tom bude podobne ako netbox, kedze ryzuju celkom slusne. No zda sa, ze som sa kruto prepocital. Chjo :-(
Mam 5Mbit, na torrentech stabilne 620-640kBps -> mas to rozbity ;)
Chcel si skor napisat UPC to ma rozbity
Tak dneska mě UPC teda totálně na**ali!
Před 3 měsíci jsem volal na UPC a změnil (zrušil některé služby), konkrétně z TV Supreme na Starter + Sport, net z Classic na Light.
Asi za 2 týdný nám přestaly jít kanály a zpomalil se net.
Pak zase po několika týdnech se najednou spustily všechny kanály, ale net zůstal stále pomalý - na webu byl nějakou dobu UPC Classic - přitom to šlo pomalu, pak se to tam změnilo ale na Light.
No a dneska nám zase přišla složenka a tam účet na 2400 za TV Supreme a UPC Classic !!!
Předchozí složenky jsem neviděl, tatik si to spravuje.
Co to má kuwa bejt za jednání tohle? Já mám již 2 měsíce pomalý internet, ale pořád se cáluje za rychlejší, takhle nehoráznej bordel jsem fakt neviděl.
Teď se jim tam ještě nedá dovolat :mad: :mad:
Začínám hledat v naší lokalitě jiné providery, protože tohle nemá obdoby!
PiT > stal nieco ten vyjazd technika? Boli ochotni nieco take vobec podniknut, alebo na klientov viacmenej hadzu bobek?
Vcera to bolo naozaj neunosne. Znizeny upload nasvedcuje tomu, ze neaktivovali jeho zdvojenie, ale na 5mbit linke ocakavam vyssie rychlosti ako 70kB/s :rolleyes:
Mohol by mi niekto hodit screen z modemu ohladne sily signalu, aby som vedel od coho sa mam odrazit? Dik
jak se dostanu do diagnostiky modemu, lze li to? mam scientific atlantu...
Neviem ako v CZ ale v BA to maju normalne ako sluzbu... Proste som zavolal na infolinku, povedal im co mam za problem, ze si prajem vyjazd technika nech mi premeria kable.
Technik dosiel, zapojil na koniec kabla nejaky ich HW merak za par 100 litrov (co komentoval s rehotom, ze auto, ktorym dosiel, stoji menej ako ten merak), zistil utlmy, vymenil rozdvojky s tym, ze sme sa dohodli, ze na max to nepojde (posledny test mi nepresiel), lebo to mam tahane cez cely byt a na konci to mam rozdvojene kvoli TV karte. Odvtedy mi to ide cca 232-240KB/s s tym, ze menej to nejde...
Vyjazd ani koncovky/rozdvojky ma samozrejme nic nestali.
[edit]
So screenom bude problem, nakolko sa teraz doma velmi nezdrziavam :oops:
[edit 2]
Receive Power Level -6.7 dBmV
Transmit Power Level 51.5 dBmV
ine polozky tam nemam
Pokusne som teraz stahoval 300MB fajl a za cely cas to islo min 232.1 max 239.8 avg 238.8 KB/s.
Mam Light + upload booster, a tech 5120/1024 mi to dava stale (pokud nepocitam obcasny vypadky). Screenshot z modemu (Motorola SB5100) se mi sem davat nechce, snad postaci tohle:
Downstream signal to noise ratio: 34dB
Downstream power level: -13dBmV
Upstream power level: 42dBmV
Tech -13dBmV je podle expertu z www.upczone.cz udajne dost spatna hodnota (kabel od uc. zasuvky k modemu mam asi 12m), ale problemy kupodivu nemam.
Mymak:
Ja mam od zasuvky po modem cca 21m s tym, ze su tam dva zlomy. Prvy TV v obyvacke a druhy tesne pred modemom na TV kartu :)
Já kolísání nepociťuju, mám to takhle (Scientific-Atlanta WebSTAR EPC2100R2):
Receive Power Level 6.9 dBmV
Transmit Power Level 40.5 dBmV
(všechny položky krom systému jsou deaktivované, takže víc info nemůžu poskytnout)
Jenom pro porovnání, u mě to je
signal to noise: 33 dB
downstream: 3 dBmV
upstream: 42 dBmV
mam modem Scientific Atlanta a mam tam nasledujici udaje :
Receive Power Level
-4.4 dBmV
Transmit Power Level
44.5 dBmV
Kód:Downstream Value
Frequency 129000000 Hz Locked
Signal to Noise Ratio 34 dB
Power Level 5 dBmV
pokud si nekdo delate statistiku - funguje vyborneKód:Upstream Value
Channel ID 4
Frequency 45000000 Hz Ranged
Power Level 33 dBmV
Ano, ale oficialne to nebolo povolene, teraz je oficialne povolene, ze mozes vo vlastnom byte mat pripojenych viac pocitacov.
no ale jim je to prece uplne jedno
ten router se chova jako jeden PC, a ze pak na dalsich to mas rozhozeny v nejakym pomeru
ale chapu co tim myslis, jedna pripojka, jedno PC
ja jsem teda nevedel, ze by to melo byt zakazany
navic nechapu, jak by oni postupovali, protoze ve vysledku ty porad vyuzivas jedno pripojeni (jedna MAC adresa)
Tak jsem se konečně dostal na moje UPC - uživatelský účet a celkem čučím :D
http://bordel.kecinzer.net/upc-bordel.png
Kde vidis takyto prehlad? Ja pouzivam https://registrace.upc.cz/userinfo a nic takeho tam nie je
https://www.upc.cz/my_upc/
jinak číslo sem použil to které používám i do přihlášení do registrace.upc.cz, což znamenalo oproti variabilnímu symbolu zkrácení o jednu číslici od konce.
no to me dost zajima (verim ze i miskobosse)
i kdyby to zjistili, co je za problem?
kdyz to dal neprodavam, tak jim prece muze byt uplne jedno, co s tim delam
rychlejsi to stejne mit nebudu, takze necerpam vic nez jsem si zaplatil
ja to beru jako elektriku v baraku, taky neplatm za vsechny zasuvky co mam
Já s tebou naprosto souhlasím, ale bohužel se už objevily případy, kdy providerovi vadil jakýkoliv NAT (stranou ponechávám, že takový provider smrdí), něco se řešilo i tady na fóru:
http://4um.overclocking.cz/showthrea...&highlight=nat
Reakcí na miskobosse jsem jenom chtěl říct, že není pravda, že by NAT byl neviditelný...
Mohl by mi nekdo vysvetlit jak je to s uctovacim obdobim u UPC?
Vec se ma takhle:
4.11 jsem zazadal o snizeni internetu a tv (na light a mini, nebo jak jmenuji jen ty ceske),
8.12 byla zmena provedena - od tohoto dne mi internet jede opravdu jen 5M a na TV mame 6 kanalu..
platim pres SIPO -
prosinec - uctovano jako za internet classic a tv komplet
leden - uctovano internet classic a tv komplet
Z jejich zakaznicke podpory mi chodi maily, ze je vse v poradku, bude to videet az na pristim SIPU a ze mam Uctovaci Obdobi od 23. - 22.
Na strankach UPC se pise, ze SIPO se plati za cast minuleho a cast aktualniho mesice, podle UO.. Pokud dobre pocitam, kdyz se zmena provedla na zacatku prosince (tj do 23.12.2007) melo by SIPO za leden byt uz jen na nejakych 660,- nebo kolik to je dohromady, a ne na 1800,- ne? Nebo to je uplne jinak?
Stale nemozem prist na to, preco mam tak chaby download. Zeby to naozaj nezvladali kable? Upload ide tak ako ma ~1mbps, download ak sa dostanem nad 4 tak som rad.
Jiz dva dny mam pomale nacitani stranek. Je to od te doby co UPC natahlo z nasi pripojky kabel k sousedovi tam dali nejakej rozbocovac a tahnou to zpet k nam. Takze se vedeni prodlouzilo, ale signal asi trochu posilili. Kdyz dam ping napr. google tak latence je v prumeru 27ms.
davam
Urovne signalu na modemu jsou:Kód:ping www.google.com -t -l 1024
Kód:Receive Power Level
predtim -14 dBmv
nyni 2.6 dBmV
Vic parametru modem nemeri. Tyto urovne se mne zdaji dobre, ale chybi mne tam odstup signal u od sumuKód:Transmit Power Level
predtim 44 dBmV
nyni 32.0 dBmV
Nevi nekdo cim to muze byt, ze kdyz chci nacist stranku, tak to trva nekolik sekund, kdyz ping je dobry? Rychlost je nizsi nez ma byt, ale na stranky dostacujici.
UPLOAD 512kbit
DOWNLOAD 1024kbit ma byt 5100, ale to mne az tolik nevadi
Mne napadlo, ze by modem mohl spatne packety opravovat a to mu zabira cas, proto nulova ztratovost packetu. Nebo cim to muze byt?
EDIT:
Ted jsem zjistil, ze stranky kde je jen text, jedou normalne. Coz je i toto forum.
chtel bych se zeptat, jaky mate dlouhodobejsi zkusenosti s UPC?
ja i pres pocatecni ,,porodni,, bolesti bych prohlasil, ze jsem spokojenej
uz to ani tam moc nepada, rekl bych tak jednou za tyden az dva, coz se da uplne v klidu prezit
rychlost se taky drzi v mezich, ktery jsem si zaplatil, jenom by mohli zrychlit za stejnou cenu:)
ale to by si asi pral kazdej
Spokojenost od zacatku lonskeho zari maximalni, loni par vypadku, dva vetsi, letos jeste zadny snad
no tak ja taky nemuzu rict nic spatnyho
jede to stabilne a rychle
u TV me ale blbne CT24, obraz porad nemuzu vychytat, coz me jako dost sere
a nekdy blika CT4 SPORT to je taky dost neprijemny