Mozete napisat ake hodnoty mate nastavene v tom kalibracnom programe od HP? Ze by som porovnal ci mam dobre "nakalibrovano" :D
Printable View
Mozete napisat ake hodnoty mate nastavene v tom kalibracnom programe od HP? Ze by som porovnal ci mam dobre "nakalibrovano" :D
Mohol by PLS niekto zmerat input lag na lp2465? Alebo aj spravit nejake to videjko z nejakej hry a rychlo trhat mysku dolava a doprava a porovnat to na klonovanom obrazu na CRT? To by bolo uzitocnejsie, lebo input lag nie je konstantny a na nejakej statickej obrazovke kde bezia nejake hodiny to IMO moze byt menej. Pripadne neviete o nejakom dobrom S-PVA paneli, ktory ma co najmensi lag (10-20ms)? Stale mam CRT Philips Brilliance 109P4, ktory ma dost pekny obraz... ale chcel by som uz nejake LCD 24"
tak nam zase klesla cena na peknych 15.3k, zase o nem zacinam premyslet...
jop, benq sa viacej hodi k hernej konzole vdaka tym vstupom :) preto som ho aj doporucil nasim redaktorom OXM, ktory na nom v praci hraju uz peknych par mesiacov :D
ja si myslim, ze rozdil 2.000,- je docela zasadni
samozrejne pokud nekdo potrebuje vstupy, tak to potom jo
ja porad mam spojenej monitor jenom s PC, nic jinyho tam pripojit nejde
pokud bych uz uvazoval o pripojeni konzole ci neceho jinyho, tak bych bral radsi nejakyho samsunga s FullHD za 35.tis a mas hned obrazovku 96cm:D
Ještě přidejte k BenQ 1000vku a máte Dell :)
zejtra dam vedet jak se na nem hraje s x360kou :) a ten imputlag fakt nevnimam...hral sem COD2 a v pohode, ta novejsi revize to ma asi osefovany, jen skoda ze si tam nemuzu sam nahravat firmware :)
To je koncová cena s DPH? Taky o něm uvažuju - momentálně mě ještě odrazuje ten 50ms inputlag (mimo jiné to znamená i to, že zvuk bude předbíhat obraz kde např. nebude úplně korespondovat řeč s pohyby úst atd.) - kde to za tuhle cenu mají? V CZC je např. pořád za 17.600,- :mad:
OK to je momentálně jediný shop kde jsem to našel v akci pod 16, jinak zajímala mě ta konkrétní nabídka za 15.3k tzn. dá se to takto výhodně pořídit ještě i někde jinde?
:roll: www.jyxo.cz
Treba tady cena s DPH: CZK 15 350,- (pro vyhledavani cen doporucuji zbozi.cz).
Co se tyce ceny na CZC, tam se vydavaji nove ceniky vzdy az ve stredu, nicmene nepredpokladam ze by tam cena klesla pod tu na Alfe. V prubehu dneska vyjde cenik pro tento tyden na TSB, tam by take mohla byt zajimava cena...
Díky za zajímavý odkaz ale nejsem idiot - psal jsem že jsem hledal. Jyxo na prvních třech stranách výpisu nenajde ani jeden shop s cenou pod 16k což byl předmět mého dotazu, ale dík za snahu. :rolleyes:
Sice tam není skladem ale tohle je informace, kterou jsem hledal, dík - budu dnes sledovat i TSB. Jinak pokud to nejsou jen ojedinělé akce ale cena LP2465bude mít tendenci padnout zase zpátky k 15k u všech prodejců tak jedině dobře.
http://jyxo.cz/s?q=lp2465&d=zb&sort=...min=5000&pmax=
aspon si to zorad ;)
Jak jsem psal - nemyslím si, že jsem idiot. Zkusils na některý z těch odkazů (které vrátí jyxo pod 16k, kromě Alfacompu o kterém jsem psal) kliknout? :rolleyes: Šlo mi o konkrétní nabídku pod 16k, resp za 15.3k kterou tady uvedl Ssnake, přes jyxo jsem žádnou nenašel ale i tak - dík za snahu
Tak vyrazny inputlag na svem lp2465 rozhodne nepozoruju, rec je s pohyby ust synchronizovana dobre. Nejsem si jisty, zda je vubec nekdo schopen neco takoveho pri 50 ms postrehnout ??? Zatim jsem slysel pouze stiznosti hracu fps, a to dokonce jen nekterych.
Jinak treti odkaz na jyxo funguje (alfacomp za 15288 vcetne DPH), funguje i paty odkaz (comptech za 16056 vcetne DPH), pak i sesty (16082 vcetne dph)...
Pokud nechces nakupovat primo u alfacompu, muzes se pokusit domluvit nizsi cenu s obchodniky ze sveho oblibeneho obchodu, pricemz na cenu v alfacompu muzes pri jednani poukazat.
Tak jsem se v tomto vláknu dostatečně namlsal a už ho mám na stole :) Firmware 122, nejvíc obávané záležitosti - podsvícení - v pohodě, jeví se rovnoměrné okem žádné artefakty nepozorovatelné, inputlag jsem neměřil ale nepozoruji jej (pohyby myši sedí stejně jako řeč s posunky rtů), plocha, úhly a barvy paráda! Na co jsem ale narazil - jakým způsobem nastavit režim 1:1? Ať přepnu na jakékoliv rozlišení a přes OSD Image Control / Custom Scaling nastavím One to One tak mám obraz stále přes celou obrazovku :( Také se mi poněkud divně chová HP Display Assistant - dostupná je pouze záložka Options, ostatní jsou nepřístupné, takže se mi monitor pomocí myši kontrolovat nedaří.
Může to způsobovat OS Windows Vista? Dělám něco špatně? Prosím poraďte.
Moc díky!
EDIT: Tak 1:1 funguje pouze pro 800:600, všechy ostatní režimy rozlišení jsou degradovány roztažením přes celou šířku obrazovky :(
restartoval si? display assistatnt to chcel, mas ovladace na lcd od hp? over to v spravci zariadeni ... inak ad 1:1 > nemas nahodou vynutene v ovladacoch grafiky roztiahnutie? vypni ho ...
Jasan, ovladače mám z přiloženého CD a restartoval několikrát ale pořád s tímto výsledkem:
http://img529.imageshack.us/img529/8...sistantxb5.jpg
Další co mě zaráží - OSD menu položka Image Control. Jediná přístupná volba je Custom Scaling, všechno ostatní je zašedlé - je to normální?
Jinak to 1:1 je opravdu zvláštní - pokud by to vnutily ovladače grafiky tak by to roztahovalo úplně ve všech režimech, 640x480 a 800x600 jedou dobře v malém okně s černými okraji ale všechno výš už to roztáhne na celou délku, navíc v NVidia Control Panelu se mi žádné takové nastavení nedaří najít, fakt jsem z toho poněkud rozčarován...<:(
EDIT: Ještě jenom pro doplnění - GK 8600GT, výstup 2x DVI, monitor připojen přes 1 DVI
Nastaveni Scalingu v Nvidia Control Panelu je polozka "Change flat panel scaling" pod zalozkou "Display", ovsem u 8kove rady grafickych karet toto nefunguje korektne a vzdycky se ti cokoliv nastaveneho vrati na defaultni "Use my display's built-in scaling", takze v ovladacich to rozhodne nevyresis...
Ten custom scaling ako jedina volba je ok, pretoze si cez DVI kde tie ostatne nemaju vyznam ;)
Ohladom asistenta > si si ISTY ze mas na displeji ovladace HP? da sa to zistit cez vlastnosti v spravci zariadeni ... mozes tam mat kludne aj mrkvosoftie ....
Mne ten scaling funguje 100% spravne, jak na sucasnej 7600GT tak na x1950pro ktoru som mal predtym (wxp, ale to by malo byt sumak)
Tak něco je holt špatně ale fakt netuším co. Ovladače jsem pro zichr přehrčel do Vist znova, přesně podle "HP Readme_inf_icm.txt". Info ze Správce zařízení vypadá shodně jako předtím:
http://img209.imageshack.us/img209/7...driverslp8.jpg
Po restartu žádná změna, pokud v systému nastavím např. 1600x1200 tak se obraz roztáhne po celé šířce i přes "One to One" v custom scaling, navíc informace Resolution dole při vyvolání OSD na monitoru jako by ignorovala nastavení systému a stále hlásí 1920x1200. Už opravdu nevím, ikdyž si taky nemyslím, že by to na to mohlo mít vliv, zkusím to ještě na kompu s XP.
Takže pes je nakonec zakopany v systemu, ve WinXP šlape jak HP Display Assistant tak režim 1:1 ve všech rozlišeních