cluzoe: myslim, ze mas max. pet klicu od kazde verze ;-)
Printable View
cluzoe: myslim, ze mas max. pet klicu od kazde verze ;-)
Opera to ustála bez přerušení. Jinak to neodstranění komponenty jsem čekal a právě proto ji nedovolil a jen si vzal odkaz. :-)
Systém mám zkušebně na druhém disku a dojmy zatím veskrze pozitivní, byť mě ještě čeká detailní nastavování, aby to mělo vlastnosti, které mám u XP (které mám hotové za hodinu včetně instalace všech programů a všech nastavení, což u Vist nehrozilo).
No docela dobrej fór je, že proti tomu Downloaderu protestoval Windows Defender ve Vistách, prý že by rád o tomto programu poslal nějaké informace společnosti Microsoft :-) Tak jsem mu to povolil :-D
tak som ho natiahol bezi fakt super vo virtualboxe som mu dal len 1 gb ram ale aj tak je rychly oproti viste :o uz aby ho rychlo dokoncili
Tak jsem dneska došel k zajímavému poznatku. Ve Virtual PC je celá beta mnohem svižnější, než pak natvrdo nainstalovaná. Neumím si to nijak vysvětlit a nechápu to. Přitom paměti na vPC bylo pouze 1 GB, kdežto v kompu 2 GB. :o
ciste teoreticky - nemuze to byt dano tim, ze ve vPC jsou data ulozena v jednom souboru (mensi defragmentace atd...), kdezto "klasicky" je to v stovkach/tisicich malych souboru?
Celkem zajímavý článek o "změnách" ve Windows Seven oproti Visty.
http://technet.idnes.cz/sedm-zmen-ve...8_software_vse
Mě to stále připadá spíše jako velký SP k Vistě, než jako nový OS. Sice jsem to nezkoušel, ale krom rychlosti, pozměněné dolní lišty, a několika opravdu novinkám (třeba dotykové ovládání), bych v tom neviděl nic až zas tak světoborného.
Proto by mě zajímalo, co opravdu nového přináší Windows Seven (nemyslím změny vzhledu)?
Jak je na tom třeba UAC?
Netušíte, jestli bude nějaký "upgrade pack" z Vista na Win7 třeba za zvýhodněnou cenu? Poněvadž platit za to jako za nový OS se mi nechce a pokud nic takového nebude, tak si klidně ponechám Win Vista, protože zas "až tak" mě neiritujou...
Bohužel jen pro ty, co si Visty koupí od 1. července 2009 a později.
http://www.extrawindows.cz/upgrade-na-windows-7-zdarma
nebo tady:
http://www.zive.cz/Bleskovky/Microso...6/default.aspx
EDIT:
Trošku jsem se unáhlil, prve jsem nějak přehlídl to "za zvýhodněnou cenu". Omlouvám se. Reagoval jsem na něco trošku jiného. O této možnosti nic nevím. Původní post jsem nechal - snad se to někomu bude hodit :)
Njn, takže člověk co nebude "nový zákazník" bude zas jak pitomec platit... Perfekt... Takže za mě zatím jasný, osobně na Win7 nehodlám přecházet ani v nejmenším z prozaického důvodu - Vista už se jakž takž dá používat, i po půlročním "stáří" instalace je pro mě odezva na mojí sestavě subjektivně dostatečně rychlá, start systému do minuty atd., co jsem četl, tak mi Win7 asi zatím nebudou stát za přechod, za kterých bych musel platit plnou palbu...
EDIT: Dík za odkazy!
Jinak si myslím, že určitě nějaká levnější cesta k upgradu bude, pokud se nepletu, u každého OS od MS byla možnost levnějšího upgradu, ale jak znám MS, určitě tam bude mnoho ale.
EDIT 10:56 :
Našel jsem dva články na téma Windows Seven, snad někoho zaujmou:
a) instalace Windows Seven virtuálně:
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/n...s-7-virtualne/
b) Windows Vista vs. Windows 7:
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/w...-vs-windows-7/
no ja len doplnim, ze na mojom notebooku nabehuje Seven za 43-67 sekund, vypinanie 7-22 sekund, hibernacia OFF 22-37 sekund, ON 24-38 sekund ..v takom rozmedzi cca frcim...dost podareny OS si myslim :) ale uz som poslal 13 bugov a navrhov na vylepsenie :D
Este beries kvalitu OS podla rychlosti bootovania, tak maju dost velke rezervy. Eee PC 701 - od zapnutia vypinacom po login 31 sekund (a po zadani hesla trva login menej ako sekundu). Vypnutie 7 sekund. A to je "trochu" slabsi HW.
MS-DOS 6.22, nabihani 3 vteriny, vypinani podle rychlosti ruky na vypinaci :D
omg, len si ma tu doberajte :P chcel som len informovat ze ako to cca rychlo nabieha ked nahodou niekto uvazuje nad tym...ja som tiez zazil rychlejsi nabeh..XP mi nabieha za 21 sekund, ale tu sa hovori o sedmicke :P ..a este doplnim, ze procesov je po starte u mna 40, obsadena RAM 1100MB pri x64
No ono to opravdu neni nijak hvezdny, schvalne jsem koukal u sebe na desktopu, ktery je parametrove dost podobny tvemu Dell XPS, jak dlouho "z toho leze" Vista... vcetne natukani loginu me spusteni PC vyslo na 40 sekund od okamziku cvaknuti do vypinace az do okamziku, kdy jsem klikal na ikonku Firefoxu, ktery se zacal spoustet :-) Spis by me zajimal rozdil na slabsim konfigu Vista vs. Win7 (z vlastni zkusenosti vim, ze 4 vs 2 GB RAM dela na jinak stejnym stroji u Visty celkem rozdil)...
no ja som vistu moc nepouzival takze neviem ci toto nepatri skor donej ale ani zaboha neviem natomto systeme(64bit ultimate) nainstalovat daemon tools ani alcohol mi nejde. skusal som aj ako administrator a nic vzdy mi napise ze restartovat pc a po restarte sa mi pusti ta ista instalacka. na nete som pozeral a je toho tam toho malo o podobnom probleme.
jeden tam pisal ze vymazal nieco z registrov lenze to tam ja ani nemam. proste neviem co stym.
popripade ak vie niekto poradit nejaku alternativu. doteraz bezalo vsetko vporiadku ale zacinam byt uz nervozny ale mam pocit ze podobny problem robi aj vista.
Zkus PowerISO, to by mělo jít (ve Vista určitě, ve Win7 myslím taktéž)
no super dik power iso ide to je zazrak. nechapem ze tie ostatne nechcu fungovat :-/
inac vo viste ani w7 mi nejde zvukovka hercules fortissimo 3 ale stou sa uz asi mozem rozlucit ziadne ovladace sa nato nedaju zohnat nasiel som este na 32bit vistu ale viac nie. tak bezim na integrovanej co uz. so ziadnym inym hw som problem uz nemal (zatial :)
Daemon ani Alcohol neidu kvoli ich ovladacom a nie su vobec kompatibilne...
keby si nahodou chcel legalnu virtualku, tak sa mozes este mrknut po starej dobrej Virtual Clone Drive od Elaborate Bytes :) ..ja to pouzivam hlavne kvoli tomu, ze mi staci dvojklik na iso a namountuje ho...
hmm a co sa tyka toho nabehnutia Visty :) mne sa nikdy nepodarilo na mojom notebooku loadnut pod minutu a pol :D ..ani cista instalacia :( mozno su tam este ine rozdiely a tak...no a dalsi postreh, na baterke mi drzi cca 15 minut dlhsie..
skoda ze Aero je velmi nestabilne pri pripojenom externom monitore :(
ja Alcohol nepouzivam vobec, je to pre mna zbytocne objemna aplikacia a nemam v plane si ju kupovat..z crackovania som uz vyrastol. Pouzival som daemon, teraz VCD a zistil som ze mi to vyhovuje viac..
1. Na 1950Pro mi nefunguju gadgets. Kliknem pravym na plochu, vyberiem gadgets a nic.
2. WMP neprehrava mkv.
Ad 2. WMP umí, jestli si dobře pamatuji, jen divx(xvid), pro mkv je v tom případě potřeba nainstalovat kodeky, osobně doporučuji K-Lite Codec pack, třeba odsud:
http://www.stahuj.centrum.cz/multime...g[up]=Full
Jelikož jsem ještě Seveny nezkoušel, nemůžu říct, jestli fungují, ale nevidím důvod, proč by neměly...
Zrovna to zkousim ve Virtual PC. Nevypada to zle. Cekal jsem horsi veci. Beha to pekne rychle.
Celkove se mi to zda oproti Viste prehlednejsi a jednodussi na ovladani (ruzna nastaveni atd).
Nelibi se mi taskbar jen s ikonami (ale da se vypnout, jak jsem zjistil) a nefunguje mi nahled aplikaci v taskbaru, coz ale mozna souvisi s tim VirtualPC.
Jj, toho jsem si vsimnul, ale tajne jsem doufal, ze ty nahledy fungovat budou :)) Stejne to ale (ne)funguje nejak divne, kdyz najedu na ikonu v taskbaru, objevi se nad ni jen cerny obdelnik a v nem nic neni.
neviem preco niekedy ked mam dlho otvorene okno mirandy (message window) tak mi zacne zrat aj 40% cpu miranda. akoze vobec to nepocitujem len vidim to cislo ale vporiadku to asi neni :)
No hraju si s W7 chvilku. A zatim velmi pozitivni dojem. Na Vistu jsem nikdy nepresel. Testoval jsem Vistu x64 bussines a nektery veci byli proste neprijatelny. Tohle vypada ze dotahhli Vistu smerem rychlost, odezva a vizualni styl. A hlavne takovy ty malickosti co na Viste jsou fakt na zoufalstvi tak se poucili a predelali. Zjednodusili to. Dotahli.
Myslim ze treba pro mne je to jasne. Vsechny instalacky Visty jdou do skartovacky a cekam na W7. Nema pro mne zadny smysl prejit z XP na Vistu drive nez budou W7 final. Pak rovnou W7.
Jinak sidebar alias Gadgets nejde ani na HD3850 s poslednimi WDM drivery.
docela me mrzi ze creative na zakazniky starsich Audigyn hazi bobky.
nemuzu najit plne fukcni ovladace, karta sice hraje, ale pri poslouchani mp3jky se zvuk ruzne spomali, praska, vypadava, kdyz se rozjede treba antivir nebo nejaka prace s diskem.
s integrovany zvukovky je vse v pohode.
nesetkal ste se s tim nekdo taky? majitele karet audigy
ano viem ze je aj taka alternativa :) ..ale je to proste objemne..
@Yuri: problem bude skor v Mirande, tiez mi to robila..na Viste..ale odkedy som zrusil ICQ, tak mi ju uz netreba a frcim uz len na WLM, takze viac k mirande ti asi nepomozem ;)
@BlackMC, Comby: Gadgets potrebuju UAC zapnute..je to dost diskutovany problem na nete, ja som to vyriesil na mojom x64 tak, ze som stiahol upraveny Sidebar zo starsieho buildu W7 a nechal nabiehat x86, zobrazovanie Gadgets potom tiez neide, ale da sa to zobrazit pomocou cmd ked napises cestu k sidebar.exe a parameter showgadgets ;) ..druha moznost je zapnut UAC aspon na prvy level..
@Comby: na mkv staci Matroska Splitter ak nechces cpat vela kodekov do systemu..ja osobne pouzivam len ffdshow a matroska a frci mi vsetko..zatial :)
@Anduril: mas pravdu je to divne :) ..neskusal som sice W7 na virtual, ale ked som volakedy skusal Vistu, tak pomocou Remote Desktop sa dalo pripojit na tu virtualku a slapalo aj Aero..skus, mozno pomoze :)
od vcerejska kdyz kliknu na WindoWs Update , tak mi spadne cela aplikace a otazkou odeslani Feedbacku. stalo se nekomu?
Zajímavý online rozhovor se zástupcem MS v ČR ohledně W7:
http://technet.idnes.cz/ptejte-se-na...asp?t=KROVAKMS
Zajímavé zjištění -> MS opět, znovu a zase neimplementuje tak dlouho slibovaný nový file system. Jak už dlouho slýcháváme, že vydají nový FS a ono nic...Začíná mi to připomínat vývoj jedné nejmenované hry ;-)
Tohle se podařilo:
:lol:Citace:
OTÁZKA (KROKODYL)
Bude mozne k jiz koupenemu notebooku pred 6 mesici spolece s pomalym mastodontem Windows Vista koupit alespon jako OEM verzi Windows 7 ? nebo budete Windows7 davat majitelum Vist v ramci reklamacniho rizeni zdarma ... ?
ODPOVĚĎ (19.01.2009 14:29)
NOCOMMENT
Proč debilní otázka?
Taky bych byl rozloben, kdybych si koupil nový NB, k němu si dokoupil OEM Visty(která je na něj asi certifikovaná) a pak zjistil, že Visty se loudaj a bůh ví co ještě...
To je přesně modelová sorta zákazníků, která bude, dle mého názoru, rozlobena na postoj MS. Před nedávnem si koupili Vistu a teď zjištují, že za pár měsíců si budou muset koupit Seveny, jinak nebudou moct něco provozovat...u Visty to byl DirectX 10, u Sevenu nevím :D Je tam vlastně něco Windows Seven only?
Jenže za to nemůže MS a Vista, ale prodejci počítačů, kteří zpravidla systém předinstalovávají a totálně zaserou "super softwarem zdarma". Mám nedávnou zkušenost s Dellem - po dvou hodinách zkoumání a odstraňování balastu začala Vista chodit dvojnásobnou rychlostí.
(Sám mám na ntb už rok Vistu x64 a chodí to rozhodně líp než s XP.)
no ja tedy ne, měl jsem visty na zkousku, cista instalace na 2GB pameti se to loudalo.. ale je pravda ze jsem byl zvykly na XP a tak nejak jsem v sobe mel zabudovanou teorii o tom, ze XP jsou best :) tedka po 14 denim pouzivani W7 jsem nadsen celym tim jednoduchym ovladanim a hlavne jak je vsechno srovnane v liste ve skupinach a ty nahledy pouhym najetim mysi na ne, to je pro me nova a bezvadna vec.
ja rikam rovnou, doufam ze se vyladej ovladace na Audigy 2 a system si pravdepodobne koupim.
ani nevim jestli mam zaple Aero, jak poznam ze je zaple?
Edit: jak docilim napr: tohodle?
http://www.nirmaltv.com/wp-content/u...ero-effcts.gif
myslim, ze pokud mas nahledy v liste, tak je aero zaple :)
Já jsem zatím Seven šlehnul na NB, ale důkladněji jsem to nezkoumal. Každopádně jim dám šanci a nainstaluju veškerý produkční SW a budu to chvilku používat k práci a uvidím.
Ale první dojem je super - hlavně to ovládání.
Co mě nejvíc potěšilo je ztmavení jasu displeje po určité době - to se mi moc líbí.
Případně je na to tlačítko na hlavním panelu, je vidět i na tom Screenu, je to to druhé zleva, jak jsou tam ta bílá okýnka takhle v kaskádě za sebou, vedle tlačítka "zobrazit plochu" :-D
Upřímně pánové ale používáte tohle "přepínání" při běžné práci? Já to asi nejčastěji používal v případě že ke mně domů někdo přišel a říkal "tyyyvolleee, ty máš tu Vistu, ukaaaž!"... Tak je to efektní a udělá to dojem... ale jinak to nijak bůhvíjak nevyužívám :-)
sAd: Efekt "očuchání" jsem tedy nepozoroval (a tohle je už moje druhá instalace Vist od doby co je mám), ale musím uznat, že zatím příliš nepozoruju efekt "zasrání systému"... Neboli běží to po cca půlroce subjektivně stejně (nebo velmi podobně) rychle jako po instalaci a došoupání všech dalších potřebných aplikací...
Já musím říct, že s Vistami nemám nejmenší problém. Fungujou mi velice svižně. Je pravda, že někdy mají takové podivuhodné chování, ale pomůže restart a vše je v poho. Takže já si opravdu nemůžu stěžovat.
Každopádně ten nový styl ovládání se mi líbí a pokud by bylo ještě nějaké zrychlení, tak se tomu nebráním.
No asi tak... Já Alt-Tabuju obvykle když přepínámá neustále mezi dvěma stejnými okny... Jinak si to klidně nakliknu na taskbaru, největší použitelnost "Aero kaskády" jsem viděl fakt při tom když jsem naráz pustil ve čtyřech oknech prohlížeče 4x cosi z youtube a pak to pustil takhle a vono to "ty vole všecko běželo naráz ve třidééé, to je pěknýýý!" :-D
Video z youtube je slabota, úplně nejvíc cool je pustit nějaký HD video, najet myší na taskbar aby se zobrazil náhled a potom zmáčnout alt+tab. Třirát HD video a ještě přes sebe s průhlednostma, to už závidí každej :lol:.
Aaa koukám panáček má s Aero machrovinkama zkušenosti :-D
Ano, dělá to je na NB, kde systém může regulovat jas displeje. Jenže tohle zmavování jsem v předchozích verzí Windows nikde neviděl. Takže v XP to asi těžko bude.
Nemůže to být způsobené nějakou utilitou spíše?
http://www.technospot.net/blogs/wind...isplay-screen/
dost mi chyba tlacitko naspat v oknach. nerozumiem preco tam neni. neviete ako ho tam dostat? myslim ako spat o zlozku
funguje vam bez potizi Adobe Reader?
Edit: feedback to vyresil :)
Funguje vam prehravani DVDcek? Mne ne (zkouseno media centr, media player a KMplayer)
edit:
hm a nejede mne televize..teda jede ale obraz se rozkostickovava a trochu seka jak kdybych mel spatny signal(digital)..ale pod vistama jede v pohode
Po delším zvažování jsem se rozhodl se na NB vrátit k Vistám (obnovením zálohy celého oddílu).
Podařilo se mi sice opravit chyby při instalaci Office atd., ale stejně je na můj vkus ten systém ještě dosti bugový. Hlavně se mi ale nechce, instalovat a konfigutovat veškerý SW, aby pak vypršela platnost bety a já to musel dělat znovu na nové verzi, nebo na Vistách (mezitím by moje záloha z Vist byla dosti stará).
Každopádně na finální verzi se těším a určitě přejdu - to tu proceduru instalace a konfigurace přežiji, ale dělat jí několikrát kvůli betám se mi opravdu nechce.
mno tak po tydnu testovani musim rict - uz aby tu byla full verze
zatim jedu na tyhle co ma koncit 1 srpna a v skrytu duse doufam ze nekde bude nejakej crack abych je moh mit nez vyjde full verze a za tu si asi jako za prvni system od microsoftu rad zaplatim.
vsechny ovladace sem bral z vist 32bit a vsechno jede nadherne i TVtuner od pinnacle
jediny co me nejde zatim moc dobre je int.zvukarna od realteku ,hraje me jenom stereo a subik ,predek a zadek je tichej coz je vina ovladacu ,ale pokud nevyjdou ofik na win 7 tak s tim asi nic neudelam
Právě to, že má vypršet platnost 1. srpna, tak si nelajznu systém používat na ostro. Bojím se nutnosti více reinstallací.
Pokud by existovalo nějaké prodloužení, tak bych o tom možná uvažoval.
Nicméně mi stejně ještě přijdou dost bugové. Např. aplikace od Acronis mi vůbec nešly instalovat.
jaka presne? me vzdycky stacilo dat kompatibility mod na win vista a vsechno bezi jak ma
ta platnost, to je to co sem rikal mno ,ale uz sem nekde na torentech neco videl , ale to sem hazet nebudu to by me nemeli radi ,ale rad bych preckal nejak tu dobu mezi 1.srpnem a tech par mesicu co vydaj full
Například když jsem instaloval Office 2007, tak to nešlo, nicéméně řešením bylo spustit nějakého příkazu z příkazové řádky jako administrátor, takže to by se přežít dalo.
Dále mi házel chyby Driver Sweeper a taky instalace nVidia driverů - musel jsem nainstalovat ručně.
Toto všechno bych nějak zkousnul, ale ten Acronis True Image Home a Acronis Disk Director Suite, to nevím no. Nešly mi nainstalovat. Je pravda, že jsem žádný mod kompatibility netestoval, takže by to možná šlo.
Pokud by se tyto problémy vyřešily i s tou expirací, možná bych si lísknu tuto Betu používat i na ostro :).
S tim Acronisem si mel zkusit kontaktovat Acronis podporu, treba uz neco maji ;)
docela pekne srovnani
Windows 7 - první srovnání s Windows Vista
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2009012004
doufam ze to tady uz neni.
kluci poradte mi prosím, jak mam zamezit stalýmu "hrabání" pevneho disku.
stale pracuje a pracuje. cekal jsem ze se po case nejak spraví ale nic. indexovani mam vyply..
a druha věc jednou jsem omylem klikl na burn , a od ty doby mi to vzdy po startu win pise at vlozim dvd do mechaniky. jak odstranim soubory ktery mi to pripravilo k paleni?
Nechci kecat, ale rekl bych ze to bude to stejne superfetch
Co všichni máte proti funkci Superfetch? Podle mě je to jedna z užitečných funkcí ve Vistách.
ja o ni taky ani nevim, ale asi to bude tim ze mam jeden HDD jenom na system a aplikace a na hry filmy atd mam dalsi HDDs
nemate problem s opengl hrami? na obrazovke mi stale nieco preblikava ked to mam vo fullscreene. zatial som na nete nic nenasiel akurat sa ludia stazovali na podobny problem ale riesenie som nenasiel este
podle toho co ctu, tak je problem jen s 64bit verzi...?
Jaký problém? Měl jsem jí pár dni na NB, taky jí mám ve VMWaru a žádný problém nepozoruji.
Pokud Vás zajímá cena Windows Seven v US, pak čtěte zde:
http://digitalne.stahuj.centrum.cz/z...eny-windows-7/
Snad to jsou ceny konečné, ohlášené MS (v článku to není zmíněno).
Nahodil jsem je na NTB v podpise. Jo, je to "hezké", ale nelíbí se mi to. Takže po čtvrt hodině už jsem Acronisem obnovoval zálohu XP SP3.
Co bych fakt ocenil, by byl superfetch v XP. Jinak mi plně vyhovují.
Na W7 uz jedu delsi dobu, konkretne na UMPC (tzn. s dotykacem) a nemuzu si je vynachvalit. Rychlostne jsou na tom velmi dobre, nicmene Beta1 je pomalejsi ikdyz vsude pisou ze je rychlejsi nez predchozi buildy. Co me potesilo je konecne dotazeny ovladani a celkova provazanost. Moznosti dotyk. displeju / tabletu jsou konecne "in-a-box", neni potreba resit dalsim softwarem, kalibraci jsem pouzil pouze jednou (narozdil od vist, tam bylo potreba nekdy prekalibrovat). Rozeznavani pisma je take na vyssi urovni vcetne klavesnice na obrazovce. Vubec nejrychlejsi se mi zda build 6801. Akorat nemuzu sehnat ovladace na nforce780a a sata, takze zatim jedu na raid (ano rychlejsi to je, ale o to nebezpecnejsi a uprime - ten druhej disk jsem chtel pouzit na data, nicmene doufam ze nvidia tenhle kopanec napravi)
Nemate nekdo problem s aktivaci?
Je tam jen pres internet a ta mi neustale haze chybu. :-(
Není problém...aktivováno dnes přes internet. Jinak zatím pozitivní zkušenost... :)
Mne to porad hlasi chybu a pres telefon to nejde.
Navic mi to neukaze instalacni ID, ktere je nutne pro aktivaci po telefonu.
A dalsi vec je ta, ze MS betu nepodporuje, takze ani na cisle hotline jsem se nedozvedel nic noveho. :-(
EDIT:
Po odpojeni sitoveho kabelu mi to nabidlo aktivaci po telefonu a ta probehla bez problemu. Jen to tukani cisel bylo silene.
Zajimave, ze kdyz byl notas online, nabizelo to jen online aktivaci.
takze nevim cimto(jestli nejakym updatem nebo jine ovladace) ale TV uz mi jede dobre (krome mpeg4)
nicmene neschopnost prehravat DVD zustava - vazne se s tim nikdo nesetkal? Na netu sem nasle ze nejsem sam ale reseni tam nebylo...
edit:
vite nekdo jak se v media centru u televize zobrazi co bude dalsi program(film)? kdyz zmacknu sipku tak se ukaze akorat aktualni....
chm dalsi vec..program v mediaplayeru jde o hodinu blbe...
UTC vs localtime ? Ale sam si to asi neopravis.
jako blbec vypadat nebudeš, ale instalace daemona a alcoholu jak 50% free tak 120% nejde..
stále dokola nabiha instalace , presne jak pise yuri.
zkusil jsem power iso, stahl tusim ze stahuj.cz, nainstaluje se v pohode, spusti se taky v klidu, ale kdyz mountnu nejakej image tak ho to nacte, ale instalace sw na imagi neprobehne, pise to vlozte disk do ty virtualni jednotky.. nevite co s tim?
tak uz je mi to asi jasny - free verze power isa umi pracovat jen s imagema do 300 MB.. ach jo , neco jinyho?
UltraISO? Me se docela osvedcilo ;)
http://www.dwn.cz/user_img/241_59e16...d67b288c14.jpg
takže chyba je jako vždy v mojich rukou, image byl špatně nakopirovaný na disku :) ups
Dazzle: ja to nakonec vyresil diky Virtual CloneDrive
Tak RC verze Windows 7 výjde ještě tento měsíc:
http://www.zive.cz/Bleskovky/Windows...8/default.aspx