Re: Software pro HELPDESK
Mrkni na Webtica Helpdesk, zda by ti vyhovoval.
Citace:
Původně odeslal
Prtik
díky, to není miminalistické řešení.
z pohledu zúčastněných by měla komunikace probíhat pouze prostřednictvím e-mailu. V případě potřeby by pouze admin nastavil, komu přísluší řešení. Veškerá tato komunikace by byla dostupná v archivu přes webové rozhraní, které by mělo vypadat jako diskuzní fórum.
Nic víc. Žádný vozový park, žádný vývoj software... :-)
co si napsat sam? je to prace na par dnu... :cool:
Citace:
Původně odeslal
xvojta
co si napsat sam? je to prace na par dnu... :cool:
já bych řekl, že to je práce pro zkušeného programátora tak na 50 hodin, minimálně. Vkládání mailů do archivů bych dělal pomocí monitorování mailových schránek. Ale je potřeba ve webovém archívu zachovat strukturu odpovědí - vlákna. A vyrobit fulltext hledání.
Zdá se mi to dost složité, není moc času na vývoj, proto se ptám, jestli existuje něco takového hotového.
Neporadil by někdo přehledný systém pro bug tracking. Máme sw, který je poměrně neodladěný a chyby hledají 3 lidi + další 2 z dod. firmy je řeší. potřebuji nějak ucelit chyby, jejich řešení + data apod. Natrefil jsem na bugzillu, ale není to přiliš intuitivní. Požadavky:
1. předhlednost
2. nejlíp česky hovořící.
3. freeware
4. možnost vkládání příloh, komentářů. apod.
Nikdy jsem z podobným systémem nepracoval tak si rád nechám poradit. Díky
Ja se setkal prave pouze s Bugzillou a ta dle me spatna nebyla. Jelikoz to slouzi hlavne pro vyvojare/progamatory, tak anglictina nebyla rozhodne zadne minus. Prilohy i komentare tam sly vkladat bez problemu a co se tyka ituitivnosti, tak dle me to spatny nebylo, mozna i proto,ze jsem pred tim ani po tom zadnej jinej system nevidel.
V soucasne praci, byt se setkavame s ruznymi chybami a mohli/chteli bysme je reportovat, tak nas bohuzel M$ ke svymu bugtracking SW nepusti....coz je skoda, jelikoz dle me to bude odladenej nastroj, soude dle jinych nastroju, ktery pouzivat smime.
Citace:
Původně odeslal
_Tomas
Ja se setkal prave pouze s Bugzillou a ta dle me spatna nebyla. Jelikoz to slouzi hlavne pro vyvojare/progamatory, tak anglictina nebyla rozhodne zadne minus. Prilohy i komentare tam sly vkladat bez problemu a co se tyka ituitivnosti, tak dle me to spatny nebylo, mozna i proto,ze jsem pred tim ani po tom zadnej jinej system nevidel.
V soucasne praci, byt se setkavame s ruznymi chybami a mohli/chteli bysme je reportovat, tak nas bohuzel M$ ke svymu bugtracking SW nepusti....coz je skoda, jelikoz dle me to bude odladenej nastroj, soude dle jinych nastroju, ktery pouzivat smime.
Někdo jiný z podobnýma zkušenostma. Předpokládám, že bugzilla nebude přiliš spolupracovat s IIS 6 (W2K3 Std) vím, že jsem se doma marně pokoušel rozchodit php pod IIS. I když na to byly mraky návodů nepodařilo se mi to. Je to ale řada let. Tím MS bugtracking myslíš co?
Bugzilla je napisana v Perle a funguje ako CGI, takze by sa mala dat rozchodit aj vo Windows.
Citace:
Původně odeslal
Geeker
Tím MS bugtracking myslíš co?
Microsoft Bugcheck, ale bohuzel krom nazvu a toho,ze se k tomu nedostaneme o tom nic vic nevim :) Jsme bohuzel jeste na nizkym levelu, na to aby nas k tomu pustili :-/
EDIT: Tady ses asi uz dival,ze?
http://usefulinc.com/edd/notes/IssueTrackers