Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Pleas help samebody....ICQcka a admini :-((

Member
    Vliv
    282

Standardní Pleas help samebody....ICQcka a admini :-((

Jezto pracuji ve vetsi firme a pristup na net je skrze jiny stat,tak si tamejsi admini ci jejich bosove usmysleli filtrovat ICQ asi na firewallu...no proste to nejede,ani Miranda nejede....nas admin mi rikal ze jede snad jen nejaky cesky klon a ten ze nejak tuneluje HTTP ci co,ale pry to pada....siimm lidi kdo do toho vidite neni neco pres co bych mohl jet?Nadruhou stranu nechci delat nejake velke harakiry,precijen prace je to vcelku dobra.... .Diky za radu.
    E2160@3420MHz BOX, 4GB RAM 800MHz bez chladiče,256MB Asus 7600GS bez chladiče , Gigabyte DS3L MB , zdroj KME 500W 15cm fan , case Asus Vento A9 , 320GB Barracuda NCQ či co. Vista 32bit a spokojenost za par penez.

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

nejede ani go.icq.com ?
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Member
    Vliv
    282

Standardní

Ne...grrr pise mi to to same jako u www.sport.idnes.cz ale trebas to osiram tak ze napisu www.hokej.idnes.cz a ten jede i idnes jako takovy jede...proste par sajt je bloklych...a cca jeste pred 6-12mesici mi jely.... .
    Pise to tohle:

Problem Report
    Access denied to the system by SmartFilter.

Message ID
    SMARTFILTER_DENIED Secure Computing

Problem Description
    System policy has denied access to the requested URL because of its content.

Problem Cause
    The requested URL was denied, as specified in the SmartFilter Content Filter configuration. The content category: Chat.

Possible Solution
    Contact your network support team if this problem persists, and provide the team your account information.
    E2160@3420MHz BOX, 4GB RAM 800MHz bez chladiče,256MB Asus 7600GS bez chladiče , Gigabyte DS3L MB , zdroj KME 500W 15cm fan , case Asus Vento A9 , 320GB Barracuda NCQ či co. Vista 32bit a spokojenost za par penez.

Member
    Vliv
    282

Standardní

Kurna takhle kdyby mi blokli overclocking.cz tak je asi poletim zrusit

Standardní

Citace Původně odeslal Aldapo
    Ne...grrr pise mi to to same jako u www.sport.idnes.cz ale trebas to osiram tak ze napisu www.hokej.idnes.cz a ten jede i idnes jako takovy jede...proste par sajt je bloklych...a cca jeste pred 6-12mesici mi jely.... .
    Pise to tohle:

Problem Report
    Access denied to the system by SmartFilter.

Message ID
    SMARTFILTER_DENIED Secure Computing

Problem Description
    System policy has denied access to the requested URL because of its content.

Problem Cause
    The requested URL was denied, as specified in the SmartFilter Content Filter configuration. The content category: Chat.

Possible Solution
    Contact your network support team if this problem persists, and provide the team your account information.
    tak je to jasne ... mosis kontaktit admina aby zmenil nastavenie softu SmartFilter

Member
    Vliv
    282

Standardní

No dik to je jako by jsi me posilal do pr... . Jsem se ptal prave jestli neni nejaky podobny klient ktery by to nejak sikovne zaridil trebas pomoci toho tunelovani...nebo at se klidne postavi na yadni,hlavne at to jede.... .No a nemohl bzch si na to nastavit vlastni server kterz by to tam preposilal....No ale nevim jak... .

A co trebas nejake anonymizery?Stejne prd vim jak to facha...ale kontaktovat admina je jako posilat zadost na HR....ne,dekuji,nechci

Standardní

No dik to je jako by jsi me posilal do pr... .
    sorrac, ale bol som prave na cviku a bol som riadne nas...y na cviciaceho

Jsem se ptal prave jestli neni nejaky podobny klient ktery by to nejak sikovne zaridil trebas pomoci toho tunelovani...nebo at se klidne postavi na yadni,hlavne at to jede....
    da sa to pomocou http tunelingu ... ale tam co som pocul tak na free vyuzivanie je orezavanie na 1,5k/s
    skus zagooglit a daj hladat http+tunnel

Standardní jabber

Koukni se na www.jabber.cz umi to jabber, ICQ, MSN, ....
    neni to tak dokonaly, ale jde to.
    AthlonXP 1700+@2600+(11*185),ECS L7S7A2, 512MB DDR333,Seagate 40GB,ATI RADEON 9100(ATI 8500LE)@270/230(to vic nejde je to shit)(winXPsp1,DX9.0a) 3Dmark2001:9000

Member
    Vliv
    282

Standardní

Díky už ho tahám,snad nse napřed skontaktuje na svůj server a pak ten to předá dál takže obejde ten firewall...no pokud mi tenhle neblokli taky... .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání