Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: 2TB HHD Green na data

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Standardní 2TB HHD Green na data

Zdravím,

jelikož mi přes víkend nečekaně odešel jeden HDD, sháním za něj náhradu...

Už dlouho jsem žádný nekupoval, tudíž se nemám pořádně čeho "chytit"... a proto bych si rád nechal poradit

Měl by to být 2TB HDD na čistě na data (videa, hudba, zálohy atd.), nejlépe za rozumnou cenu (viděl jsem, že takové HDD se pohybují v cenách 2.000,- až 4.000,- Kč), hlavním požadavkem je však SPOLEHLIVOST. Co se týče značky, nemám vyloženě žádného oblíbence, nicméně ASI bych volil něco od WD.

Dokážete doporučit nějakého vhodného kandidáta?

EDIT: sestava viz. podpis, čiliže SATA3 není potřeba (ale je fakt, že na druhou stranu se "neztratí" )... také přemýšlím, jestli nepořídit nějaký SSD (128 až 256MB) na systém... případně také doporučte dikes...
    Naposledy upravil meteor; 03.06.2013 v 08:56.
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání