Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: iAudio M3L nebo Sony VAIO VGF-AP1

Standardní iAudio M3L nebo Sony VAIO VGF-AP1

Potřebuju nějakej HDD MP3 přehrávač, už sem byl úplně rozhodnutý pro iAudio M3L, až sem dneska v Datartu narazil na Sony VAIO Pocket, jehož existenci sem úplně zaspal a docela se mi zamlouval (hlavně podpora přenosu fotek z digitálu). Chtěl bych to na vánoce a tak ho už musim co nejdřív objednat, nicméně mám teď obrovské dilema...

Co byste brali vy?
    Rád bych věděl vše, má-li tu někdo osobní zkušenosti s některým z těchto přehrávačů, tak se prosim podělte...

Díky moc...

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

ja mam Xclef HD-500 a krome velikost (ma standardni 2,5" disk do notebooku) mu neni co vytknout... USB 2.0 mass storage, docela velka vydrz na baterky, radio, MP3, OGG, WMA

za tu cenu co sem ho mel

jinak z tech dvou bych si ja vybral to iAudio

Standardní

hm, díky asi fakt vezmu to iAudio, jeste by me zajimalo, jestli kdybych koupil 40GB verzi a nahradni baterku do M3L, tak jestli by se to nedalo nejak zkloubit, nebot 40GB M3L verze neexistuje...

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    ja mam Xclef HD-500 a krome velikost (ma standardni 2,5" disk do notebooku) mu neni co vytknout... USB 2.0 mass storage, docela velka vydrz na baterky, radio, MP3, OGG, WMA

za tu cenu co sem ho mel

jinak z tech dvou bych si ja vybral to iAudio
    no ja vseobecne s Xclefama nemam dobry zkusenosti.. sam mam MT200 asi rok a pul a uz mi nefunguje volume - a kamosovi projistotu nejde vubec zapnout.. takze tak, radeji bych investoval do neceho lepsiho
    .

Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal HeadHunter
    hm, díky asi fakt vezmu to iAudio, jeste by me zajimalo, jestli kdybych koupil 40GB verzi a nahradni baterku do M3L, tak jestli by se to nedalo nejak zkloubit, nebot 40GB M3L verze neexistuje...
    tak todle nejde.... proste bud budes mit 20GB long play verzi (M3L 20GB 30hodin hrani) nebo 40GB standart play verzi (M3 40GB asi tak 15 hodin hrani). oba prehravace maji asi 18mm tloustku... jeste je standartni M3 20GB verze a ten je 14mm slim. bud ti ty dalsi 4 mm navic zabere vetsi baterka nebo vetsi HDD. zkloubit to bohuzel nejde.

ja mam M3L.
    \"Play so loud, be so silent.\"
    | EPoX 4PEA+ | INTEL Pentium 4 2.4GHz | Qualista Cyprum Heatsink | OCZ Technology 2x512MB 400MHz CL2 DDR RAM | WD800JB | Seagate 7200.7+ 120GB | Hercules 3D Prophet 9800 non-PRO with SPIRE heatsink & 80mm fan | iiyama Vision Master Pro 454 | TEAC DV-516E | Yamaha CRW-F1 | Logitech Internet Navigator Keyboard | Chieftec MX-01WD-D + Enermax Noistaker 420W PSU| homemade FAN controler + 3 CoolerMaster 80mm BlueLed FANs | M-Audio Delta 66 + Behringer TRUTH High Resolution Studio Monitors | Logitech MX510 + fUnc Surface 1030 | Connected via Data NonStop

Standardní

OK, diky za odpovedi, objednal sem teda iAudio M3L a uz se nemuzu dockat az ho vyzkousim, nicmene je skoda ze iAudio nedela i 40GB M3L...

Standardní

No, já jsem si s tím Soňákem hrál a přišel mi naprosto super - hlavně displej a ovládání, ale celkem chápu, že se mezi tímhle blbě vybírá
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    No, já jsem si s tím Soňákem hrál a přišel mi naprosto super - hlavně displej a ovládání, ale celkem chápu, že se mezi tímhle blbě vybírá

soňák jde propojit akorát tak zase se soňákem(foťák atd.)
    Takže soňák ne

iAudio 20ku mám taky a nemůžu si sním vynahrát

Standardní

Citace Původně odeslal Frontier
    soňák jde propojit akorát tak zase se soňákem(foťák atd.))
    A to jako fakt? Ze o tom nikde nic ti haj.lici nepisou...

Jinak sem dostal pod stromecek ten M3L a zatim sem uplne nadsenej...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání