Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Deska s integrovanou grafickou kartou

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Deska s integrovanou grafickou kartou

Prosíp ptřebuji sestavit počíta pro malou holku do druhé třídy, poradte mě najakou dobrou základní desku pro AMD s integrovanou grafikou.
    Jde mě o to aby to moc nestálo ale aby to nebyl řádnej šmejd. Nej lépe s AGP slotem.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Pokud chces levnou a vicemene solidni desku tak ja mel ECSK7VMM... Podpora DDR (do 266) i SDRAM, podporuje AMDcka tusim az do Athlonu XP 2000+, integrovana zvukova karta , grafika taky, zadnej zazrak, ale koukat se na to da ... AGP ma do 4x... nevim jestli se jeste nekde prodava nova... Ale az do vyhoreni kondiku (po dvou letech provozu) jsem s ni nemel jedinej problem, jako laciny reseni pro malou holku celkem dobra koupe, rekl bych.. .a bude za par kil

EDIT : Ty kondy jsou jen nafoukly, pokud je dokazes vymenit (ja je neodpajel ani trafopajkou) tak ti ji dam skoro zadara, mam ji ve skrini... Najede v poho, ale ty ohrozeny kondiky se prehrivaj, a jelikoz jsou to ty kolem CPU, tak jsem neriskoval
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

dnes uz jde sehnat grafika podobna te integrovane za pakatel ( trebas prave viz bazar a 8M atiny za 70kc ) takze bych toto neresil.

pokud ti jde vylozene o all in one reseni, tak jsem tu mel paradni desku tusim mercury ( ja vim, ale tady musim souhlasit, ze je to super ) a je to vicemene mATX format se vsim vcetne durexu1800 a chladice. stalo to tusim 3 litry a staci do toho strcit pamet ( snad jen, ze to ma km266 pouze ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    265

Standardní

ECS ko u nas nesezenes obdoba je myslim M825G od pcchipsu(via km266pro) ja bych sel ale stejne spis do M863G se sis 741GX chipsetem je otazka co je ti sympatictejsi, rozdil v grafickem 3d vykonu nevim ale videl jsem na tom sisu v pohode hrat kamose posledniho tonyho howka(ci jak se ten skejtak pise)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání