... zdravím, jen tak pro zkoušku jsem si přesměroval mx záznam na svůj server s win2003 server. Všechno je ok, pošta mi přichází, ale nemůžu odesílat.Nevíte něgdo kde je chyyyba??
... zdravím, jen tak pro zkoušku jsem si přesměroval mx záznam na svůj server s win2003 server. Všechno je ok, pošta mi přichází, ale nemůžu odesílat.Nevíte něgdo kde je chyyyba??
hmm, na tohle sedi naprosto dokonale odpoved "a kristalovou kouli nemas ?"
Co pouzivas za MTA, jak to mas nastaveny ....
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
No, právě v tom win2003 serveru toho moc nestavim. Dá se tam přidat domena a schranka s heslem pro domenu. Nic víc ...Co to je MTA
Co tam mám teda od začátku nastavit??
MTA je mail server, jestli pouzivaz cosi integrovanyho do widlows, tak se ani nedivim, ze ti to nefunguje. Funguje napr. Kerio Mail (samo placeny SW, ale tusim existuje trial).
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
tak už mi to jede ...Musím říct, že to teda je úplně nesmyslně ovladatelný ...
V tom POP3serveru se založí email schránka a smtp už se z tohoto rozhraní nedá ovládat!!! Musí se otevřít IIS a tam nakonfigurovat SMTP
je jasný, že jsem to tam samozřejmě hledal úúplně naposled ... shit ...
proboha, to je hruza
Ale kdyz se pouzivaji produkty Kerio, napr WinRoute, MailServer, tak uz vubec neni treba mit nejaky serverovy windowsi, staci (kdyz to prezenu) klidne win98, ne?
(samozrejme, ze win98 asi ne, ale treba nt4 workstation, nebo normalni w2k, vite jak to myslim?)
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Zpravidla jsou podporovány 2000/XP/2003. Takže by ses měl obejít bez serverových windows.Původně odeslal howard
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Serverovy widle potrebujes vyhradne pokud pouzivas produkty M$.
Pr: chces M$ SQL server ? OK musis mit serverovy widle, jinak to nenainstalujes. Chces M$ web server ? Opet totez.
Takze pokud ti staci treba Apache + MySQL, stacej ti libovolny widle (lepe 2k a vejs), pokud teda uz to musej widle bejt (rozchozeni MTA na Linuxu = tak hodina vcetne kompilace ze zdrojaku).
Dale kdyz si zjistis jak je to s licencovanim, tak se budes divit jeste vic (nemyslim ze by se neco zmenilo od dob NT). Takze koupis srv (30kKc ??), ale k nemu se legalne muze pripojit maximalne 5 (slovy pet) dalsich stroju. Pak si musis prikupovat dalsi licence (stavaly cca 1k/uzivatele). Mno a k tomu jeste potrebujes samozreme neserverovy widle na ty stanice, za ktery zaplatis taky. Dokonalost ne ?
Pokud si pamatuju, Novell mel za stejnou cenu system pro 30 uzivatelu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)