Zdravim vsechny,
mam takovy problem a nevim si s nim rady, stavim si ted druhe PC a proste nejede, popisu to trochu detailneji..
Komponenty, se kterymy jsem to zapojoval: ASUS P4C800, P4 NW 3,4GHz, chladic TT Volcano 7+, 512mb DDR433 Kingston, grafika PCI S3 4MB (a v ni monitor 17"), HD WD 40GB 7200ot., floppy, zdroj ATX 300w EC (do skrine jsem to nedaval, zapinani mam vyresene pres skratovani pwr sw), klavesnice, mys
jsou to dost provizorni komponenty, jen na to, abych ozkousel, jestli to jede.. potom tam samo dam lepsi veci, ktere koupim az budu mit vic lowe, ale az to bude fungovat :/ )
jakmile jsem spustil zdroj, tak se rozsvitila zelene ledka na desce, ale kdyz jsem to chtel spustit (skratovanim, viz. vyse), tak se proste nic nestalo.. nezacali se ani tocit ventilatory, proste nic.. jako bych to ani nezapinal..
uplne stejne to vypadalo i kdyz jsem to zkousel s deskou ASUS P4C800-E Deluxe, kterou jsem (jelikoz jsem si myslel, ze je vadna) nasledne vratil a koupil tuhle.. Prisla mi dnes v krabici z Czech Computeru a tak jsem ji videlal a vse do ni zapojil a chtel to spustit.. Nevim, jestli se tam jeste nemusi prepinat nejake piny, nebo ja nevim co.. v manualu jsem si niceho takoveho nevsimnul..
jeste dodam, ze jsem byl celou dobu uzemneny draty na obou rukou (ja vim, ze se mi budete smat, ale po nefunkcnosti te prvni desky jsem uz nechtel zadny nedostatek), takze staticka elektrina je prakticky vyloucena..
nevi nekdo v cem to muze byt?
co vsechno musi byt v desca zapojeno aby se aspon roztocily vetraky? (resp. zapnul zdroj) na starsi desce (Celeron 333) nemuselo byt vubec nic (jen hola deska, navic jeste nefunkcni) a po zapojeni zdroje a zapnuti se aspon zacali tocit vetraky.. tak nevim, jestli je tomu tak i u novych desek.. nebo jestli treba nepotrebuje mit zapojene ty konektory z case (LED, atd.)
potom taky, jestli by se zapnul zdroj, kdyby byl napr. vadny procesor.. vsechno ostatni mam totiz ozkousene krome procesoru (koupen tady na foru) a desky (uplne nova z CzC)
Predem moc diky za jakekoliv rady, uz fakt nevim co mam udelat..