Tak jsem z toho už vážně na přášky a nevím co si o tom mám myslet. Osadil jsem zpět svého starého Bartona 2500+ co je v podpisu, který býval vždy !!!! PrimeStable při 1.85V a najednou hází po 8 hodinách chybu, po x-testech na této Voltáži, vždy ve zhruba stejný čas 8hod a 17minut. Abych objasnil co se stalo, tento procák byl pryč cca měsíc a používaný na ASUS nF2 Deluxe a já si koupil jiného Bartona, v domnění, že budu mít lepší kousek, ale seknul jsem se dost a nakonec se mi tedy původní procák vrátil, ale najednou není PrimeStable.
To že na nForce2 lítá napětí jak o závod, na to jsem si zvyknul, ale to že lítá dokonce o 0.036V to už se mi zdá krapítek dost. Přitom napětí na větvích je v normálu a mělo by být OK, teploty jsem míval při full loadu a Prime 53°C max.
Další věc, co mě včera dost zarazila byla chyba, kdy mi Wokna hodili hlášku, že RAMka hodila chybu při READ funkci a nazdar bazar Wokna klekly Po restartu OK, ale nevím co mám z toho vyvodit, RAMky kdysi projely Shareware verzi GoldMemory v poho (ale to už je nějakej pátek) jenže mě se celá tahle situace nezdá. Deska nechtěla komunikovat ani se ZAPovím XP 1800+ kdy se dalo na 400FSB (dokonce ani na 200x10 !!! a přitom ten proc zvládal 2400MHz v pohodě.), tak to prostě nedokázala vydržet.
Jinak jsem zkusil hromadu BIOSů včetně modovaných, ale nic nepomáhá.