Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problém s rozlišením

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problém s rozlišením

Mám problém s rozlišením - Hry mi nejdou v jinem rozlišeni nez ve windousowském Takze např: Ve windowsu mám nadstavené 1024x768. Pokaždé když spustím nějakou hru s jiným rozlišením nejčastěji 800x600 mi naběhne černá obrazovka a po chvíli se minimalizuje na lištu. Když ji chci maximalizovat zase se oběví černá orazovka a opět to spadne do windowsu. Ukončit to musím přez zprávce úloh - jinak to nejde. Pokud mám ve hre 1024x768 tak jede vše v poho. Bohuže nemůžu nactavit na 1024x768 protože mi hra nenabjehne. Problém se oběvil když jsem nainstaloval Painkiler Demo. Poradte mi někdo s tím nebo se aspon ozvěte jestli se vám stalo něco podobného.

Zkousel jsem nainstalovat nove ovladace grafiky a DirectX ale nic nepomohlo

AMD 2500+ Barton MSI K7N2 Delta-L 2x256 333MHz ATI 9000pro Windows XP Pro

Standardní

Stalo se mi to taky jednou.bylo to nakyma spatne odinstalovanyma ovladacama mam dojem. kazdopadne sem preinstaloval windowsy a uz mi to jelo...

Standardní Re: Problém s rozlišením

me tohle delal refresh-lock! => odebrat a vycistit registry
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Ted uz to jede - bylo to kvuli power stipu vzdycky mi prehazoval ikony kdyz se zmnenilo rozlišení. Kdyz vypnu "automaticky prerovnat ikony" ta to jede v poho.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání