Citace Původně odeslal Koty45 Zobrazit příspěvek
Sestava: PC Intel Pentium 4 Dual Core 2,4Ghz, 768MB RAM, 2x HDD 15 a 160GB, GeForce 6600 TD 256MB, základní deska MSI PM8M-V

Tak PC je celkově starý 3 roky, WINY jsou tam od června 2009. Já ten počítač koupil od jenoho hardcore hráče, kupoval si nový. On tam Ty Winy dával v červnu právě po kompletním čištění, ale co sem ho obdržel, Winy jen blbnou. Spravilo se to celkově na pár měsíců, protože tam nebyly ovladače ani aktualizace. Ale ted zase začal blbnout a už mi to jebe...

Mě napadlo, jestli to nebude ovladačema pro zákl. desku apod...? Právě, že když se start podaří, má dvě fáze - Bud zatuhne na uvodní obrazovce s údaji o systému a nebo najede v klídku až na plochu...Je to loterie právě =D
Mám takovej dojem totiž, že ten 15GB HDD na kerým leží WINy dosluhuje..

Boot do nouzáku jsem nezkoušel, bo jsem rád, když naběhne na plochu a můžu pracovat. Se bojim právě aby neodešel system nějak úplně. Kondíky sou OK, zdroj je tam 350W Eurocase jestli to čtu dobře...
Ha, jestli ti to zatuhuje ještě v BIOSu (pokud jsem termín "úvodní obrazovka s údaji o systému" pochopil správně), tak s tím OS nemá nic společného. Disk to být může... 15GB disk, to bude trochu starší než 3 roky, co? Takže reinstalace OS na novější 160GB disk tě stejně asi čeká.
Pro začátek bych na to šel od lesa... zkontroluj všechny kabely (hlavně ty od disku a napájení) a karty jestli jsou dobře zasunuté. Když to nezabere, ta opiš/ofoť si nastavení BIOSu a naloaduj default. Když ani to nezabere, tak použij nějaké UBCD nebo HirensBootCD a spusť test systému a disku. A pak kdyžtak odpoj ty dva malé disky a instaluj OS na ten novější....