Ten GHOST je naprosto dostatečný. Pro přístup k jednotlivým souborům pak stačí použít buď Windowsovou verzi GHOSTa nebo Ghost Explorer - tím jde z GHO souboru vytáhnout jednotlivé soubory.
Ten GHOST je naprosto dostatečný. Pro přístup k jednotlivým souborům pak stačí použít buď Windowsovou verzi GHOSTa nebo Ghost Explorer - tím jde z GHO souboru vytáhnout jednotlivé soubory.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Ty jo, tak to moc dík, to jsem nevěděl, že něco takovýho existuje, to je tedy super věc, to musím hned vyzkoušet, to se mi bude strašně hodit!!! Už nikdy víc, kopírování znovu na počítač ještě přes sdílení. Díky
Jinak jsem tedy nezjistil, proč mi to nepovolilo přistoupit přes sdílení do těch jednotlivých složek, ale udělal jsem to tak jak jsem psal, na svém jsem si vytvořil upload a z toho počítače jsem to nakopíroval do svého a tak to jelo dobře. Problém ale i i do nahrátí do uploadu byl v tom, že v počítači, který jsem chtěl přeinstalovat, chybělo na sítovce doinstalovat Klient sítě Microsoft.
Naposledy upravil ukr; 02.08.2009 v 23:12.
notebook MSI GX701, Core2Duo T9500 2,6GHz, 6MB cache, 4GB RAM, SSD OCZ Vertex 4 128GB a 500GB HDD (v rámečku místo dvd-rw), nVidia 9600M GT, 3xUSB 2.0, 1xFireWare, 1xVGA out, 1xHDMI, 17" LCD 1680*1050
Viz podpis
To se může stát, když máš nastavená práva do složek na disku a při sdílení používáš přístup přes neautorizovaného uživatele.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Jaká vůbec nejnovější verze GHOSTu na zálohování disků? Ten co se spouští při bootování z CD-ROMky/DVD-romky?
Já mám totiž Northon Ghost 2003, ale někdy se mi stává, že při startu se sekne a nechce se spustit s USB disky.....
notebook MSI GX701, Core2Duo T9500 2,6GHz, 6MB cache, 4GB RAM, SSD OCZ Vertex 4 128GB a 500GB HDD (v rámečku místo dvd-rw), nVidia 9600M GT, 3xUSB 2.0, 1xFireWare, 1xVGA out, 1xHDMI, 17" LCD 1680*1050
Norton Ghost 14.0. 2003 je tak 5 generací zpět
a tato verze 14 - obsahuje také tu bootovací nabídku, kde se klonují disky a vytvářejí image z partišnů?
Já Ghosta už několik let nepoužívám - koupil jsem si Acronics TrueImage...
...jen sem se podíval do ceníku.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)