Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: CZC - Oprava - Vada odstranitelná, z ekonomických důvodů řešeno výměnou

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    276

Standardní Re: CZC - Oprava - Vada odstranitelná, z ekonomických důvodů řešeno výměnou

Citace Původně odeslal Holda Zobrazit příspěvek
    Takže vyřešeno, už jsem tam volal, po několikaminutovém rozhovoru o tom, že to je vada neodstranitelná a ne odstranitelná a o tom, že mi dali parametricky rozdílnou kartu mi byla nabídnuta karta dle mého výběru. Všem zůčastněným tedy děkuji
    Jen nerozumím tomu, proč mi nemohli zavolat rovnou, když tu kartu na výměnu vybírali...
    Tak přesně tohle se mi u CZC stalo s MP3 přehrávačem....jednání jak s kusem hadru. Řešení-už u nich nenakupuju
    IBM ThinkPad T40

Senior Member
    Vliv
    303

Standardní Re: CZC - Oprava - Vada odstranitelná, z ekonomických důvodů řešeno výměnou

Citace Původně odeslal Ištván Zobrazit příspěvek
    Tak přesně tohle se mi u CZC stalo s MP3 přehrávačem....jednání jak s kusem hadru. Řešení-už u nich nenakupuju
    tak to se obávám, že bys nemohl nakupovat nikde, protože takhle to prostě chodí
    pokud vidí, že je zákazníkovi řešení reklamace šumák(lhostejné), tak to vyřeší po svém tak, aby na tom co nejméně tratili. jakmile ale zákazník něco namítá, je vidět, že se vyzná v zákonech, apod., tak najednou obrátí o 180° a s vysvětlením typu(šlo o omyl) nabídnou normální řešení.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 16:20

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání