Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Gigabyte MA790X-DS4 & seknutí gr. operací

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Gigabyte MA790X-DS4 & seknutí gr. operací

Ano BIOS je fleshnutý nejnovější. Dneska mi to opět nedalo a projel jsem to memtestem ( Gold memory ) ... a hned v prvním balíku 369 testů mi to vyhodnotilo 8 errors , takže ještě otestuju každý modul zvlášť a uvidí se ...

Teď ale nevím, jestli jsou chyby registrované Gold Memory dány možnou nekompatabilitou pamětí s deskou, nebo jsou prostě opravdu vadné. V každém případě z toho radost nemám a NIKDY nepochopím, proč PC po celou dobu jede OK, člověk vymění desku a je to KO ...

EDIT: Testy modulů dokončeny. Jeden 1Gb modul je KO, druhý je OK. Ovšem ani s OK modulem 1Gb PC667 žádné náročné 3D aplikace nejedou, vždy zásek. Zkoušel jsem i jiné ( PC667 1Gb Samsung ) paměti a to samé, akorát na Samsungu jsem se dostal v testu o cca 150 snímků dále. Napadla mě ještě jedna věc, kompatabilita PCI-E 2.0 na desce s PCI-E 1.0 mojí gr. karty, nemám jinou na vyzkoušení, tzn. nemohu toto vyloučit.

EDIT2: Dnes detailní fyzická kontrola desky, pamětí, GPU vše v naprostém pořádku. Dokonce jsem vyzkoušel i jiný zdroj, rovněž bez jakékoliv změny.
    Naposledy upravil KoJaK; 16.07.2008 v 17:59.
    AMD X2 3800+ | Gigabyte MA790X-DS4 | ATi Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512Mb DDR4 | 2x1Gb DDR2 A-DATA PC667Mhz DUAL CH. | XILENCE Gaming Edition 700W | 2x500Gb SATA WD + 250Gb SATA Seagate| SB Audigy | Samsung SyncMaster 755DFX | LG GSA-H54L | Repro 5.1 CREATIVE Inspire T5900 | Logitech Wingman Formula FF | Saitek X45 | PDA phone ASUS P750
    \"With your main power, your determination, your instinct and experience is well, you can fly very high.\" Ayrton SENNA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nákup Gigabyte DS4 P35 Alfacomp
    Založil Tinky linky v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 22.09.2007, 16:51
  2. Nefunguje WOL/PME na Gigabyte DS4
    Založil Firestone v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.08.2007, 20:42
  3. Gigabyte DS4 nebo Asus 5PB Deluxe
    Založil Ballnazzar v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5