Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: maxtor onetouch

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    306

Standardní Re: maxtor onetouch

Citace Původně odeslal Ssnake Zobrazit příspěvek
    ahoj, takze jsem si poridil maxtor one touch 4 mini 160GB, funguje +- zatim dobre, akorat sem tam pipne, a to mi leze na nervy, jeste vic nez velka bila ledka ta jejich prirucka k tomu stoji za *** a na netu jsem to nezjistil proc to tak dela...vi o tom nekdo neco? kopiroval jsem na to pro zkousku asi 40GB dat a pipalo to jen v urcite casti, pri presunu zpet to sem tam piplo, presun se pri tom zastavil a za par vterin se zase rozjel...je to normalni?
    Pípá když má málo šťávy. Napájíš ho jedním nebo dvěma USB? Na některých PC je i 2x USB málo nebo je napájení nestabilní. Tím bych vysvětlil "částečnou" funkčnost. Prubni disk na jiném PC, odhaduji, že disk je v pořádku.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

to me taky napadlo, ale zkousel jsem jednim i dvema, pres usb vyvody na bedne, zkusil jsem dat datovy do obou, nepomohlo jeste bych mohl zkusit usb vzadu z desky. btw, kdyz se to rozjelo s jednim tak bych pocital ze se dvema by to uz stabilni byt melo (deska GB p35-ds3r, v usb mam klav., mys a webcam)
    jinak kdyby to bylo timhle tak mi je ten disk tak trochu zbytecny kdyz mi to neutahne deska dam vedet odpoledne az to zkusim, dik za tip
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Citace Původně odeslal daso Zobrazit příspěvek
    ...
    dik moc za radu, napichnuty na desku zezadu jede bez problemu...holt asi front vyvody jsou nejake "slabsi"
    aurora + 500W, maximus formula, 4*2GB, C2Q 9400, cnps10x ex., 560Ti HAWK, vertex 60GB, 2*3TB WD, Lenovo L220x, lycosa + diamondback
    Acer 1810T
    www.highdef.cz

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    306

Citace Původně odeslal Ssnake Zobrazit příspěvek
    dik moc za radu, napichnuty na desku zezadu jede bez problemu...holt asi front vyvody jsou nejake "slabsi"
    Jde o to, že přední USB mají delší kabely k zařízení.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání