Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Je to prostě ntb co má "jen" DVD-RW mechaniku, jako nějakou tragédii bych to neviděl.
EDIT: opravena strašlivá chyba![]()
Naposledy upravil Peca-on-line; 18.03.2008 v 20:11.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
pardon, neubránil jsem se...
hd-dvd mechaniku taky nevidím jako nějakou překážku. prostě trochu dražší dvd palírna...
jinak mám kamaráda co si taky nadšeně pořizoval 17" NB z podobných důvodů a záměrů jako tady a po koupi z toho vystřízlivěl cca po měsíci. tak jsem zvědavý jak to dopadne tady![]()
No ja jsem taky zvedavej co na to bude rikat po urcite dobe pouzivani. Premluvit se do maleho PC + monitoru nebo 15.4" notesu nenechal, tak jsem sam zvedav. No uz jsem mu predal Vase nazory, tedka uz je to na nem co si vybere. Pak to sem postnu, at mu muzete pripadne vyber poradne zkritizovat (pochvalit).
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
Tak jsem nakonec kamose presvedcil at koupi "levnejsi" notes http://www.czechcomputer.cz/product_...B00560CBF.html a za usetrene penize at si koupi casem domu herni sestavu (prece jen usetrenych 20 000 na solidni sestavicku da, dosetri si na monitor a bude to v cajku). Doufam, ze jsem mu poradil dobre.
Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)