Problém - je to MSI
Ale pokud vynechám vtipy, tak bych to tipnul na špatně zapojenej přední panel, power led zapojená místo resetu nebo něco podobnýho.
Problém - je to MSI
Ale pokud vynechám vtipy, tak bych to tipnul na špatně zapojenej přední panel, power led zapojená místo resetu nebo něco podobnýho.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Aha, tak to je horší. Zkusil bych vymontovat desku z case a zapnout to jen tak na stole.
Ako som predpokladal to iste. Vyskusal som iny zdroj, grafiku nic
![]()
A z toho Case jak ti radi Peca si to vymontoval? Casto byva problem tam, takze bych zacal tim, ze zapojim jen nejnutnejsi veci pro chod a to na stole, nebo boku stolu kvuli grafarne. Nemas tam opacne zapojeny Fan, uz sem to parkrat videl (i presto ze je tam zamek byl narvan opacne)
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
MB som z case vybral. Zapojenie konektorov som skusal niekolko krat tak isto zalozenie CPU a cooleru. Vybratie pamati a nasledne skusanie vo vsetkych slotoch. Boot s grafikou aj bez. S RAM aj bez. Zapojenie reset SW namiesto Power SW. Napada ma len slaby zdroj (350w) co nepredpokladam a MB v <>.
Pokud nemáš zapojenej, tak zapoj PC speaker a když to při zapnutí např. bez paměti nebude řvát, tak bych ji považoval za death.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)