-
cauky,
mam dotaz muze mi nekdo proadit jak docilim takovyho vzhledu?
http://miranda-im.org/download/files...5935-satin.png
stahl jsem si plugin IE view a nejaky ty IE templates ale nefakci to...a nevim proc :?:
musi se neco instalovat i mimo mirandu nejakej skin do windows? ...
nebo je k tomu zapotrebi i nConvers++ ten totiz nepouzivam
-
Citace:
Původně odeslal Gappa
Zdravim, nepoužíváte někdo QIP klient? je to od nějakejch ruskejch týpků, docela zajímavý
http://www.qip.ru/
az na par vylepseni je to ICQ v bledomodrom :?
-
Citace:
Původně odeslal tomase
Citace:
Původně odeslal Gappa
Zdravim, nepoužíváte někdo QIP klient? je to od nějakejch ruskejch týpků, docela zajímavý
http://www.qip.ru/
az na par vylepseni je to ICQ v bledomodrom :?
A to je prave ten problem, instalace byla pekna, prihlasovani do site taky, ale potom uz to bylo jenom ICQ
-
Zdravim.
Tak som sa rozhodol, ze prejdem z trillianu na mirandu.
Pustil som sa do prisposobovania. Stiahol som nConvers++ plugin, ale nejak mi nesedel tak som ho v nastaveniach mirandy deaktivoval, ale po restarte mirandy bez neho teraz nemozem otvorit ziadne "chatovacie" okno. Skusal som ho vymazat aj zo zlozky plugins, ale nepomohlo to. Neviete niekto ako to rozchodit? :?
-
Citace:
Původně odeslal SAPiD
Zdravim.
Pustil som sa do prisposobovania. Stiahol som nConvers++ plugin, ale nejak mi nesedel tak som ho v nastaveniach mirandy deaktivoval, ale po restarte mirandy bez neho teraz nemozem otvorit ziadne "chatovacie" okno. Skusal som ho vymazat aj zo zlozky plugins, ale nepomohlo to. Neviete niekto ako to rozchodit? :?
no musis tam mit aspon neco, tedy srm ci ncovers ci ncovers++ apod..
-
Citace:
Původně odeslal Skodik
Citace:
Původně odeslal SAPiD
Zdravim.
no musis tam mit aspon neco, tedy srm ci ncovers ci ncovers++ apod..
Aha. To som nevedel :oops: . Diki moc, zachranil si ma pred reinstalaciou teda aj pred novym nastavovanim :-)
-
Vie niekto poradit link na plugin, ktory vie nastavovat stavy individualne cez kontextove menu pre jednotlivych userov a skupiny?
Alebo aspon viditelnost...
Preliezol som stranky Mirandy, ale nic take mi do oci nepadlo.
Dakujem
-
-
Hm, lepsie ako nic, dakujem aspon za to.
Nema ale niekto nieco, co dokaze aj cele skupiny a vsetky stavy?
-
hele je uz ted zase dostupna nejaka funkcni verze Isee pluginu?
-
ja pouzivam plugin kerej umi nastavit ruzny statusy pro ruzny lidi ... na skupinach sem to nezkousel
AwaySys.dll
-
A ako to ma fungovat?
Plugin mam spusteny, ale v kontextovom menu nic nie je :-(
Zisiel by sa nejaky screen. Odkial mas ten plugin? Vysjkusas to prosim na skupiny?
-
jo de to i na skupiny ... dycky dyz das zmenit status tak tam mas tlacitko "contacts" a tam kliknes na uzivatele, skupinu cokoli a nastavis vlastni awayku
-
Zacalo mi pri zmene vyskakovat nejake okno, ale ak som dobre pochopil, tak to len posiela rozne "awayky" pre roznych ludi, ale nemeni to skutocny status, stale som pre vsetkych away :-( Alebo to funguje inak?
-
aha ... sorry sem blbe cet ... no s tim statusem mas recht ... akorat to meni zpravy ... :oops:
-
Ale snaha sa ceni a ako tak pozeram, ten plugin sa mi na away messages pozdava viac ako moj doterajsi. Idem ho poskusat.
OT: Ten status "fraguji" nema chybu :-)
-
Lidicky ako sa da v opere ZRUSIT, alebo bolkovat FLASH? ( reklama ) ? :roll: Uz ma to pekne sere ked si clovek nemoze pozret stranku, koli reklame ktora je VSADE >:E
-
mne teda blokuje flashovy reklamy automaticky kerio fw akorat nak netusim co to ma co delat s icq klientama
-
Dneska jsem zapnul komp naběhly wokna, chtěl jsem spustit Mirandu a hodilo mi to tuto hlášku ->
"Chyba připojení. Zadané UIN a heslo bylo odmítnuto serverem (5)."
Rok mi všechno fungovalo ok, nepomohl ani restart. Vyzkoušel jsem i jiné číslo a ten samý problém jako výše, takže fakt nevím ... :?
(Miranda 0.4 )
-
a zkusil ses prihlasit pres icq web?
-
Citace:
Původně odeslal basik
a zkusil ses prihlasit pres icq web?
Přes web to jde, vyzkoušel jsem i ICQ 2000b a taky jsem se připojil. Nechápu proč se Miranda nechytá ... :?:
EDIT : Problém vyřešen, smazal jsem soubor s profilem, vytvořil nový a už to jde. Akorát mám rozházený skupiny Mad (Stejně pořád nechápu čím to bylo)
-
stejny problem
taky me to z niceho nic od vcerejska nebezi, miranda 4.0.1, nic jsem nemenil
prez web to taky nejde jen prez originalniho klienta !! - ten je sice mnohem lepsi nez ty predchozi ale miranda to neni
VYRESENO: "Your password is longer than 8 characters, in the login info for ICQ, just remove the last characters of your password so that only 8 remains. That should solve the problem."
jsou to amici, pičky blby, tak se ani nedivim
-
Funguje vam to flashovy icq na webu?
-
Citace:
Původně odeslal howard
Funguje vam to flashovy icq na webu?
Me uz nejakou dobu ne, ale zkousel jsem jen z prace z IE a poslednim flash pluginem.
-
me funguje bez problemu ted ale zhruba tak pred 14 dny se to pripojovalo treba az na 4 pokus
-
Jo ICQ2GO jede porad OK (za posl. tyden urcite).
-
Kde se da v ICQ5 nastavit, aby pri fullscreenu nehazelo N/A?
-
Viete poradit adresy na rozne Miranda Packy? Skusal som Miranda pack Revival Edition a Koki's Miranda Pack, nahadzal som do toho svoje pluginy, ale stale tomu nieco chyba.
-
Citace:
Původně odeslal Axel
Viete poradit adresy na rozne Miranda Packy? Skusal som Miranda pack Revival Edition a Koki's Miranda Pack, nahadzal som do toho svoje pluginy, ale stale tomu nieco chyba.
tady ještě nějaký sou
-
Existuje naky programek pomoci ktereho bych si mohl udelat svuj vlastni skin do icq 5 ???
Nemuzu nic najit.
Edit: Tak sem neco nasel zde:
http://www.dezina.co.uk/lesson1.php
Edit2: hmm, tak asi nic :-( hledam dal...
EDIT3: Kdyby icq 5 nemelo hry a tam pool(kulecnik), tak to smazu takovou rychlosti...ach jo, kdepak je moje miranda :cry:
-
Nova Miranda
Tak jsem nainstaloval konecne novou Mirandu (0.4.3 alpha Koki's pack) a neni mi jasne kde v tech stovkach nastaveni zajistim, aby se mi okno zpravy minimalizovalo na listu a ne do toho podivneho tabSRMM?
Edit: A jak prinutim zapisovat historii do TXT souboru?
-
Re: ICQ,Miranda,Trilian co pouzívat
Zmena ICQ protokolu.
Dnes mne a mnoha dalsim lidem prestala miranda prijimat icq zpravy, duvodem je zmena v icq protokolu. Staci stahnout novy icq plugin, jak jsem se dozvedel na jednom foru.
Takze si ho vsichni stahnete a nebudte smutni, ze vam nikdo nepise.
UPDATE: Takze postihlo to i dalsi klienty, Trillian uz taky vydal update.
http://www.ceruleanstudios.com/forum...threadid=78848
-
Citace:
Původně odeslal monsoon
Takze si ho vsichni stahnete a nebudte smutni, ze vam nikdo nepise.
no nevim, ale mne to sice odpoledne v praci nejelo (jako i vsem kolegum), ale co jsem dosel domu, je vsechno ok a pritom jsem nic nemenil. Miranda 0.3.3 ICQ Oscar v8 0.3.3.0 Normalne bych rekl: 'Muj klient to proste rozchodil', ale predtim nejel a ted jo ???
EDIT: tak jsem se unahlil :confused: obcas to chodi, vetsinou ne, takze asi taky update klienta...
-
QIP ma taky problem, reseni:
Citace:
Původně odeslal nejakej typek na QIP foru
-
Nevíte proc ICQ meni tak casto protokol? Myslimsi, ze je to proto, aby odradili lidi od jinych clientu a donutili lidi pouzivat jejich ICQ client. Jestli to prinasi nejake zmeny pro uzivatele, tak by me zajimalo jake. Nevi nekdo jestli to ma nejaky prakticky duvod?
-
Citace:
Původně odeslal almanil
Nevíte proc ICQ meni tak casto protokol? Myslimsi, ze je to proto, aby odradili lidi od jinych clientu a donutili lidi pouzivat jejich ICQ client. Jestli to prinasi nejake zmeny pro uzivatele, tak by me zajimalo jake. Nevi nekdo jestli to ma nejaky prakticky duvod?
vubec to nevim jiste, protoze jsem zaroven presel na novou verzi mirandy (momentalne 0.4.3alpha), ale muzu ted nastavit Secure (MD5) login, coz jsem predtim nemohl.
-
Citace:
Původně odeslal almanil
Co myslis tim 'tak casto'? Tohle je pro me mirandistu poprve kdy jsem se s takovym problemem setkal.
-
Citace:
Původně odeslal ripper
vubec to nevim jiste, protoze jsem zaroven presel na novou verzi mirandy (momentalne 0.4.3alpha), ale muzu ted nastavit Secure (MD5) login, coz jsem predtim nemohl.
Staci mit upravenou verzi Icq.dll 0.4.0.30 a secure login tam mas taky. S verzi Mirandy jako takove to nema co docineni (sam mam 0.3.3)
-
Vysiel novy Miranda 0.4.3 alpha build #47, na stranke uz takisto visia opravene ICQ pluginy. Podla changelogu riesia problemy s prijimanim sprav.
-
Zdravim, nevi nekdo jestli lze presunout kompletni historii z icq 2003b do novyho icq lite 5 a jak na to?
-
Citace:
Původně odeslal jedik
Co myslis tim 'tak casto'? Tohle je pro me mirandistu poprve kdy jsem se s takovym problemem setkal.
Nevim jak je to dlouho, byla nejaka zmena, aspon jsem si to tak zapamatoval, byla totiz vydana nova trillian, neslo se ani pripojit a jestli to nebyla zmena protokolu, tak nevim. Mozne je, ze trillian pouziva protokol trochu jinak nez miranda a tehdejsi zmena nebyla pro mirandu dulezita.
-
a co SIM? jak pro win tak pro linux :-) dobrej multiprotokolovej klient :-)
SIM-IM client
-
Ja pouzivam QIP info+download www.qip.ru .Je to Rusky soft ale je tam i cestina vsetko.Som s nim nadovsetko spokojny rychla a flexibilna praca nemusim klikat na okna zvlast vsetko v jednom.U mna je naj soft na tento smer komunikacie
-
Mozna je to blbost, ale i tak se zeptam - existuje nejaky plugin, ktery by me informoval o pripojeni (online) pouze nekterych uzivatelu (ne vsech) ? mam celkem rozsahly seznam a nechce se mi kazdych 5min kontrolovat, kdo je online.
thx
-
Citace:
Původně odeslal Dolbac
Mozna je to blbost, ale i tak se zeptam - existuje nejaky plugin, ktery by me informoval o pripojeni (online) pouze nekterych uzivatelu (ne vsech) ? mam celkem rozsahly seznam a nechce se mi kazdych 5min kontrolovat, kdo je online.
thx
Mas mirandu? Pokud jo tak to jde jednoduse vyresit tim, ze kdyz das k urcitym uzivatelum ignore (online notification) tak se to u nich nezobrazi, pokud mas ale neco jineho, tak nevim :)
-
Citace:
Původně odeslal Dolbac
thx
Ja tohle vyresil tak, ze jsem u tech lidi co jsem chtel videt online hned pridal do nicku tecku (tj. .nick), automaticky se radi podle abecedy hned nahoru seznamu, tudiz kontrola je okamzita, bez rolovani.
-
sice zrovna nejlepsi reseni to neni, ale svuj ucel to plni. stejnej problem sem resil taky, akorat ze s _ :)
Jestli na to je plug-in to nevim, zkus pogooglit ;)
-
Citace:
Původně odeslal comm
Mas mirandu? Pokud jo tak to jde jednoduse vyresit tim, ze kdyz das k urcitym uzivatelum ignore (online notification) tak se to u nich nezobrazi, pokud mas ale neco jineho, tak nevim :)
jasne, myslel jsem, ze cely tento thread je o Mirande :mweheh:
jenze pokud jsem to pochopil spravne, tak ty uzivatele budu ignorovat uplne, ne?
-
Citace:
Původně odeslal Dolbac
thx
Kdyby se ti chtělo zkoušet jinýho klienta, tak SIM tohleto zvládá bez problémů. Navíc umí řadit lidi v seznamu nejen podle abecedy, ale taky podle toho jak často s nima komunikuješ.
-
Citace:
Původně odeslal Dolbac
jasne, myslel jsem, ze cely tento thread je o Mirande :mweheh:
jenze pokud jsem to pochopil spravne, tak ty uzivatele budu ignorovat uplne, ne?
Ne, proto pisu do zavorky online notification. Je to v EVENTS>IGNORE a pridat tu kolonku kde je modra kvetinka (v popisu online notification). Takze se u tech lidi, kde to das nebude zobrazovat zmena stavu.
-
comm: uber! thx! :D
ted me muzou rusit akorat ti, kterym to dovolim :)
-
ICQ 5.1 RELEASED!
http://ftp.icq.com/pub/ICQ_Win95_98_...q5_1_setup.exe
Citace:
(Release date: Tuesday, May 9, 2006)
New in this version:
• tZers - send short Flash animations to your Contact List friends.
• Two new Boyz and Girlz skins available for download.
• Quick access to send SMS messages to ICQ and non-ICQ Contacts (now called SMS Contacts).
• New option to select the login status.
• Notifications when contacts are online.
• New emoticons (old emoticons still available).
• Devil and nickname displayed on the top of the Contact List.
Improved:
• Improved Voice Chat sound quality using the latest VOIP technology (GIPS)
• Improved sign-up process.
• Improved User interface - text menus.
Changed:
• Add and Find Contacts button moved to the Contacts menu.
• Group Mode and Show Online Only buttons moved to the Contacts menu.
• Sort Contacts option moved to the Contacts menu.
• Find Contacts (in the Contact List) option moved to the Contacts menu.
• Adding an SMS Contact is now available from the Add and Find Contacts dialog.
• Xtraz Center shortcut button moved to the bottom of Contact List's Xtraz Panel.
-
-
Teraz mi miranda zacala robit to, ze si s niekym otvorim chat, ja pisem, odklepnem ale jemu to stale pise "is typing message", pritom ja uz som mu odoslal kopu sprav :( Mam 0.4.0.2 skusim nahodi 3ku co to povie... Nerobi to niekomu z vas?
-
Citace:
Původně odeslal misokgb
jemu to stale pise "is typing message", pritom ja uz som mu odoslal kopu sprav
Otazka je, jestli neni chyba na druhe strane. Misto verze Mirandy napis verzi icq.dll (i u prijemce)
-
Citace:
Původně odeslal misokgb
Teraz mi miranda zacala robit to, ze si s niekym otvorim chat, ja pisem, odklepnem ale jemu to stale pise "is typing message", pritom ja uz som mu odoslal kopu sprav :( Mam 0.4.0.2 skusim nahodi 3ku co to povie... Nerobi to niekomu z vas?
to se tusim resilo nekolik stranek zpatky. pred nejakou dobou udelali zmenu v icq protokolu, takze bylo nutno stahnout novy plugin pro icq
-
Citace:
Původně odeslal ripper
to se tusim resilo nekolik stranek zpatky. pred nejakou dobou udelali zmenu v icq protokolu, takze bylo nutno stahnout novy
plugin pro icq
Hej, vtedy mi to lagovalo ked menili protkol, dal som novy plugin vtedy a v pohode to slapalo... Len potom mi neukazovalo ludi ci su on/off. Resp. iba niektorych... Teraz mi to tak stale ide, ze neukazuje online pricom je online. A niekedy sa mi stane, ze so spoluziakom, ktory ma ICQ5 mu pisem, odoslem spravy no jemu to stale pise, ze is typing, idem pozriet nejaky novsi plugin ci nie je, snad to pomoze... ;)
-
Bod pro Triliana....předtím rok na icq, poté letmo Miradna, poté Trillian(už přes rok)...moc se mi líbí GUI, spoustu možností,nastavení,funkčnost,...prostě jsem spokojen. Neříkám že je lepší než Miranda,ale mě sedne lépe na tělo..
-
Chci upozornit na problemy s Mirandou a pluginem ICQJ 0.3.6.17, ktery je soucasti posledniho buildu #56. Obsahuje chybu a nejde se pripojit k serveru icq. Vice zde
-
Tak nevim, co zas delali s protokolem ICQ, ale zase mi Miranda nejak blbne (a novy plug-in z diskuze odkazovane vyse nepomaha :( ). ICQ me jakoby nezna - v chatovacim okne se zobrazi jmeno toho, s kym si pisu, ale misto meho jmena je moje ICQ cislo, kdyz se zkusim najit pres ICQ cislo, nikoho to nenajde, pritom ostatni (ne-mirandisty) to najde v pohode... nemate nekdo podobny problem prip. nevite, jak to resit?
-
Citace:
Původně odeslal ripper
Tak nevim, co zas delali s protokolem ICQ, ale zase mi Miranda nejak blbne (a novy plug-in z diskuze odkazovane vyse nepomaha :( ). ICQ me jakoby nezna - v chatovacim okne se zobrazi jmeno toho, s kym si pisu, ale misto meho jmena je moje ICQ cislo, kdyz se zkusim najit pres ICQ cislo, nikoho to nenajde, pritom ostatni (ne-mirandisty) to najde v pohode... nemate nekdo podobny problem prip. nevite, jak to resit?
Od posledniho updatu protokoli viz muj post z 10.2. mam stale stejny icq plugin ICQ Oscar v8 / Joe 0.3.5.3 a vse beha bez problemu.
-
Tak uz to jde zase v pohode, snad se to uz nevrati. Jednomu znamemu to totiz udelalo asi 2x, pritom mezitim to fungovalo normalne, pak zas ne... Tak nevim, kazdopadne ted to vypada dobre
-
Citace:
Původně odeslal 1111andreas
Ja pouzivam QIP info+download
www.qip.ru .Je to Rusky soft ale je tam i cestina vsetko.Som s nim nadovsetko spokojny rychla a flexibilna praca nemusim klikat na okna zvlast vsetko v jednom.U mna je naj soft na tento smer komunikacie
Dneska som ho aj ja nahodil, som zvedavy ako sa mu bude darit oproti ICQ, to ma obcas vyhadzovalo z online hier, z nicoho nic sa chcelo reconnectnut.
-
nevíte jak to je, když mám někoho v invisible listu v mirandě a pak ho odstranim z contact listu,tak už bude vidět že sem online?nebo dá se nějak nastavit hide invisible?
-
Citace:
Původně odeslal sebad
nevíte jak to je, když mám někoho v invisible listu v mirandě a pak ho odstranim z contact listu,tak už bude vidět že sem online?nebo dá se nějak nastavit hide invisible?
Me se Miranda zepta, jestli chci zachovat nastaveni pro tohle cislo nebo ho odstranit uplne.
Takze jde smazat z contact listu a ani tak te neuvidi, odzkouseno :)
-
Kdo by si chtel vyzkouset, tak uz se objevuji ke stazeni alpha verze Mirandy 0.5 napr. tady
-
Citace:
Původně odeslal Masster
Kdo by si chtel vyzkouset, tak uz se objevuji ke stazeni alpha verze Mirandy 0.5 napr.
tady
Noo konecne mi tato verzia ukazuje SPRAVNE kontakty - ktory su online/away proste pripojeni... Stara mi to neukazovala vsetkych... Za to ale neviem v tejto vypnut ten error, ked odoslem niekomu spravu tak to vyhodi error, na tej blbej stupnici v nastaveniach nie je take, ze vypnut vsetky errory :( Potom tam mam este nejaky problem s avatarmi, mi ich neukazuje na useroch... A nevyskoci ballon popup ked mi niekto pise este pred otvorenim okna s nim... To su tak moje postrehy... Najviac ma stve ten error pri odosielani sprav :/
-
2 Příloh-a(y)
No je to alpha ;)
Zkus jiny build, muze to pomoct, ono se to dost lisi.
btw. jeden user na officialnim foru si vysnil svoji verzi Mirandy (spis vzhled)
Příloha 1759
No a nekdo na foru se toho chytnul a vzniklo tohle (jen preview)
Příloha 1760
Pokud to dokaze procistit a ostatni skiny na Mirandu budou vypadat takhle super, tak se mame na co tesit.
-
Citace:
Původně odeslal Masster
Pokud to dokaze procistit a ostatni skiny na Mirandu budou vypadat takhle super, tak se mame na co tesit.
jejda to zas bude prebdena noc pokial to dostanem do stavu aby to vyzeralo ako miranda 0.2.1 :D
-
Pro Mirandisty co jim nefunguje prihlasovani a maji ICQ plugin v0.3.5.3 a nizsi je tu opravny patch - ICQ plugin v0.3.5.4
-
vsetko ohladne mirandy odporucam riesit na miranda.cz
-
Miranda IM 0.5 Preview Release 1 Now Available
Citace:
After a lot of work, 0.5 Preview Release 1 is now available. Beginning with Miranda IM 0.5 there will be two versions of Miranda. There will be a unicode (Windows 2000, XP) and ansi (Windows 9x, Windows ME) version. So please be sure to download the appropriate version for your system.
Stahujte tady
-
Citace:
Původně odeslal Masster
Miranda IM 0.5 Preview Release 1 Now Available
Stahujte
tady
THX k+ :) Konecne, inak som nasiel kde sa da vypinat tie error send message, bolo to aj v tej starej, len som to prehliadol. V tejto uz j vyskoci bublina dole ked mi niekto ide pisat :) Dik moc :)
-
No a mame tu konecne final verzi Mirandy 0.5.
Stahovat muzete tady
-
Ze by finalni verze Mirandy 0.6?
http://www.miranda-im.org/2006/12/29...-v06-released/
Citace:
Changes:
Enhancements
- Implemented UPnP support
- Core support for memory operations, strings, utf8 support, threading
- Tabbed options support
- ICQ: GDI resources optimization for extended status icons
- Jabber: Support for NTLM & MD5-DIGEST auth modes
- MSN: Support for WLM8 direct transfers
- MSN: File transfers added for the HTTP gateway mode
- MSN: Improved keep-alive packets sending
- Jabber: Ability to remove your account from the server
- Jabber: Ability to resolve nick names for transports
Bugfixes:
- AIM: Fix for file transfers
- IRC: Fix for nicknames which contain spaces
- Jabber: Added language id to the login request ('en')
- Jabber: Jabber crashes on very large images in vCards
- Jabber: Fix for issues with backslashes in the transports names
- Jabber: Fix for sending files to Pandion IM
- MSN: Improved error 217 (contact already exists) processing.
-
Presel jsem z mirandy 0.4 na 0.6 chtel bych se zeptat na par veci..
1) me rozciluje ten zlutej smajlik, kdyz se nekdo pripoji. Jak udelat, aby se pouze rozblikala ta puvodni ikona jako tomu bylo drive?
2) pouzivam ICQ a IRC. pokud se pripojim pouze na jeden protokol, v taskbaru je ikona statusu sediva - jako ze jsem offline. Online je pouze tehdy, pokud se globalne pripojim na vsechny protokoly. Drive to bylo tak, ze jsem byl online i kdyz jsem byl pouze na ICQ. jak k tomu dospet?
3) je nejaka sance, jak hromadne poslat vsem request na autorizaci? kdyz se prihlasim na icq jinde (mobil, notebook) tak vidim tak 10% lidi jmenem a zbytek jenom cisla a offline. Pokud kliknu pravym tlacitkem na kontakt (doma na PC), tak mam moznost vyzadat autorizaci, nicmene i kdyz me pak autorizuje tak tam ta moznost stale je a ja pak nevim, na cem sem, jestli ho uvidim nebo ne. Nasel jsem plugin ktery ma zobrazovat tecku u kontaktu ktery neni autorizovany, ale v originalni mirande ji nevidim, asi to chce nejaky clist_nicer a to mi prijde zase jako zbytecny srani, v jednoduchosti je sila...
4) poslednim problemem je, ze se mi spatne zarazujou skupiny a kontakty na PC/notebook/mobil atd. Mam zaply ICQ server side contact list, na PC(hlavni zdroj) jsem v manage contact nahral vse na server, zapnu to jinde a zase to je rozhazeny, mam tam nesmysly typu Family(kterou opravdu nemam), kontakty jsou rozhazeny no a jeste ke vsemu offline viz bod 3
-
Zdrawim,ma tu nekdo zkusenosti s ICQ 6 ?Da se uz normalne pouzivat, nebo je jen ve verzi testování?Díky za odpoved:)
-
Citace:
Původně odeslal
Nazalogy
Zdrawim,ma tu nekdo zkusenosti s ICQ 6 ?Da se uz normalne pouzivat, nebo je jen ve verzi testování?Díky za odpoved:)
http://download.icq.com/download/preview/ ?
-
-
Hledal jsem, ale nenalezl.
Umi Miranda vic ICQ uctu jako ICQLite? Myslim vice nadefinovanych, ale jen jeden aktivni.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Hledal jsem, ale nenalezl.
Umi Miranda vic ICQ uctu jako ICQLite? Myslim vice nadefinovanych, ale jen jeden aktivni.
Staci pri startu Mirandy podrzet Ctrl
-
Citace:
Původně odeslal
jedik
Staci pri startu Mirandy podrzet Ctrl
Je, diky!
A do profilu se dostynu vzdy jen pri startu, co?
NAvic se neda nastavit defaultni profil, takze se to vzdy pak pta.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Je, diky!
A do profilu se dostynu vzdy jen pri startu, co?
NAvic se neda nastavit defaultni profil, takze se to vzdy pak pta.
Defaultni profil se da nastavit v mirandaboot.ini. Popr. si muzes udelat zastupce na ruzne profily a pak to spoustet s parametrem - napr. "miranda32 Prtik", kde Prtik je jmeno tveho profilu.
Jinak prepinani profilu za behu tusim nejde.
-
Diky! Diky!
Musim nekde rozdat karmu, abych ji mohl dat opet tobe!
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
Presel jsem z mirandy 0.4 na 0.6 chtel bych se zeptat na par veci..
1) me rozciluje ten zlutej smajlik, kdyz se nekdo pripoji. Jak udelat, aby se pouze rozblikala ta puvodni ikona jako tomu bylo drive?
2) pouzivam ICQ a IRC. pokud se pripojim pouze na jeden protokol, v taskbaru je ikona statusu sediva - jako ze jsem offline. Online je pouze tehdy, pokud se globalne pripojim na vsechny protokoly. Drive to bylo tak, ze jsem byl online i kdyz jsem byl pouze na ICQ. jak k tomu dospet?
3) je nejaka sance, jak hromadne poslat vsem request na autorizaci? kdyz se prihlasim na icq jinde (mobil, notebook) tak vidim tak 10% lidi jmenem a zbytek jenom cisla a offline. Pokud kliknu pravym tlacitkem na kontakt (doma na PC), tak mam moznost vyzadat autorizaci, nicmene i kdyz me pak autorizuje tak tam ta moznost stale je a ja pak nevim, na cem sem, jestli ho uvidim nebo ne. Nasel jsem plugin ktery ma zobrazovat tecku u kontaktu ktery neni autorizovany, ale v originalni mirande ji nevidim, asi to chce nejaky clist_nicer a to mi prijde zase jako zbytecny srani, v jednoduchosti je sila...
4) poslednim problemem je, ze se mi spatne zarazujou skupiny a kontakty na PC/notebook/mobil atd. Mam zaply ICQ server side contact list, na PC(hlavni zdroj) jsem v manage contact nahral vse na server, zapnu to jinde a zase to je rozhazeny, mam tam nesmysly typu Family(kterou opravdu nemam), kontakty jsou rozhazeny no a jeste ke vsemu offline viz bod 3
add 1:
Ikona, ktera se zobrazuje po prihlaseni uzivatele jde zmenit. Najdi si v nastaveni Icons a je tam nekde vybrat jine ikony, ale tusim to jde jako cely set, takze muzes si najit stary set a mit vse podle stareho. Tady by me spis zajimalo jak tuhle fci uplne vypnout, protoze u 200 lidi co mam v ICQ me fakt nezajima jestli se nekdo prihlasil.
add3:
to ze se mi zobrazovali jen cisla, tak to mi delala go.icq.com.
add4: tohle by me taky zajimalo. vcera jsem se pokousel najit nejaky programek, ktery umi updatnout skupiny na serveru podle meho lokalniho nastaveni a nikde jsem nic nenasel.
-
Citace:
Původně odeslal
Paja
add 1:
Ikona, ktera se zobrazuje po prihlaseni uzivatele jde zmenit. Najdi si v nastaveni Icons a je tam nekde vybrat jine ikony, ale tusim to jde jako cely set, takze muzes si najit stary set a mit vse podle stareho. Tady by me spis zajimalo jak tuhle fci uplne vypnout, protoze u 200 lidi co mam v ICQ me fakt nezajima jestli se nekdo prihlasil.
Uplne vypnout - nebude to Options -> Events -> Ignore - Suppress online notification? Nevim, kazdopadne mne tam neblika nic, takze pokud to neni ono, zkusim detailneji napsat svoje nastaveni.
-
Citace:
Původně odeslal
ripper
Uplne vypnout - nebude to Options -> Events -> Ignore - Suppress online notification? Nevim, kazdopadne mne tam neblika nic, takze pokud to neni ono, zkusim detailneji napsat svoje nastaveni.
supr to je presne ono, diky
btw co se tyce aktualizace udaju na serveru, tak v 0.6 uz je to pekne poresne.
options -> network -> icq -> contacts -> (vybrat si smer synchronizace) -> manage server's list a pak jen synchro
-
Mate nekdo zkusenosti s ICQ6? Par znamych se me ptalo jak aktivovat zobrazeni extra statusu (takove ty kachnicky, jidlo, sledovani TV apod.), nevite nekdo? Instalovat se mi to jen kvuli toho nechce. Diky (v defaultu se jim to pry nezobrazuje, jen standardni online, away, NA, ...)
-
ICQ5.1build3000 + BannerKiller, uvazujem nad QIP-om.
-
Citace:
Původně odeslal
comm
Mate nekdo zkusenosti s ICQ6? Par znamych se me ptalo jak aktivovat zobrazeni extra statusu (takove ty kachnicky, jidlo, sledovani TV apod.), nevite nekdo? Instalovat se mi to jen kvuli toho nechce. Diky (v defaultu se jim to pry nezobrazuje, jen standardni online, away, NA, ...)
na miranda foru sem se doct, ze v nynejsi verzi icq6 xStatusy nejsou ... takze mozna bude nejakej update nebo nebudou vubec ... coz me ale netrapi :) doporuc znamejm mirandu ... ta si s nima poradi bez problemu ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
Mam cestinu, takze cesky:
Kontakty- Stavova lista- Zobrazit nazvy protokolu a Zobrazit stav.
Snad je to to, cos chtel.
Co se ikonek tyce, mam tam naimportovanou sadu z verze 0.3.x a blikani je furt tak jak jsem zvyklej.
-
uz vic jak pul roku pouzivam QIP a maximalni spokojenost :-)
-
Mohl by mi nekdo pichnout s mirandou? Neco jsem odinstaloval a vypadly mi vsechny zvuky - konkretne mi jde o jeden "incoming message" - ted mi tu misto nej pipa PC speaker. Upnul byste mi ho pls nekdo?
edit: jmeno souboru je messagealert.wav
-
Ten speaker pípá, protože nemá ten zvuk. Stačí buď v nastavení vypnout zvuky, nebo si tam nastavi jakýkoliv jinej wav a máš po starostech.
Pokud teda nechceš přesně něco konkrétního
-
Citace:
Původně odeslal
Dolbac
... jmeno souboru je messagealert.wav
tezko rict, jestli si mel tuhle zvukovou sadu :S ... ale tohle je klasickej zvuk kterej si pamatuju, tak to treba bude ono
-
thx for help, ten puvodni zvuk se vyparil ( bylo takove tiche dute tuknuti ), ale dam si tam to klasicke ICQ o-ou ;-)
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
Dolbac
thx for help, ten puvodni zvuk se vyparil ( bylo takove tiche dute tuknuti ), ale dam si tam to klasicke ICQ o-ou ;-)
Tak to ja mam zvuk "Zpravicka". Kdysi se to dalo stahnout jako alternativni zvuk do ICQ.
-
me se libi miranda v tom ze ma mnoho podprunych pluginu(i kdyz nekdy nestabilnich) a narozdil od ICQ/Triliana se da pekne upravit do posledniho detailu ... taky mam pocit ze z tech tri nejmin zabira pameti ...
-
Trillian ale doporucuju nakej starej 0.74 skin treba na www.deviantart.com . Ty novy jsou dost neprehledny.
-
Citace:
Původně odeslal
lucky
uz vic jak pul roku pouzivam
QIP a maximalni spokojenost :-)
Je tomu 14dní, co jsem přešel na QIP, protože ICQ mi neustale padalo,nedalo se přihlásit a dělalo si co si zrovna zamanulo...Tak jsem přešel na QIP a opravdu maximální spokojenost a už bych neměnil...Takže doporučuju QIP pokud se nemůžete rozhodnout;)