Re: Jaky firewall pouzivate?
Citace:
Původně odeslal
Mexes
muzu brat antivirovou a antispywarovou ochranu , kterou ma v sobe NOD32 jako firewall?
Nie, nemozes.
Citace:
Původně odeslal
meteor
myslim ze je to ten samy test, ale ja jsem se k nemu dostal myslim nejak pres securityfocus
Tyhle testy jsou strasne krasny, ale pro ten ucel co bych potreboval, tedy blokovat veskery prichozi provoz, krome s luzeb v LAN siti, jsou uzitecny, asi jako test na male auto do mesta, kde budou recenzovany tahace s navesem...
Citace:
Původně odeslal
HollyG
...pro ten ucel co bych potreboval, tedy blokovat veskery prichozi provoz, krome s luzeb v LAN siti...
V tom pripade bych to vubec neresil FW, ale nastavit na routeru do netu a pro lan investovat par stovek do switche ;)
A kazdej uzivatel dostane ten router v batuzku na zada :D
Citace:
Původně odeslal
HollyG
A kazdej uzivatel dostane ten router v batuzku na zada :D
idealni reseni. jinak mrkni na ten core force ... svym puvodem v openbsd je dosti bezproblemovej a rychlej a zaroven se da konfigurace ocesat presne na to, co pozadujes :)
Ono je to stejne dost offtopic, nebot to musi mit vzdalenou spravu, a jeste lepe aby to byla kombinace s antivirem/antispyware.
Coz znam symantec (boze jak ja ho nenavidim), eset...nejake dalsi?
Citace:
Původně odeslal
HollyG
Ono je to stejne dost offtopic, nebot to musi mit vzdalenou spravu, a jeste lepe aby to byla kombinace s antivirem/antispyware.
Coz znam symantec (boze jak ja ho nenavidim), eset...nejake dalsi?
hehe jak jsem rikal, netscreen firewall....
antivirus, antisp. fetures, routing switching jak si prejes...nema cenu rozepisovat kdo nevyzkousi netusi :-)
jinak i na personal fw muzes nastavit jaky traffic blokova a jaky ne (v cetne lan) jen to chce trochu vice prace...
Citace:
Původně odeslal
sasha
hehe jak jsem rikal, netscreen firewall....
antivirus, antisp. fetures, routing switching jak si prejes...nema cenu rozepisovat kdo nevyzkousi netusi :-)
jinak i na personal fw muzes nastavit jaky traffic blokova a jaky ne (v cetne lan) jen to chce trochu vice prace...
jejda ty ses vazne komik. ty maly routery co tu nekdo navrhoval by jeste v batuzku byly pouzitelny, ale takhle's tomu nasadil korunu :-D
Nahodou, kdyby si kazdy konzultant nosil k zakaznikovi na zadech celou osobni serverovnu, to by byla pohoda... :D
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
jejda ty ses vazne komik. ty maly routery co tu nekdo navrhoval by jeste v batuzku byly pouzitelny, ale takhle's tomu nasadil korunu :-D
to jsi se trefil, jak nemam roztazenou pusu od ucha k uchu necitim se dobre, nicmene jsem asi nepostrehl ze to chce nekdo nekam nosit... kazdopadne to nevazi ani kilo....
ale dost uz bylo netscreenu kupte si kerio
at nezakladam novy thread, bumpnu tento:
Citace:
Checkpoint software are giving away ZoneAlarm Firewall Pro + 1 year subscription completely free of charge to ALL users. Why? Because they are celebrating the 15th birthday of their first Firewall launch. This offer will only last for one day (11/18/08 to 11/19/08). To download your free copy of ZoneAlarm Firewall for free, follow the steps below:
1. Visit the Checkpoint software ZoneAlarm Pro promotion page via this link.
http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html
2. Click on the download button. You may get the following message (if the demand is too high)
Due to overwhelming demand, you will receive a confirming email within 48 hours that includes a download link for your free copy of ZoneAlarm Pro and a unique license key to activate the software.
3. Enter your Name and valid E-mail. You will receive a download link to ZoneAlarm Pro as well as a license key for one year subscription to your E-mail.
berte dokud je :)
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
Tak aby jsem te pobavil jeste vic, potkal jsem ted jeden design kdy zakaznik pozaduje vpn konekci odkudkoliv po svete tim zpusobem ze da echo kde v jakem hotelu se kona konference, tam dojede itik koupi wifi od hotelu, sebou ma netscreen wifi fw ten pouzije pro site2site vpn a manageri jen prijdou prihlasi se pres dhcp na netscreen a frci jak namydleni = lezou ti oci z dulku, uplne te chapu, ale plati za to co chteji haha a pry je nebavi se starat o certifikaty v cisco vpn clientovi klikat tam a vyplnovat heslo .....
takze aby jste meli predstavu.....
mozna holt kazdy pracujeme v jinem IT svete s jinymi zdroji a zakazniky ...
Citace:
Původně odeslal
sasha
Tak aby jsem te pobavil jeste vic, potkal jsem ted jeden design kdy zakaznik pozaduje vpn konekci odkudkoliv po svete tim zpusobem ze da echo kde v jakem hotelu se kona konference, tam dojede itik koupi wifi od hotelu, sebou ma netscreen wifi fw ten pouzije pro site2site vpn a manageri jen prijdou prihlasi se pres dhcp na netscreen a frci jak namydleni = lezou ti oci z dulku ? :D plati za to co chteji haha - pry je nebavi se starat o certifikaty v cisco vpn clientovi klikat tam a vyplnovat heslo .....
takze aby jste meli predstavu.....
mozna holt kazdy pracujeme v jinem IT svete s jinymi zdroji a zakazniky ...
no lol :)
sice to moc nezapada do toho, co se tu resilo, ale reseni probelmu (ktery vznikl vlastne kvuli tomu, aby itaci mohli jezdit na vejlety:) ) je to fakt zajimavy :-D
ale predstava tebou navrhovaneho reseni, ze by kazdej ten byznysmen, mel ssebou mimo 1.2kg notebooku tahat jeste 1kg netscreen + 5kg UPS, aby nemusel hledat na konferenci zasuvku me fakt pobavila :-D
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
no lol :)
sice to moc nezapada do toho, co se tu resilo, ale reseni probelmu (ktery vznikl vlastne kvuli tomu, aby itaci mohli jezdit na vejlety:) ) je to fakt zajimavy :-D
ale predstava tebou navrhovaneho reseni, ze by kazdej ten byznysmen, mel ssebou mimo 1.2kg notebooku tahat jeste 1kg netscreen + 5kg UPS, aby nemusel hledat na konferenci zasuvku me fakt pobavila :-D
ano pravda je to trochu jine reseni nez o kterem se tu mluvilo nicmene businessman si prave sebou nese jenom ten ntb, ten itak tam dojede a prichysta to cca pro 8 a vice lidi, kteri se tam sjedou z ruznych casti sveta...
jinak pro upresneni nez to uzavru, ten netscreen vazi 600g a UPS jsem vydel naposledy nekde v JZD na vratnici, je zvykem ze hotel ma nekolik mistnosti pro takoveto setkani, se stoly a pripojenim jak do ethernetu tak i power site.
toz tak a uz se nediv "D
Citace:
Původně odeslal
sasha
...
mno moc pekne si ten OT obhajujes :-D