Nejake insider informacie kedy mozme ocakavat realne zvysovanie v Brne? Do mesiaca? dvoch? troch?
Printable View
Nejake insider informacie kedy mozme ocakavat realne zvysovanie v Brne? Do mesiaca? dvoch? troch?
Mne by spíš zajímalo, kdy už konečně placená služba bude fungovat jak má... poslední dny mám neustále nějaké výpadky, rychlost kolísá od maximálních 6MBit až k rychlosti DialUpu, semtam to nejede vůbec, prostě pakárna. :rolleyes: Na Torrenty a spol. jsem se raději pár týdnů ani nepodíval, jinak by mne už možná trefil šlak.
Touto cestou Vám potvrzujeme, že Váš požadavek byl akceptován. Změna ze současné nabídky na nabídku UPC 20M bude realizována do 48 hodin.
tak ja hlasim, ze DC++ porad nejede
lokalita Brno - Kr. Pole
je to dost prekerni situace, neni kam jinam prechazet, tady nic jinyho neni a O2 urcite nechci, neverim ze bych si pomohl
UPC Light + Upload Booster
DTV Starter + Sport.
BTW. jak je to s tím zrychlením, je nutné resetovat modem, nebo to začne samo svištět rychle?
Dneska jsem posílal na zákaznické centrum UPC žádost o převod na 20M. Mezi starým tarifem Light a novým 20M je pokud se nepletu rozdíl ani ne 10Kč a čekat, než mi ten Light převedou někdy na něco, to se mi fakt nechce. Jsem zvědavej, kdy to proběhne a časem uvidím, jestli těch 20/1.5 využiju nebo přejdu na nižší 10M.
pry se to ma zvedat kazdej mesic a v breznu ma byt posledni.
osobne se mi nechce cekat ani dele jak mesic, tak jsem vcera presel na tarif 10M, bohuzel tato firma se pri snizovani nabidky nechova moc vstricne takze rychlost mi zmeni az na zacatku unora.
tak tohle jsem nezaznamenal, mam u nich TV (analog klasik - jeste karnevalackej), telefon i internet a stejne na me dlabou, akorat mi neustale nuti digital ...
Jj mám podobnou zkušenost.
Classsic - 20M.
Došel mi email v tom, že se jedná o snížení služby - asi berou v potaz, že Classic bude těch 25M, takže na 20M se jedná o snížení služby, tudíž poplatek 100,- (asi se opět někdo napakuje)
Zatím čekám o vyjádření, protože jsem uvedl číslo smlouvy a oni mi poté odpověděli úplně jíným oslovením, než se jmenuji s tím, že ke změně dojde 2.2.2009. Tak jsem tam zadal ať mi zavolají, protože bych rád zjistil nejasnost v tom jméně a hlavně v tom, že jejich klientské číslo má o jednu číslici více, než moje :rolleyes:
Přitom vím, že je moje číslo správné.
Oni to snížení berou tak, že budeš platit míň. Taky jsem to řešil z Easy na 10M a když jsem se ptal, jak je možné, že je to snížení, tak mi to zdůvodnili nižší platbou.
Tak jsem se nechal přepojit na oddělení výpovědí, kde jsem jim řekl, že ruším smlouvu po x letech (x>4) protože když ji vypovím a založím znovu, tak krom toho, že nebudu platit 100,- Kč za "snížení" tak budu ještě po dobu 4 měsíců platit jen 50%.
Tak jsme se domluvili, že jsem nic nerušil a teď mám 10M a první 4 měsíce budu platit jen 50%.
No vidis, na me rovnou vybalil pri stehovani ze teda smlouvu nechame a 50% bude na rok, s tim ze se rychlost po novym roce zvysi na 18/1,5Mb (light) :)
Místo převodu na rychlejší (o pár korun dražší) tarif, mi akorát z UPC poslali harmonogram přechodu na vyšší rychlosti u starých tarifů (viz. příoha)... tak nevím, u UPC neumí česky nebo jsou jen tak nechápaví? :rolleyes:
No to jsou teda koumaci :) Ja mam cca 5mesicu Easy s tim, ze je to nabidka 50procent ceny na pul roku. Tudiz jeste jeden mesic budu platit tech 285Kc. Teda mel bych. Tedka me prisla faktura na 349Kc nevim kde to zase sebrali :( VNC zacina pomalu a jiste fungovat tak uz to snad bude OK.
Ten harmonogram taky vypada zajimave. Kazdopadne ted Easy bezi porad na tech 4Mbitech. Navysovat budou urcite az ke konci mesice :)
Jinak to udelam asi jako Paolo to zni jako slusnej napad :)
Došlo k navýšení rychlosti.
Restartujte modemy.
http://speed.io/pics/1535/7094/speed.io.png
Jen mě štve, že mi změnili IP adresu. Měl jsem vlastní placenou a tu mi změnili, protože jsem zažádal o přechod na 20M, které mi dodají až 2.2.2009 :rolleyes:
Doufám, že tyto IPčka přidělované jsou veřejné... :?:
Taky se mi to zrychlilo a nic jsem restartovat nemusel :D
Jojo, mne ten Classic taky zrychlili
http://www.speedtest.net/result/384457654.png
Taky potvrzuji zrychleni v Brne, zatim tedy bohuzel jenom download:
http://speed.io/pics/1536/2497/speed.io.png
Praha 4 - Kunratice zatím nic ani po restartu modemu... :cry::cry::cry:
Mozno to tu uz niekde bolo pisane, ale ostane sluzba Booster?
Co me rikali tak nebude, ale 100% to potvrzene nemam
Tu mam pocit zrusili uz s nasazenim novych tarifu (10M, 20M).
Jinak mne se napr. v administraci pise, ze mam sluzbu "Classic + dvojnásobný upload" (ale mam jen Classic, booster jsem si po nekolika mesicich, kdy jsem z papirovych 2M videl zhruba 1.4, zrusil).
Pripada mi, ze v UPC maji posledni dobou docela hokej :).
dsl.cz ukazuje 850kBps, uTorrent nepreleze 100 ... wtf! A to jsem si zrovna prines 1TB disk :(
EDIT: tak uz jsem se dostal i na 200 - zajimavy ze mam 80 pripojenejch seederu a jede to nakokot ... (hdbits)