-
Re: ICQ,Miranda,Trilian co pouzívat
Presel jsem z mirandy 0.4 na 0.6 chtel bych se zeptat na par veci..
1) me rozciluje ten zlutej smajlik, kdyz se nekdo pripoji. Jak udelat, aby se pouze rozblikala ta puvodni ikona jako tomu bylo drive?
2) pouzivam ICQ a IRC. pokud se pripojim pouze na jeden protokol, v taskbaru je ikona statusu sediva - jako ze jsem offline. Online je pouze tehdy, pokud se globalne pripojim na vsechny protokoly. Drive to bylo tak, ze jsem byl online i kdyz jsem byl pouze na ICQ. jak k tomu dospet?
3) je nejaka sance, jak hromadne poslat vsem request na autorizaci? kdyz se prihlasim na icq jinde (mobil, notebook) tak vidim tak 10% lidi jmenem a zbytek jenom cisla a offline. Pokud kliknu pravym tlacitkem na kontakt (doma na PC), tak mam moznost vyzadat autorizaci, nicmene i kdyz me pak autorizuje tak tam ta moznost stale je a ja pak nevim, na cem sem, jestli ho uvidim nebo ne. Nasel jsem plugin ktery ma zobrazovat tecku u kontaktu ktery neni autorizovany, ale v originalni mirande ji nevidim, asi to chce nejaky clist_nicer a to mi prijde zase jako zbytecny srani, v jednoduchosti je sila...
4) poslednim problemem je, ze se mi spatne zarazujou skupiny a kontakty na PC/notebook/mobil atd. Mam zaply ICQ server side contact list, na PC(hlavni zdroj) jsem v manage contact nahral vse na server, zapnu to jinde a zase to je rozhazeny, mam tam nesmysly typu Family(kterou opravdu nemam), kontakty jsou rozhazeny no a jeste ke vsemu offline viz bod 3
-
Zdrawim,ma tu nekdo zkusenosti s ICQ 6 ?Da se uz normalne pouzivat, nebo je jen ve verzi testování?Díky za odpoved:)
-
Citace:
Původně odeslal
Nazalogy
Zdrawim,ma tu nekdo zkusenosti s ICQ 6 ?Da se uz normalne pouzivat, nebo je jen ve verzi testování?Díky za odpoved:)
http://download.icq.com/download/preview/ ?
-
-
Hledal jsem, ale nenalezl.
Umi Miranda vic ICQ uctu jako ICQLite? Myslim vice nadefinovanych, ale jen jeden aktivni.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Hledal jsem, ale nenalezl.
Umi Miranda vic ICQ uctu jako ICQLite? Myslim vice nadefinovanych, ale jen jeden aktivni.
Staci pri startu Mirandy podrzet Ctrl
-
Citace:
Původně odeslal
jedik
Staci pri startu Mirandy podrzet Ctrl
Je, diky!
A do profilu se dostynu vzdy jen pri startu, co?
NAvic se neda nastavit defaultni profil, takze se to vzdy pak pta.
-
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Je, diky!
A do profilu se dostynu vzdy jen pri startu, co?
NAvic se neda nastavit defaultni profil, takze se to vzdy pak pta.
Defaultni profil se da nastavit v mirandaboot.ini. Popr. si muzes udelat zastupce na ruzne profily a pak to spoustet s parametrem - napr. "miranda32 Prtik", kde Prtik je jmeno tveho profilu.
Jinak prepinani profilu za behu tusim nejde.
-
Diky! Diky!
Musim nekde rozdat karmu, abych ji mohl dat opet tobe!
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
Presel jsem z mirandy 0.4 na 0.6 chtel bych se zeptat na par veci..
1) me rozciluje ten zlutej smajlik, kdyz se nekdo pripoji. Jak udelat, aby se pouze rozblikala ta puvodni ikona jako tomu bylo drive?
2) pouzivam ICQ a IRC. pokud se pripojim pouze na jeden protokol, v taskbaru je ikona statusu sediva - jako ze jsem offline. Online je pouze tehdy, pokud se globalne pripojim na vsechny protokoly. Drive to bylo tak, ze jsem byl online i kdyz jsem byl pouze na ICQ. jak k tomu dospet?
3) je nejaka sance, jak hromadne poslat vsem request na autorizaci? kdyz se prihlasim na icq jinde (mobil, notebook) tak vidim tak 10% lidi jmenem a zbytek jenom cisla a offline. Pokud kliknu pravym tlacitkem na kontakt (doma na PC), tak mam moznost vyzadat autorizaci, nicmene i kdyz me pak autorizuje tak tam ta moznost stale je a ja pak nevim, na cem sem, jestli ho uvidim nebo ne. Nasel jsem plugin ktery ma zobrazovat tecku u kontaktu ktery neni autorizovany, ale v originalni mirande ji nevidim, asi to chce nejaky clist_nicer a to mi prijde zase jako zbytecny srani, v jednoduchosti je sila...
4) poslednim problemem je, ze se mi spatne zarazujou skupiny a kontakty na PC/notebook/mobil atd. Mam zaply ICQ server side contact list, na PC(hlavni zdroj) jsem v manage contact nahral vse na server, zapnu to jinde a zase to je rozhazeny, mam tam nesmysly typu Family(kterou opravdu nemam), kontakty jsou rozhazeny no a jeste ke vsemu offline viz bod 3
add 1:
Ikona, ktera se zobrazuje po prihlaseni uzivatele jde zmenit. Najdi si v nastaveni Icons a je tam nekde vybrat jine ikony, ale tusim to jde jako cely set, takze muzes si najit stary set a mit vse podle stareho. Tady by me spis zajimalo jak tuhle fci uplne vypnout, protoze u 200 lidi co mam v ICQ me fakt nezajima jestli se nekdo prihlasil.
add3:
to ze se mi zobrazovali jen cisla, tak to mi delala go.icq.com.
add4: tohle by me taky zajimalo. vcera jsem se pokousel najit nejaky programek, ktery umi updatnout skupiny na serveru podle meho lokalniho nastaveni a nikde jsem nic nenasel.
-
Citace:
Původně odeslal
Paja
add 1:
Ikona, ktera se zobrazuje po prihlaseni uzivatele jde zmenit. Najdi si v nastaveni Icons a je tam nekde vybrat jine ikony, ale tusim to jde jako cely set, takze muzes si najit stary set a mit vse podle stareho. Tady by me spis zajimalo jak tuhle fci uplne vypnout, protoze u 200 lidi co mam v ICQ me fakt nezajima jestli se nekdo prihlasil.
Uplne vypnout - nebude to Options -> Events -> Ignore - Suppress online notification? Nevim, kazdopadne mne tam neblika nic, takze pokud to neni ono, zkusim detailneji napsat svoje nastaveni.
-
Citace:
Původně odeslal
ripper
Uplne vypnout - nebude to Options -> Events -> Ignore - Suppress online notification? Nevim, kazdopadne mne tam neblika nic, takze pokud to neni ono, zkusim detailneji napsat svoje nastaveni.
supr to je presne ono, diky
btw co se tyce aktualizace udaju na serveru, tak v 0.6 uz je to pekne poresne.
options -> network -> icq -> contacts -> (vybrat si smer synchronizace) -> manage server's list a pak jen synchro
-
Mate nekdo zkusenosti s ICQ6? Par znamych se me ptalo jak aktivovat zobrazeni extra statusu (takove ty kachnicky, jidlo, sledovani TV apod.), nevite nekdo? Instalovat se mi to jen kvuli toho nechce. Diky (v defaultu se jim to pry nezobrazuje, jen standardni online, away, NA, ...)
-
ICQ5.1build3000 + BannerKiller, uvazujem nad QIP-om.
-
Citace:
Původně odeslal
comm
Mate nekdo zkusenosti s ICQ6? Par znamych se me ptalo jak aktivovat zobrazeni extra statusu (takove ty kachnicky, jidlo, sledovani TV apod.), nevite nekdo? Instalovat se mi to jen kvuli toho nechce. Diky (v defaultu se jim to pry nezobrazuje, jen standardni online, away, NA, ...)
na miranda foru sem se doct, ze v nynejsi verzi icq6 xStatusy nejsou ... takze mozna bude nejakej update nebo nebudou vubec ... coz me ale netrapi :) doporuc znamejm mirandu ... ta si s nima poradi bez problemu ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
Mam cestinu, takze cesky:
Kontakty- Stavova lista- Zobrazit nazvy protokolu a Zobrazit stav.
Snad je to to, cos chtel.
Co se ikonek tyce, mam tam naimportovanou sadu z verze 0.3.x a blikani je furt tak jak jsem zvyklej.
-
uz vic jak pul roku pouzivam QIP a maximalni spokojenost :-)
-
Mohl by mi nekdo pichnout s mirandou? Neco jsem odinstaloval a vypadly mi vsechny zvuky - konkretne mi jde o jeden "incoming message" - ted mi tu misto nej pipa PC speaker. Upnul byste mi ho pls nekdo?
edit: jmeno souboru je messagealert.wav
-
Ten speaker pípá, protože nemá ten zvuk. Stačí buď v nastavení vypnout zvuky, nebo si tam nastavi jakýkoliv jinej wav a máš po starostech.
Pokud teda nechceš přesně něco konkrétního
-
Citace:
Původně odeslal
Dolbac
... jmeno souboru je messagealert.wav
tezko rict, jestli si mel tuhle zvukovou sadu :S ... ale tohle je klasickej zvuk kterej si pamatuju, tak to treba bude ono
-
thx for help, ten puvodni zvuk se vyparil ( bylo takove tiche dute tuknuti ), ale dam si tam to klasicke ICQ o-ou ;-)
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
Dolbac
thx for help, ten puvodni zvuk se vyparil ( bylo takove tiche dute tuknuti ), ale dam si tam to klasicke ICQ o-ou ;-)
Tak to ja mam zvuk "Zpravicka". Kdysi se to dalo stahnout jako alternativni zvuk do ICQ.
-
me se libi miranda v tom ze ma mnoho podprunych pluginu(i kdyz nekdy nestabilnich) a narozdil od ICQ/Triliana se da pekne upravit do posledniho detailu ... taky mam pocit ze z tech tri nejmin zabira pameti ...
-
Trillian ale doporucuju nakej starej 0.74 skin treba na www.deviantart.com . Ty novy jsou dost neprehledny.
-
Citace:
Původně odeslal
lucky
uz vic jak pul roku pouzivam
QIP a maximalni spokojenost :-)
Je tomu 14dní, co jsem přešel na QIP, protože ICQ mi neustale padalo,nedalo se přihlásit a dělalo si co si zrovna zamanulo...Tak jsem přešel na QIP a opravdu maximální spokojenost a už bych neměnil...Takže doporučuju QIP pokud se nemůžete rozhodnout;)