u mne v byte zasuvka uz byla a k aktivaci sem zadny souhlas nepotreboval
Printable View
UPC má sice nové stránky, ale jejich chovani uz presahuje vsechny meze!!!!!
Objednal jsem si tarif Easy za 555Kč, v akci byly 2 mesice za 50%. Pak jsem si doobjednal sluzbu dvojnasobny upload.
Platim inkasem.
Prvni fakturu na cca 300kc, jsem platil normalne prevodem, dalsi bohuzel uz inkasem.
Poprve si strhli 685Kč, ted dokonce 720Kč!!!!
Na první požadavek emailem nereaguji, tak sem jim prave odeslal:
Dobrý den!
Mám dotaz ohledně vyúčtování za poslední dvě období, mám předplacen tarif Easy a Dvojnásobný upload, v akci sem měl 2 měsíce za 50%, ale minulý měsíc si vaše firma strhla 685 kc, tento mesíc dokonce 720kc!!!!
Na moji predchozí upozorneni na tuto skutecnost spojenou se zádosti o zasílání vyuctovaní v elektronicke podobe taktez nikdo nijak nereagoval!!!
(nasleduje prepis potvrzeni minule komunikace:)
Vážená paní, Vážený pane,
potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu.
Pokud budete reagovat na tuto automatickou odpověď, nepoužívejte prosím tlačítko odpovědět, ale využijte opět kontaktního formuláře na http://www.upc.cz/cz/klpoz.
S přáním hezkého dne.
Vaše UPC
Vyplněné údaje v kontaktním formuláři:
Jméno: Prasathor
Ulice: praseci
Město: horni prasecak
Číslo smlouvy: 666
Pevná linka:
Mobilní telefon: pig-o-phone
E-mail: pig-o-mail
Důvod požadavku: Platby
Text požadavku:
Dobrý den!
Dne 19.11. mi bylo z účtu strhnuto 685,00CZK za služby UPC CESKA REPUBLIKA, rad bych k tomuto dostal vysvetleni - objendaval jsem si internet v akci, kdy byly tusim 2 mesice za 50% pausalu, cize s mojim tarifem Easy (555Kč/mesic) se mi ona strhnuta castka zda neadekvatne vysoka.
Je sice pravda, ze jsem si obejdnal sluzbu Dvojnasobny Upload, ale i tak: 555/2+99 != 685Kč
Tímto bych také rád požádal o zasílání elektronické faktury na můj (tento) email - odkaz na vašich stránkách nefunguje.
S pozdravem
Lukáš Kupec
Datum přijetí: 11/20/2007 1:23:55 PM
Prosim nekoho kompetentního o vyjadrení, pokud se vase sluzby nezlepsi a budete nadale pokracovat v nastolenem kursu chovani se k zakaznikum, budu muset podniknout veskere mozne kroky k narovnani teto situace.
S pozdravem
Dr_Pig
Pokud se neozvou, prestavam platit.
Jak se dá objednat ten dvojnásobný upload? Mají k tomu někde podklady?
Objednat to lze stejně jako vše ostatní, jedná se o tohle: http://www.upc.cz/internet/extras/dvojnasobny_upload
Ti, co mají UPC Easy, mohou místo dvojnásobného uploadu zkusit vyjednat slevu na UPC Light. Za pár korun tak můžou mít i dvojnásobný download... Osobně mám UPC Light se slevou za cca 700 Kč už pěkně dlouho.
Snažím se zaregistrovat na UPC pro přístup ke službám (https://www.upc.cz/my_upc/register/) ale vůbec se mi to nedaří, pořád mi to hlásí uživatel nenalezen.
Je tam někdo zaregistrován a mohl poradit co tam mám zadat za číslo?
Doktor-Prase: to neplacení bych si možná rozmyslel. UPC je členem SOLUS a určitě bude své dlužníky "sdílet" s ostatními členy, což by potom mohl být trošku problém, třeba kdybys někde chtěl nějakou půjčku/úvěr...
nejsi jedinej kdo ma problem s placenim prez inkaso (strhavaji spatne castky), a radu ti muzu dat akorat jednu plat to prevodem z uctu ..
btw pokud chces jeste jejich sluzby vyuzivat doporucuju ti jim platit a zpetne vymahat preplatek, pokud prestanes platit budes mit akorat problemy a odstrihnou ti linku ..
Tak dneska přišlo:
Vážený pane DrPig,
dovolte, prosím, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 18. 12. 2007, týkající se nesrovnalostí na Vašem klientském účtu u naší společnosti.
Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz/.
Kampaňové zvýhodnění skončilo k 24. 11. 2007. Od tohoto data jsou služby účtovány za plnou sazbu, tedy 555,- Kč měsíčně + Dvojnásobný upload za 99,- Kč poměrnou částí do konce měsíce a v prosinci za celý měsíc.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Karnevalí_operátor
operátor klientského centra
Já nevím, jestli jsou blbý jak zlomený tágo nebo jak, ale tohle mě teda hned po ránu pěkně vytočilo...
obratem jsem jim odpověděl:
Dobrý den!
Už jsem psal dvakrát, že požaduji vysvětlení, proč mi je z účtu strháváno více, než je skutečná částka k úhradě.
Od 24.11. mi běží normální tarif Easy (555Kč) plus Dvojnásobný upload (99kč), táži se tedy poněkolikáté, proč mi bylo 19.11. strhnuto 685kč a 18.12. dokonce 720kč!!!!
555+99= 654, takže jste si strhli o 31+66=97kč více , než jste měli!
Tímto žádám o konkretní a podroné vysvětlení, nejlépe po telefonu!
Pokud nebudu kontaktován v časově krátkém a únosném horizontu, budu nucen podniknout veškeré kroky k narovnání situace.
S pozdravem
DrPig
Opravdu nevím, jestli jsou natvrdlí, hloupí, nebo pouze uhrovití teenageři, ale tohle jsem ještě neviděl.... :D
Plus jsem samozřejmě - již potřetí zopakoval žádost o elektronické faktury a připojil jsem žádost o zpětné vyúčtování. Ať se snaží...
hele už několikrát se mi stalo u jiných institucí, že odpověděli z dopisu jenom na jednu věc a to na kterou se jim nejlépe odpovídalo. Ty ostatní jako by přehlédli. Doporučuji ti poslat každou otázku zvlášť. Pak dostaneš na každou přesnou otázku odpověď (blábol).
Jen k tomu UPC a uctovani. Tak se nam to jednou stalo a hodne podobny priklad jako zde popisovany. Skoncila nejaka akce a castka na SIPU (UPC) byla takova ze rozumny (i nerozumny) clovek k ni nemohl dojit jinak nez fci randomize.. taky tam slo o nejake kilco nahoru. Stalo se to 2x pak se to uklidnilo. IMO ten jejich soft co jim pocita pomerne castky je trosku nakraply :-)
Samozrejme jsem tam psal a dosla mi taky takova nejaka univerzalni odpoved z ktere jsem nebyl moudry.
Prvy den na UPC. Prva reakcia? Robite si k**** srandu? Tomuto niekto hovori vysokorychlostny internet? Na netboxe ak som dal nieco tahat z ftp, tak v logu som mal rovnu ciaru na hranici 500kB/s (4mbit) linka, na UPC pri 5mbite sinusoida s maximom 400kB/s. Tak taketo nieco som skutocne necakal.
Ja som prave ocakaval, ze UPC na tom bude podobne ako netbox, kedze ryzuju celkom slusne. No zda sa, ze som sa kruto prepocital. Chjo :-(
Mam 5Mbit, na torrentech stabilne 620-640kBps -> mas to rozbity ;)
Chcel si skor napisat UPC to ma rozbity
Tak dneska mě UPC teda totálně na**ali!
Před 3 měsíci jsem volal na UPC a změnil (zrušil některé služby), konkrétně z TV Supreme na Starter + Sport, net z Classic na Light.
Asi za 2 týdný nám přestaly jít kanály a zpomalil se net.
Pak zase po několika týdnech se najednou spustily všechny kanály, ale net zůstal stále pomalý - na webu byl nějakou dobu UPC Classic - přitom to šlo pomalu, pak se to tam změnilo ale na Light.
No a dneska nám zase přišla složenka a tam účet na 2400 za TV Supreme a UPC Classic !!!
Předchozí složenky jsem neviděl, tatik si to spravuje.
Co to má kuwa bejt za jednání tohle? Já mám již 2 měsíce pomalý internet, ale pořád se cáluje za rychlejší, takhle nehoráznej bordel jsem fakt neviděl.
Teď se jim tam ještě nedá dovolat :mad: :mad:
Začínám hledat v naší lokalitě jiné providery, protože tohle nemá obdoby!
PiT > stal nieco ten vyjazd technika? Boli ochotni nieco take vobec podniknut, alebo na klientov viacmenej hadzu bobek?
Vcera to bolo naozaj neunosne. Znizeny upload nasvedcuje tomu, ze neaktivovali jeho zdvojenie, ale na 5mbit linke ocakavam vyssie rychlosti ako 70kB/s :rolleyes:
Mohol by mi niekto hodit screen z modemu ohladne sily signalu, aby som vedel od coho sa mam odrazit? Dik
jak se dostanu do diagnostiky modemu, lze li to? mam scientific atlantu...
Neviem ako v CZ ale v BA to maju normalne ako sluzbu... Proste som zavolal na infolinku, povedal im co mam za problem, ze si prajem vyjazd technika nech mi premeria kable.
Technik dosiel, zapojil na koniec kabla nejaky ich HW merak za par 100 litrov (co komentoval s rehotom, ze auto, ktorym dosiel, stoji menej ako ten merak), zistil utlmy, vymenil rozdvojky s tym, ze sme sa dohodli, ze na max to nepojde (posledny test mi nepresiel), lebo to mam tahane cez cely byt a na konci to mam rozdvojene kvoli TV karte. Odvtedy mi to ide cca 232-240KB/s s tym, ze menej to nejde...
Vyjazd ani koncovky/rozdvojky ma samozrejme nic nestali.
[edit]
So screenom bude problem, nakolko sa teraz doma velmi nezdrziavam :oops:
[edit 2]
Receive Power Level -6.7 dBmV
Transmit Power Level 51.5 dBmV
ine polozky tam nemam
Pokusne som teraz stahoval 300MB fajl a za cely cas to islo min 232.1 max 239.8 avg 238.8 KB/s.
Mam Light + upload booster, a tech 5120/1024 mi to dava stale (pokud nepocitam obcasny vypadky). Screenshot z modemu (Motorola SB5100) se mi sem davat nechce, snad postaci tohle:
Downstream signal to noise ratio: 34dB
Downstream power level: -13dBmV
Upstream power level: 42dBmV
Tech -13dBmV je podle expertu z www.upczone.cz udajne dost spatna hodnota (kabel od uc. zasuvky k modemu mam asi 12m), ale problemy kupodivu nemam.
Mymak:
Ja mam od zasuvky po modem cca 21m s tym, ze su tam dva zlomy. Prvy TV v obyvacke a druhy tesne pred modemom na TV kartu :)