-
Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny
dnes to zase před necelou hodinou vypadlo a nejde internet vůbec doteď, ještě že mám zatím pořád radiokomunikace.
-
no sice tam mají napsané "bez limitu", ale vzhledem k tomu ustanovení o FUP ve smluvních podmínkách a tomu, že jsem to kdysi i někde na netu četl mám dojem, že tam nějaký limit mají - snad kolem 50 GB za měsíc nebo tak nějak?
-
Měsíčně protahám okolo 150 GB (tam a zpět zvlášť) a nijak omezován pořád nejsem.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
dnes to zase před necelou hodinou vypadlo a nejde internet vůbec doteď, ještě že mám zatím pořád radiokomunikace.
UPC nejde v celé ČR, nešlo to ani v Děčíně, ani v Ústí nad Labem, teď tam volal kámoš a prý to nejde nikde.
-
Citace:
Původně odeslal
JaB
no sice tam mají napsané "bez limitu", ale vzhledem k tomu ustanovení o FUP ve smluvních podmínkách a tomu, že jsem to kdysi i někde na netu četl mám dojem, že tam nějaký limit mají - snad kolem 50 GB za měsíc nebo tak nějak?
jj.. to jo.. http://mobil.idnes.cz/upc-kompletne-..._operatori_hro
"Dle nich bude uživateli, který překročí 20 GB za 12hodinový interval, snížena do konce tohoto období rychlost." coz si myslim ze se da zmaknou i kdyz "zalohujes internet"
Toto je IMO jedina zminka o FUP, sam jsem to nezkousel - sichr je sichr ;-)
2all: ano, vypadek v cele CR.. ted uz ok ( info z vice mist Ostravy )
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
UPC nejde v celé ČR, nešlo to ani v Děčíně, ani v Ústí nad Labem, teď tam volal kámoš a prý to nejde nikde.
I v P10 to během posledních dvou hodin dost zlobilo (chvíli to šlo, chvíli ne). Teď už to, zdá se, zase jede normálně (klepy klep).
-
Praha 9 - asi hodinový výpadek...
-
Ok :) mimochodem to ICQ mi náhodně padalo i přes radiokomunikace dnes, tak nic :rolleyes:
-
Brno taky vypadek asi 1.5h. Presne nevim, ale cele odpoledne mne nejede www.servis24.cz. Ted jsem psal kamaradovi at to zkusi a jemu servis24 jede(je pripojen pres cesnet nebo neco takoveho). Mne jen chvilema, ale kdyz mne nejel jemu jo. Ostatni stranky se zdaji, ze jedou bez problemu. Obcas se ztraci pakety. Muze nekdo potvrdit nefunkconost servisu24 na karnevalu?
-
Citace:
Původně odeslal
chinook
Muze nekdo potvrdit nefunkconost servisu24 na karnevalu?
Nemuzu..pze jsem to ted zkusil a prihlasil jsem se v pohode. Jen prihlasil, neni to muj ucet, takze zadne zmeny a prikazy jsem nezkousel.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Měsíčně protahám okolo 150 GB (tam a zpět zvlášť) a nijak omezován pořád nejsem.
a to ja jsem si myslel, ze jsem stahovac:)
ja omezeni taky zady nepocituju, vypadky jsou fakt minimalni(Brno-Kr.Pole)
to je snad 2, co si pamatuju, navic si myslim ze to bylo rychle spraveny
muj pocit ze sluzeb UPC je porad kladnej
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
Nemuzu..pze jsem to ted zkusil a prihlasil jsem se v pohode. Jen prihlasil, neni to muj ucet, takze zadne zmeny a prikazy jsem nezkousel.
Tak jsem nasel kde je chyba. Mel jsem nastaveny stary dns server 81.27.192.33 a UPC asi zacal pouzivat jiny. Takze to je uz v pohode.
-
Kedze od 1.1. planujem prechod k UPC (ina moznost nie je, tak aspon ze to UPC), preto sa chcem spytat, ako dlho trva prilibzne zapojenie? Nerad by som dlhsi cas pobyval na private bez netu. Diki.
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Kedze od 1.1. planujem prechod k UPC (ina moznost nie je, tak aspon ze to UPC), preto sa chcem spytat, ako dlho trva prilibzne zapojenie? Nerad by som dlhsi cas pobyval na private bez netu. Diki.
no nejvic zalezi na tom, jak rychle se ti podari se dovolat do UPC a domluvit si navstevu technika, pak to jede treba za 10min, podle sikovnosti technika
ty uz mas treba pripojenou TV pres UPC, nebo ses uplne ,,novej,, zakaznik?
-
Objednas , zavolaju Ti dohodnes si termin , pridu zapoja podpises zmluvu odidu. Maximalne to trva 2-3 dni pokial sa Ti ozvu a praca na 10-30 minut ;)
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
no nejvic zalezi na tom, jak rychle se ti podari se dovolat do UPC a domluvit si navstevu technika, pak to jede treba za 10min, podle sikovnosti technika
ty uz mas treba pripojenou TV pres UPC, nebo ses uplne ,,novej,, zakaznik?
Dik, dufal som, ze to bude par okamzikov po "objednani sa". TV nemam, som uplne novy zakaznik.
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
minulý týden v úterý jsem to objednal večer přes net, ve Čt zavolala slečna z UPC a v pátek ráno to přišel technik zprovoznit (30 min). jediné mínus bylo, že měli jen jeden volný termín (pátek 8-10:00), který jsem mohl buď vzít nebo čekat do dalšího týdne...
jinak zatím to jede super - na 3MB lince téměř dosahuju nominální hodnoty (stahování +- 380kB/s) :-)
-
tak ja jsem taky presel z ADSL na UPC a mam s tim jenom problemy
vzal jsem si internet, telefon i TV
sluzbu mam asi 2 tydny, telefon se jeste nerozjel, pritom ton tam porad je, ale jaksi se nejde nikam dovolat :(
internet porad vypadava, jede treba minutu a pak na 10s spadne, coz je strasne neprijemny
jsem z toho fakt dost nestastnej, na infolinku jsem volal asi 2 dny v kuse :(
bracha ma tu stejnou sluzbu co ja a zadny problemy s tim nema
je zajimavy, co s kvalitou sluzeb udela vzdalenost, bydli na druhym konci Brna
-
Citace:
Původně odeslal
kao
jsem z toho fakt dost nestastnej, na infolinku jsem volal asi 2 dny v kuse :(
doporucuji pouzit webovy formular, tak za 2-3 dny sami zavolaji. nebo na infolinku volej rano presne v 8:00 resp chvilicku pred
-
Hladaj som na webe UPC, ale marne, preto sa spytam tu. Ma UPC nejaky balik Internet+Kabelovka? Bez telefonu...
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Hladaj som na webe UPC, ale marne, preto sa spytam tu. Ma UPC nejaky balik Internet+Kabelovka? Bez telefonu...
no na netu to oni primo nemaji, je to na osobni domluve
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Dik, dufal som, ze to bude par okamzikov po "objednani sa". TV nemam, som uplne novy zakaznik.
Pokud nejsi majitel bytu, ve kterem chces UPC instalovat, tak musis mit povoleni od majitele. Nikde to bohuzel nepisou ale je to tak, cekal jsem na techniky, prijeli, rekli nemate povoleni - nemuzeme vrtat a odjeli :-(
Zadny formular na to nemaji, staci pry kus papiru a na nem neco ve smyslu:
Ja vlastnik bytu povoluji veskere prace v mem byte souvisejici s instalaci internetu od UPC..... podpis
EDIT: a jeste dalsi informace od znameho co pro UPC dela pripojky: nenechat si vnutit modem od Thompsonu, jsou s nim pry jen problemy a reklamace. Jednoznacne vzit Motorolu ;)
-
Citace:
Původně odeslal
MV
Pokud nejsi majitel bytu, ve kterem chces UPC instalovat, tak musis mit povoleni od majitele. Nikde to bohuzel nepisou ale je to tak, cekal jsem na techniky, prijeli, rekli nemate povoleni - nemuzeme vrtat a odjeli :-(
Zadny formular na to nemaji, staci pry kus papiru a na nem neco ve smyslu:
Ja vlastnik bytu povoluji veskere prace v mem byte souvisejici s instalaci internetu od UPC..... podpis
EDIT: a jeste dalsi informace od znameho co pro UPC dela pripojky: nenechat si vnutit modem od Thompsonu, jsou s nim pry jen problemy a reklamace. Jednoznacne vzit Motorolu ;)
Dik za info. Ale plati to iba pre vrtanie? Pokial tam uz kabely natiahnute su, tak je to tiez potreba? Inak Motorola mi bola tiez doporucena ;-)
-
Citace:
Původně odeslal
tomase
Dik za info. Ale plati to iba pre vrtanie? Pokial tam uz kabely natiahnute su, tak je to tiez potreba? Inak Motorola mi bola tiez doporucena ;-)
jj jen pro vrtani, pokud mas zasuvku, melo by to byt bez problemu. Ono spis zalezi na tom, na koho konkretne narazis - technici u me nebyli moc ochotni. Na telefonicky souhlas majitele bytu (a to je blizky pribuzny) nechteli dat a ani vrtacku nepujcili, ze bych si to vrtnul sam ;D
-
Já jsem dostal modem WebSTAR by Scientific-Atlanta... a ty zgurvený diody svítí jak divý (rozhodně víc, než starej dobrej žralok od motoroly)...