už je to dávno vyřešeno... všechno fachá jak má.. už by to jen chtělo chladič novej na obojí a přetočit.. ale PC gaming je zjevně dead.. takže zatím mám CPU @3Ghz default Vcore a grafiku nepřetočenou, výkon více než dostačující.. na windows ;)
Printable View
už je to dávno vyřešeno... všechno fachá jak má.. už by to jen chtělo chladič novej na obojí a přetočit.. ale PC gaming je zjevně dead.. takže zatím mám CPU @3Ghz default Vcore a grafiku nepřetočenou, výkon více než dostačující.. na windows ;)
proč jen pro windows? jedu na tom samém a uplně mi to stačí - rozlišení 1280x 960 mi jelo zatím ve všem na plné detaily. takže jsem v klidu a rád za tuto volbu:)
jak říkám, není co hrát.. těšil jsem se na mafii... a ta je až příští rok.. jediné na co se těším je GTAIV a jinak není co hrát.. jinak máme fakt uplně stejnou sestavu :) To je úlet :) až nato že já mám 3870 sapphire :) a nemám sata disk :)
aspoň vidíš, že sis vybral dobře;) a znám kámoše co má skoro taky to stejné, jen furt kudlí svojí 8600:) čeká na 10.generaci Nvidie.
ja teď pařím Zaklínače - dokonce originálka:) ale není jaksi čas ho hrát pořád... a na online mám Americas army - ale to utáhne i můj záložní komp:)
teďka zkouším taktovat na 3,3 - nějak mi to shazovalo systém, ale zjistil jsem že si asi budu muset pohrát s ramkama, mají málo šťávy mrchy. (výrobce udává 2,1-2,2, default je myslím na 1,8 u téhle desky ne?)
No to jsem taky zkoumal, ale pak se mě zdá že jsem našel někde specifikaci že ty ramky maj 1.8V přimo na webu... takže je to asi správně :)