Re: OLD: Chladič na sk. A
Z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit chladič SPIRE VertiCool
http://www.spirecoolers.com/main/pro...asp?ProdID=170
mě doma chladí XP 2600+ Barton, taky mě jede UD Agent takže vytížení na 100% je tichoučkej otáčky kolem 2tisíc a slouží mi už 3 rokem bez problémů, sem tam mu kapnu trochu oleje a maká jak nový. Teploty mě drží v letních vedrech do 52´C.
Citace:
Původně odeslal
dovatron
Z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit chladič SPIRE VertiCool
http://www.spirecoolers.com/main/pro...asp?ProdID=170
mě doma chladí XP 2600+ Barton, taky mě jede UD Agent takže vytížení na 100% je tichoučkej otáčky kolem 2tisíc a slouží mi už 3 rokem bez problémů, sem tam mu kapnu trochu oleje a maká jak nový. Teploty mě drží v letních vedrech do 52´C.
Nechci Ti kazit radost, ale ten větrák je velmi podobný tomu, co je na Spire Whisper Rock IV a ten na 2000 ot. je slyšet velmi. Pro srovnání - vyhovuje mi hlučnost kolem 1000-1100 na AC Cooper Silent 3 Lite, tj. výše uvedené řešení s 120 větrákem považuji za nejlepší variantu z nabízených možností.
ja jsem psal, o 9ti cm vetraku, tu 12ku jsem uvedl jen jako priklad redukce, jinou jsem nenasel... jo v cc maj tu 8->12 redukci za 70 kacek, ale neznamou dodaci lhutu....
Citace:
Původně odeslal
Brogg
Nechci Ti kazit radost, ale ten větrák je velmi podobný tomu, co je na Spire Whisper Rock IV a ten na 2000 ot. je slyšet velmi. Pro srovnání - vyhovuje mi hlučnost kolem 1000-1100 na AC Cooper Silent 3 Lite, tj. výše uvedené řešení s 120 větrákem považuji za nejlepší variantu z nabízených možností.
Whispe Rock IV jsem měl taky a před ním Falcon Rosk II, opravdu vypadá podobně ale stejný není a ani na IV mě nijak nehlučel, takže buď jsi měl vadný kousek nebo jsi moc náročný, vzhledem k ceně těchto chladičů nelze čekat zázraky.
Citace:
Původně odeslal
dovatron
Whispe Rock IV jsem měl taky a před ním Falcon Rosk II, opravdu vypadá podobně ale stejný není a ani na IV mě nijak nehlučel, takže buď jsi měl vadný kousek nebo jsi moc náročný, vzhledem k ceně těchto chladičů nelze čekat zázraky.
Já neříkám, že vzhledem k ceně není ten výsledek adekvátní. Já založil tento thread s tím, že dám za chladič na MB (sk. A bez děr) více peněz, ale na trhu již moc řešení není. A ano, jsem náročnější, ale nejsem netopýr a nechci zázraky za 200Kč ;-)