-
Nie, ani nahodou. Naco mi bude nonstop? Aby som cez vikend volal do vlastnej siete za 10 korun? Dik nie.
Ale k veci. Bol som v TM, automat mi zase pridelil toho isteho predajcu, takze, som mu nemusel vysvetlovat vsetko odznova. Odcitoval som mu bod 3.2b, zavolal nadriadeneho. :D Nevadi, aspon ja som ho nemusel volat. V kazdom pripade to vzdal skor ako som si myslel. Potom prisiel nejaky vyssie postavemy manik. Tak on si este nesadol uz mi hovoril keci. Tak som mu ukazal zmluvne podmienky, povedal, ze tieto uz nie su platne. Vravim, ze su, ked som dostal kartu, tak boli platne. Samozrejme pustil do mna, ze ich uz 4x menili. Vravim, ze to moze byt, ale mna o tom, ze sa menia zmluvne podmienky neinformovali napriek tomu, ze ma musia informovat 15 dni dopredu. Tak zacal, ze podla pravidiel ma mozu informovat cez media. Ja: lutujem, podla podmienok ktore drzim v ruke ma mozete informovat listom/faxom/SMSkou. Nestalo sa, teda pre mna su platne stare podmienky, to ze co je v novych, mi je ukradnute. Nakoniec mi ponukol moznost, ze mi zadara vydaju kartu. Co by sa aj tak ako dalo prezit, ale stale to nemeni nic na tom, ze ich pristup k zakaznikom je neprofesionalny. Samozrejme mam moznost podat reklamaciu, alebo staznost, ale vybavuju to do 60 dni (samozrejme podla novych podmienok). Este pocas debaty mi povedal, ze pred troma mesiacmi by to nebol ziaden problem a vraj odteraz, ked niekomu zmenia SIMku, alebo hocico na nastaveniach musi na TEAM. Samozrejmezaujimalo ma, co ked je poskodena SIMka. Vraj za mam tiez smolu, nie je mozne dat novu na Life. Tak som odisiel, s tym ze idem napisat ne ich reklamacne. Tam sa viac vyriesit nedalo, max. som mohol zobrat novu kartu. :) Mozno som tak mal spravit, lebo byt dalsi mesiac alebo dva bez cisla... :roll: Asi to spravim tak, ze zoberem kartu a potom podam reklamaciu. :D
-
Jakmile to jednou prijmes, budes mit s reklamaci problem. Na tvym miste bych poslat stiznost na telekomikacni urad, nebo jak se to na sk menuje. Ten ma dohlizet mimo jiny prave na dodrzovani smluvnich podminek. Pripadne to posli jako namet do TV, at jim udelaj peknou reklamu.
-
e1 > dobre si spravil, treba do nich tvrdo, vyuzivaju neznalost zakonov, co nastastie nie je tvoj pripad.