Re: Neshořel vám také na desce jižní můstek ICH5?
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Vyzera to ako pripojena dioda medzi vsetkymi DATA[+/-] a GND. Akurat to podla oznacenia (Z03P ??? ) neviem najst.
sorry za reinkarnaci tohodle threadu ... imho to bude v podstate asi tohle: http://www.spoerle.com/cda/distilive...1,2514,00.html
Mno, celkem aktualni, pred tremi dny mi odesel jizni most na MSI 865PFISR2. Samozrejme, reklamovat to jde, ale uz deska neni, ani podobna, takze je treba nakoupit vsechno nove, skoda mluvit ....
A do teto diskuse si prispeje i jeden AMDckar :-) Nedavno mi na Gigabyte GA-K8NSC-939 taky neco krachlo podobnym zpusobem. V USBckach mam mraky veci (tiskarnu, mys, klavesnici, webkameru, BT, obcas MP3 HDD player) a najdenou mi Windows zacaly celkem rychle po sobe vydavat takove ty zvuky jako kdyz se odpojuji a pripojuji zarizeni, krachla mys, klaveska, tak minutu jsem cucel a nechapal co se deje a pak se kompl vypl... a uz nezapl. Celkem rychle to vyreklamovali, nastesti. je to deska s nForce 3/ITE IT8712F...
Citace:
Původně odeslal
666 Diablo
A do teto diskuse si prispeje i jeden AMDckar :-) Nedavno mi na Gigabyte GA-K8NSC-939 taky neco krachlo podobnym zpusobem. V USBckach mam mraky veci (tiskarnu, mys, klavesnici, webkameru, BT, obcas MP3 HDD player) a najdenou mi Windows zacaly celkem rychle po sobe vydavat takove ty zvuky jako kdyz se odpojuji a pripojuji zarizeni, krachla mys, klaveska, tak minutu jsem cucel a nechapal co se deje a pak se kompl vypl... a uz nezapl. Celkem rychle to vyreklamovali, nastesti. je to deska s nForce 3/ITE IT8712F...
Imho to tu ale nema co robit, toto je cisto ICH5/4 problem :D
Ja nevim jak ty, ale ja jizni mustek netaktuju ;)
Citace:
Původně odeslal
SajmoN
mohol si sem aspon napisal ze to je preto, ze vyrobcovia dosiek pri niektorych modeloch ignorovali guidelines a neintegrovali tu zmienovanu prudovu ochranu .. co sa tyka prehrievania ,myslim ze pri stock fsb to musi byt v pohode a ked niekto taktuje, tak by si mal uvedomovat ze chladenie je navrhnute pre default takty a napatia ..
To je jedno jestli taktujes .....
Nebot Nvidia chipsety topi jako krava, VIA ma obcas nejaky bug a Intel dela vadne chipsety.
nVidia se zlapsila az kdyz koupila ULi a Intel priznal chybu ....