Jo a jeste jedna otazka, kolika bitovy na tech Radeonech 9100 bejvaj pameti? Ten chlapik tvrdil, ze se delaly jenom prej 64bit...
Printable View
Jo a jeste jedna otazka, kolika bitovy na tech Radeonech 9100 bejvaj pameti? Ten chlapik tvrdil, ze se delaly jenom prej 64bit...
tak sem dnes volal do toho Jablonce a jeste maj,ale ten takt pameti je prej 200/200 :o jsou to 128bit a sezenou prej jak 64 tak 128MB.Cena 1900 bez dph +/-.Ten takt me zarazil,mel jsem zato,ze ty horsi kusy maj 250/230 a ty lepsi 275/250 nebo tak nejak.Kua tak nevim,potrebuju taky neco rodicum do kompu tak do 2-2500Kc :roll:
No co jsem mluvil s tim technikem, tak tvrdil, ze je tam maj, ale nejsou ViVo. A na krame tvrdej, ze to jsou jenom 64bity, tedka ty rikas, ze ti rekli, ze to jsou 128bity, takze uz tomu fakt nerozumim. Tech 1900 bez DPH je asi teda za kartu bez ViVo, a je to 64MB, nebo 128MB? protoze ten technik mlel neco vo koncovy cene 2400Kc...Citace:
Původně odeslal dutch3s
2Decae: Plz, muzes, prosim, zjistit co je to zac (vyrobce, kolikabitovy pameti, takt)? Diky, BTW kolik ze stoji 128MB s ViVo?
To je ruzny, bud ST Lab, nebo Manli (nejcasteji)
Kdyz tam zavolas, musej ti rict, presne jakou kartu (64/128 MB, VIVO) a za kolik. Pak muzes objednat.
¨Citace:
Původně odeslal Decase
JJ, zejtra tam callnu jeste jdnou a zkusim se na to jeste jednou pozeptat, snad tam uz bude nekdo jinej :wink: ... Jenom mi prislo divny, ze mi ten prodavac tvrdil, ze to jsou jenom 64bity. No nejlepsi by urcite byla Manli, protoze se mi libi design ;D a podle jejich stranky to je 128bit. Budes tam zitra kolem 15ty?
ne 64 bit ale 128bit/64MBCitace:
Původně odeslal IntEx
nevim, jestli tam budu, muzu litat venku po servisech. Ber ho s rezervou, je to "jen " prodavac, ne technik :wink:
ne 64 bit ale 128bit/64MBCitace:
Původně odeslal IntEx
nevim, jestli tam budu, muzu litat venku po servisech. Ber ho s rezervou, je to "jen " prodavac, ne technik :wink:
hmm vypadal, ze tomu hodne rozumel, protoze kdyz jsem se ho na to ptal tak porad mlel 128........MB, 128MB, 128MB.... a pak kdyz jsem mu dal na vyber, jestli 64bit, nebo 128bit, tak si nevimproc vybral 64bit, nonic, zejtra Te tam zkusim zastihnout a jestli ne, tak to objednam. kdyz teda rikas, ze to je 128bit... Skoda, ze aspon ta firma nema cenik na netu (nejde na to kliknout), pak bych mel jasno :idea:
delaly se samozrejme i 128bit a jejich vykon je ve srovnani s 64bit nesrovnatelnej - davej si na 64bit lowend karty bacha,protoze to je nejcastejsi zpusob smeleni zakazniku vyrobci/prodejciCitace:
Původně odeslal IntEx
v tomhle krame sice maj ty 128bit-ovy ale zarazi me ten takt-200/200 ??To je stejne nejak orezany,ne?Citace:
Původně odeslal Beleg
to urcite jo,ale kdyz muze bejt fx5600 s 256mb ddr pameti jenom na 200(DDR 400) - viz. Abit,tak bych se nedivil kdyby to bylo i u nekterejch r9100...ale je to divny,protoze pokud je tam jenom 64MB,tak neni duvod davat tam nejaky 6ns chudaky :?:Citace:
Původně odeslal dutch3s
Koukni na stranky Manli a ST lab. Tam se dozvis tech. parametry a nemusis se vyptavat zmatenyho prodavace :wink:Citace:
Původně odeslal IntEx
ty ceny se strasne menej.... lepsi zadnej cenik, nez nepresnej. U nas to nema nikdo cas furt aktualizovat. Resime to osobne, telef, nebo mailem.
Mno pokud berete grafiky jenom od ST Labs a Manli, tak mam dost velkou sanci, ze to bude Manli, protoze ST Labs Radeony 9100 s ViVo nevyrabi (alespon podle jeich stranek http://www.sunsway.com.hk/). No modlim se, ato to Manli opravdu bude... :roll:
jenom na okraj - ManLi je jeden z nejhorsich vyrobcu gk :roll:Citace:
Původně odeslal IntEx
Ach... :evil: Proc? ???
BTW: Kde jsi sehnat tu tvoji Sapphirackou?Citace:
Původně odeslal Beleg
je to jeden z klasickych levnych vyrobcu (spolu s Club3D,Daytona atd.),kteri se snazi na karte co nejvic usetrit a proto pouzivaj co nejlevnejsi komponenty baz ohledu na kvalitu..na tvym miste bych si procet nejaky strasi thready ktery se ruznejma vyrobcema zabyvaj...Citace:
Původně odeslal IntEx
koupil sem ji za 1650 z mistniho bazaru a jeste ma 27 mesicu zaruku - doporucoval bych ti taky koupit bazarovou R8500(le)/9000pro/9100 nebo gf 3/Ti500Citace:
Původně odeslal IntEx
no,to je jako kdyby ses rozhodoval,jestli koupit boty u vietnamce nebo znackovy... :lol:Citace:
Původně odeslal IntEx
tak sem se trochu koukal na webu a ma se to asi tak,ze pokud byli pameti 128MB tak byl jejich takt jenom 200 (aspon u sapphiru),ale s jadrem na 200 sem se u r9100 jeste nesetkal ???Citace:
Původně odeslal dutch3s
No neni to tak hrozny :-)Citace:
Původně odeslal Beleg
A jak je to s tema taktama? Dneska mi to ten v shopu nedokazal rict...
Melo by to byt takhle:Citace:
Původně odeslal IntEx
Specifications
• ATI® RADEON® 9100 VPU
• 250 MHz VPU core
• AGP or PCI
• 128MB or 64MBDDR Memory
• 128-bit memory path
• Memory Clock: 250MHz (500MHz DDR)
• 400MHz DAC
• API Support: DirectX® 8.1, OpenGL® 1.3
• Connectors: VGA, DVI-D
http://www.manli.com.hk/
http://www.sunsway.com.hk/
Jestli ji chces tak pospichej, protoze fakt nebudou (jestli neni pozde). Vetsinou jsou uz jen 9200....
Zkusil bych starou dobrou Ti 4200...
A proč nepřidat 1000,- a koupit si R9600 nebo FX5600 ???
no protoze za ty prachy navic to navyseni vykonu nestoji, aspon ja mam ten pocit, navic tyhle karty celkem sux :roll:Citace:
Původně odeslal ZnuGy