ten box co dela amd neni vubec spatnej chladit se s tim ten barton da celkem obstojne, ja s coppersilntem 2TC mam v zatezi v tomto pocasi kolem 51 stupnu a to mam velmi tiche pc zadny diry v bocnici zdnej windunel..
Printable View
ten box co dela amd neni vubec spatnej chladit se s tim ten barton da celkem obstojne, ja s coppersilntem 2TC mam v zatezi v tomto pocasi kolem 51 stupnu a to mam velmi tiche pc zadny diry v bocnici zdnej windunel..
Tak sem se tak koukal a myslim ze ta sponka tomu nazavazi, ale projistotu sem vetrak odsrouboval a nejdrvi nasadil pasiv a pak teprve prisrouboval vetrak znovu. Myslim ze se nic moc nestalo spis bych to svedl na vykyvy pocasi tj. teploty okoli ale diky zajimavej tip
Kámoš dostal s vodníkem Bartona 2500+ na 3800+ (2700 MHz). Zkusim se ho zeptat jakou serii má.
To asi odpovídá, já mám právě TEĎ 38 stupňů - v desktopu...Citace:
Původně odeslal honzAK
Jak to tady ctu, tak ja asi muj procik brzo uvarim :?
Pri zatezi ( tak 1 hod.) mi to hazi az 71C( pri otevrenym Casu tak 66C), a zakladna chladice je celkem dost horka (prst udrzim, ale slovo vlazny pouzit opravdu nemohu). Merim Winbondem HW Doctorem, Speedfanem, CPUcoolingem - ukazuji stejne- a teplota v BIOSu taky odpovida.
Nevim co jsem zmrsil, nebo jestli mam spatnou serii( ted u sebe nemam poznamky, kde ji mam vypsanou), nebo slabej chladic...
Cekal bych ze muj AC to zvladne, ale asi ne. I kdyz system je stabilni - tak ja nevim, jestli to mam nechat( aby se mi procik pekne zahorel :wink: ) nebo s tim neco delat.
2 AbitaciNF7-S2.0 - kolik vam hazi ta druha teplota( asi to bude NB)? - me 40C -46C
ja mam nataktovano na 2226MHz 10.5 * 212 a 1.725V a mam tam c coppersilentem 2 tc full load 57-58 stupnu.... a nejak me to neznepokojuje...
pasiv je teplej a ne horkej takze je ro v klidu...
Na CM X-Dreamu jsem se dostal (za těch největších veder) na full-load k 68C a to je to podle mě solidní chladič... Jestli máš při současných teplotách přes 70C, tak je rozhodně něco špatně, pravděpodobně to ten chladič prostě nestíhá, nebo není dostatečnej průtok vzduchu skříní (nejspíš obojí?). Obecně teplota kolem 70C není pro procesor rozhodně kritická, blbý je, že se tím ohřívají i ostatní komponenty...